کاکوو اینا کلا هیچی مربوط به خود شون نیستاا. همش تقصیر میندازن گردن این و اوننقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
کاکوو اینا کلا هیچی مربوط به خود شون نیستاا. همش تقصیر میندازن گردن این و اوننقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
منم دیشب بزور 2گیگ از سرور خارجی دان کردم:n04::n21::n21::n21::n21::n21:
لعنت بر این شرکت اشغال:n21:
هیچ فرقی نکرده مشهد . با یه مگ سرعتمون 70 - 0 بود که باید حداقل 128 میبود . الآنم که اجبارا مجبور به تمدید شدم با 256 این بود دیشب . به جرئت میگم پوزه مخابراتو با این سرعت به خاک مالید .نقل قول:
باز صد رحمت به شاتل میشه شبی 3-4 گیگ از سرور خارجی دانلود کردنقل قول:
پارس چیکار کرده همه را فراری داده:n13:
منم بزودی تخلیه میکنمنقل قول:
دوستم یه شرکت خوب پیدا کرده
شما که راضی بودی! شبی 10 گیگ میگرفتی... چی شد محدود شدی شما هم!!!!!؟ به حمع ما خوش اومی گل پسرنقل قول:
بیا وسط :n20:
من سرویس 2 مگ محدود دارم واسه من که خیلی خوب شده نسبت به ماه رمضان .در ساعات رایگان امروز 6.5 گیگ دانلود داشتم . افسوس میخورم که چرا لینکهای بیشتری نگذاشته بودم چون ساعت 6:15 آی دی ام استپ شده بود چون لینکهام تموم شده بود. البته همش از سرور خارجی بود شب قبلش 4.8 گیگ داشتم با اینکه تا دقیقه آخر هم دانلود میکردم اینم شانس ماست که یه شب هم که خوب میشه لینکهای ما تموم میشه :n15::n15:البته حساب شبهای قبل را میکردم و فکر نمیکردم که بیشتر از 5 گیگ بگیره:n14: ایشالا امشب بتونم جبران کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیشب 50 مگ گرفتم 3 شد رفتم خوابیدم:n05:
منم دیشب 1.3 گیگ گرفتم:| سرویس 2 مگ:n29:
آقا چرا نشستید الکی اعصاب خودتون رو خراب میکنید؟؟ کارش یه تماس و گفتن تخلیه اس خودتون رو هر چه زودتر از این پارس لعنتی راحت کنید