درسته البته نه همه سرویسا مثلا سرویس یکساله 16مگ که پرترافیک ترین سرویس بود با 736 گیگ از 1 میلیون شده 1620 سرویس یک ماهه یک مگ هم از 27500 شده 32500 خیلی از سرویسام بدون تغییره چند روزه اینطوری شده و چراغ خاموش :eh:نقل قول:
Printable View
درسته البته نه همه سرویسا مثلا سرویس یکساله 16مگ که پرترافیک ترین سرویس بود با 736 گیگ از 1 میلیون شده 1620 سرویس یک ماهه یک مگ هم از 27500 شده 32500 خیلی از سرویسام بدون تغییره چند روزه اینطوری شده و چراغ خاموش :eh:نقل قول:
94 تومنننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن سرویس 8 مگ 1 ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 62.5 شد 94 تومن؟!!!!!!!!!!!! تازه با مالیات میشه 100 تومن
چه خبره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا با فاکتور قبلی که داشتم پرداخت کردم، یه ماه هم با قیمت قبلی میتونم داشته باشم، بعد این باید 100 بدیم واسه 8 مگ :(
نقل قول:نقل قول:
این افزایش قیمت بدون اجازه بوده... امروز شکایت نکردین 195 و پیگیری نکردین دیگه بعدا شاکی نشین چطور هر غلطی شاتل کرد
مارو باش 2هفته شده اومدیم شاتل با مالیات ماهی 109 بود الان شده 160همون 100هم زیادیه فعلا که پیش فاکتور ماه بعد همون 100:thumbsdow:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان با 2 نفر از شاتل حرف زدم، با لحن خیلی تندی هم گفتن، گفت انتقاد تون رو حتما انتقال میدیم، به دوستام هم گفتم که برن بگن، اگه نیاوردن پایین یه چند روز دیگه شکایت حتما.
جالبه پینگ باز از 80 اومده 105
میگه قطعی داره رو سرویست واسه همین، میگن snr ام رو 30 هست با پروفایل گیم رو 9 مگ! 24 ساعته مودم روشنه یه قطعی هم نداشتم تا حالا، میگه نه اشتباه میکنی، عجب گیری کردیم ها
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
حالا این ماه گرون نشد ماه بعد که میشه
نقل قول:
اگه ایرانسل و همراه اول عقب نشینی کردن اینا هم امکان داره ... بگو غلط کردی ...کلا بگی تلگرام چرا فیلتره میگن خطتت نویزه داره
حذف شود....
در 195 شکایت کردم. احتمالا نتیجه ای نداره. تا حالا نشده از شاتل در 195 شکایت کنم و به نتیجه برسم
اگه قیمت ها رو برنگردونن احتمال زیاد تخلیه میکنم.
تعرفه های مخابرات رو دیدم خیلی ارزون تره! ظاهرا اینهمه سال پول اضافه میدادیم به شاتل
البته گول ارزونی اون را هم نباید خورد هزار تا مشکل دیگه دارهنقل قول:
نقل قول:
خود طرف هم میدونست چرت میگه، آخه الان هر کی نشون بدی که رو 9 مگ گیم SNR 30 میگن دیگه فوق العاده هست! ایشون میگفت نه، آخرش دیگه عصبانی شدم، هر چی گفت کوتاه نیومدم، الان پینگم درست شده بعد چند ساعت از ماجرا.
هر مشکلی دارید کلا باید با لحن تند بگید، واسه اینا محترمانه حرف زدن حرام هست به خدا، اینا اون احترام حالیشون نمیشه و سو استفاده میکنن از احترامی که موقع تماس میذاری بهشون، باید تند بگی، تنها راهیه که جواب میده یا ممکنه جواب بده. من اوایل تند حرف نمیزدم، درست هم نمیکردن هیچ جوره، بعدا فهمیدم که باید تند بزنی وگرنه فایده ای نداره.
قیمت ها هم برنگرده تا یه مدتی، خب نهایت تلاشمون رو میکنیم، بچه ها فروم هم خواهشا هم کاری کنید همگی.
8 مگابیت 100 هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه هم مثل همیشه پشت سر شاتل گرون میکنن
مگه سر گردنه هستش که این شاتل یک شبه قیمتاشو 50 درصد گرون کرده، این چه وضعشه:puke:
واقعا" اسم شاتل و باید تغییر بدن به دزدتل
خوب خدا رو شکر من ماه پیش یه ساله گرفتم ;)
ماه شهریور ولی خیلی قطعی داشتم! شکایت کردم الان این ایمیل برام اومده!
