سرعت من چند دقیقه رو 100-300 بعد میره رو 500 دوباره چند ثانیه بعد 100-300 احتمالا از اکانتینگ محدوده
Printable View
سرعت من چند دقیقه رو 100-300 بعد میره رو 500 دوباره چند ثانیه بعد 100-300 احتمالا از اکانتینگ محدوده
روز روی چند بود >؟نقل قول:
3.5-3.7مگ.نقل قول:
الان سرعتم 100-300کیلوبایت دارم مطمئن میشم از اکانتینگه
دو مگ داشتی که بهتر بود :n27:نقل قول:
من با 2مگ nod32 با سرعت 350آپدیت کردم خیلی سرعتش پایدار بود ولی این نمیدونم چشهنقل قول:
با خاموش روشن کردن مودم هم درست نشد ؟نقل قول:
دوستان الان امدن خط رو ازpcm در اوردن
زنگ بزنم پاس ماناماد یا خودشون می فهمند ؟
رانژه هم یک روزه است؟
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
دوستان مودم وایرلس با 4پورت چی پیشنهاد میدید./ Dlink 2730 دارم راضی نیستم./
داداش من این مودم رو دارم خیلی راضیمنقل قول:
مشکل شما چیه ؟
نه این بهترینip بودنقل قول:
نویز خط با این مودم واسه من 35 هستش با یک مودم دیگه چک کردم نویز خط روی 16 بودش. و SNR هم بیشتر شده بود.نقل قول:
خراب شده مودم منم 2730u همینجور شده میگن بعد از چند سال ضعیف میشن ممکنه چیپست ریلتکش(سفید) اینجور نباشه چون میگن عیب های مشکی تو رنگ سفید برطرف شدهنقل قول:
tp-link 8968 هم میگن خوبه
2750u سفید هم فامیلمون 2-3ماهه گرفته خوبه ولی خب اون 2-3ماهه داره کار میکنه ولی مودم من 4ساله
دیشب تونستم 2.3گیگ دانلود کنم:n21:
با 5 مگ؟
آره با 5مگنقل قول:
دان استریم هم که بالا نمیبرن هی میگن سیستم خرابه الان فکر کنم 2هفته شده باشه که سیستمشون خرابه ماناماد هم مخابراته پس چرا برا اونا خراب نیست؟؟؟!!!!
پس فاتحه ما 