"با سلام و احترامضمن ابراز خرسندی از اینکه عضو خانواده بزرگ شاتل هستید، با توجه به درخواست مطرح شده از طرف شما، به اطلاع میرساند مطابق ضوابط مصوب شده در جلسه شماره ۱۷۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، درخواست جبران خسارت(SLA) در بازه زمانی شهریور ماه بررسی شد.
گفتنی است مبلغ 562,500 ریال به عنوان تخفیف نقض SLA طی فاکتور دوره بعد روی سرویس شما لحاظ خواهد شد.
امید است تا هنگامی که مشترک شاتل هستید، رضایت کامل را از سرویسهای این شرکت داشته باشید.
با آرزوی توفیق و سربلندی"
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
تنها راهش 195
نقل قول:
خوبه که فقط به فکر خودمون نباشیم
;)
دوستان شاتلی قصد ثبت شکایت دارید همگی یهویی ثبت کنیم؟ :biggrin:
[/QUOTE]
نقل قول:
شما بزن خیلی ها هم زدن
کار از شکایت گذشته ، فقط الان جمع آوری جواب می ده ، 50 درصد گرفتن اضافه کردن قیمتا رو تو یک شب ، چه وضعشه ، این دزدی تو روز روشن هستش،هیچ شرکتی همچین کاری نمی کنه که اینا کردن:puke: من که با این قیمت عمرا" تمدید کنم ،سرویش 8 مگ 104 هزار تومن،همون 66 تومن هم واسش زیاد بود، آسیاتک 90 گیگ و هر چقدرم خطت بکشه می ده 60 تومننقل قول:
من دیروز رفتم شاتل برای پدرم سرویس بگیرم سه چهار روز پیش دیده بودم تو سایت هشت مگ قیمت یکسالش تقریبا ششصدو خورده ای میشد
امروز شش ماهش تقریبا همین حدود میشهخلاصه با کلی جر و بحث نگرفتم تا ببینم چی میشه یارو میگفت ما الان سه ساله قیمتامون ثابته!!
بدبختی اینه که مرکز ما فقط شاتل و مخابرات سرویس میده چون فیبر نوری هستیم مخابرات که داغونه حالا تا ببینم چی میشه
195 هم شکایت کردم
متاسفانه تجربه ثابت کرده که دزدتل (شاتل) روی قیمتایی که تعیین می کنه به هیچ وجه کوتاه نمی آد،بهترین راه تهدید به جمع آوری هستش، شکایت تو 195 فکر نمی کنم جواب بده
زنگ زدم شاتل واسه جمع آوری پشنیبانی می گه به خاطر شرایط اقتصادی هزینه های شرکت ما بالا رفته و قیمتا رو زیاد کردیم و ما سه سال قیمتامون ثابت بوده، همه جا سرعتا رو بیشتر می کنن قیمتا رو می آرن پایین ، اینا هیچ تغییری تو سرعتا و ترافیکا ایجاد نکردن ، حجم و آوردن پایین، واقعا" متاسفم واسه این شرکت ، منم گفتم جمع آوری بزن، هیچ شرکتی همچین قیمتایی نداره ، می گه شرکتای دیگه کیفیتشون پایینه ، اونا هم قیمت و می برن بالا ، واقعا" دزدتر از این شرکت ندیدم :puke:
چه راحت دروغ میگننقل قول:
همین پارسال به اسم طرح نقره ای برنزی قیمت ها رو بردن بالا و همون موقع هم شکایت کردم در 195 و هیچ تاثیری هم نداشت. 30/2/1398
اون موقع طرحی که من میگرفتم حدود 40ت بود که بعدش طرح مشابه ش رو باید با اسم نقره ای میگرفتم و هزینه ش 55ت شد
الان همین 55ت رو کردن 82ت! 4مگ 82هزار تومان!
این سری دیگه رسما دارن پول زور میگرن. من به هیچ وجه برای این سرعت و حجم 82ت پرداخت نمیکنم
تا 25 ام اعتبار دارم بعدش احتمالا از مخابرات میگیرم که قیمت هاش خیلی کمتر از شاتله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه های شرکتش چیه؟ چندتا کارمند و پشتیبانی دختر که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد!نقل قول:
نقل قول:واقعا" زوره ، واسه سرویس 4 مگ، 20 تومنم زیاده، حداقل سرعت سرویسا رو می بردن بالا بعد قیمتا رو بالا می بردن، با همون سرعت و همون ترافیک قیمت رو 50 درصد گرون کردن، بهترین کار جمع آوری هستش ، 195 اینا فایده نداره :puke:نقل قول:
نقل قول:
حداقل 100 تومن میگیرن لااقل یه سرعت هم باز بذارن، چقدر اینا دزدن آخه 100 تومن میگیره 8 مگ میگی سرعتو ببر بالا میگی باید 16 مگ بخری
- - - Updated - - -
هر مشکلی که نمیتونن حل کنن میندازن سر نویز خط و یه لیست آماده شده از قبل میفرستن! :)نقل قول:
من الان سایت همه شرکتا رو چک کردم ، هیچ کدوم قیمتاشونو تغییر ندادن، شاتل گرفته با همون سرعت و با همون حجم قیمتا رو زیاد کرده ، آخه کجا این رسمه، به نظرم 195 اینا فایده نداره ، زنگ بزنید بگید تمدید نمی کنیم ، مگه مغزم مشکل داره سرویس 8 مگ که همه شرکتا قیمتش 60 تومن هستشو تو شاتل با 105 تومن تمدید کنم :puke::puke:نقل قول:
فک کنم ضررهایی که تو شاتل موبایل و بقیه سرمایه گذاری هاشون به جز ADSL کردن رو میخوان از ما بگیرن پولشونقل قول:
دوستانی که شاتل دارن دقت کنید
وقتی شرکت تصمیم میگیره قیمت هارو افزایش بده خوب این موضوع رو در نظر میگیره که آمار شکایت هم افزایش پیدا میکنه پس وقت خودتونو با شکایت کردن نگیرید.
توصیه من اینه که پول مفت ندین و بجاش سرویس بلند مدت از یک شرکت دیگه بگیرید اگه جشنواره باشه که بهتر. وگرنه باز هم گرون میشه و به شرکت های دیگه هم میرسه
در مورد کیفیت هم کیفیت خط مهم هست
من اینجا اسم هیچ شرکتی رو نمی برم که کسی فکر تبلیغ نکنه
خودم 9 ساله هیچ وقت سمت شاتل نرفتم و نمیرم
نقل قول:
شما در هر صورت شکایت بزن تو 195
نقل قول:
شما هم همینطور در 195 شکایت بزن
بگید با همون سرعت و خحم و کیفیت کمتر نسبت به پارسال قیمت 50 درصد رفته روش
نقل قول:
به این راحتیا بیخیال نشید همراه احمق و ایرانسل بسته ها رو برگدوندن... شاتل که بزرگتر نیست
منتظر بودم شما بگید بعد شکایت کنمنقل قول:
باید صبر کرد دید شرکت های دیگه هم گرون میکنن یا نه تجربه ثابت کرده هیچ شرکت اینترنتی تو ایران ثبات قیمت نداره و اصولا با کاربرها بازی میکنن سر قیمت ها
همین طور که دوستان هم گفتن شکایت کردن بهتر از نکردنه بهر حال روی رتبه شرکت تاثیر میزاره
وقتی یک شرکت گرون میکنه ینی باید منتظر گرون کردن بقیه شرکت ها هم بود :weird:
وقت خودتون رو با شکایت بازی هدر ندید
تا زودتره تخلیه کنید و یه isp دیگه که جشنواره بلندمدت داره پیدا کنید...
از ما گفتن بود...
Sent from my K00R using Tapatalk
نقل قول:
خیلیم عالی حالا که گفتم میتونید شکایت کنید;)
3 مگ 37 گیگ 56 تومن نقره ای
8 مگ 40 گیگ 50 تومن برنزای
شکایت فایده ای نداره , دفعه قبل من تا خوده رگلاتوری رفتم , آخرش از رگلاتوری زنگ زدن گفتند عوض کن
تغییر سرویس بهترین راه , ولی حیف که یک صدا نیستیم , کافیه فقط 30 درصد از کاربرها تو چند روز تخلیه بزنن , نتنها قیمت ها به قبل برمیگره , بلکه افر های بهتر ها میزارن
ولی حیف که یک صدا نیستیم ...
اینا هر چقدر افزایش بدن قانونی هستش مثلا قانون مصوب سرعت 16 مگ ماهی 80هزار تومن هستش حالا یک شرکت ماهی یک گیگ حجم میده یک شرکت 1000 گیگ.
شکایت زدم
وقتی تعداد شکایت به چند صد نفر برسه اینا دیگه به راحتی نمیتونن بیخیال بشن
هی ام دوستان نگن فایده نداره فایده نداره
انگار واسه شکایت ازشون پول میگیرن. مفته دیگه. چرا فاز منفی میدید
مقصر خود ما هستیم که از این شرکت سرویس میگیریم همین جدول تعرفه هاش توهین به فهم و شعور مشتری هست سرویس 16 مگ با 350 گیگ ترافیک قیمت 150 هزارتومن هست سرویس 4 مگ از لحاظ سرعت و حجم یک چهارم سرویس 16 مگ هست اما قیمتش (75 هزارتومن) نصف قیمت سرویس 16 مگ هست این اگه دزدی نیست پس چی هست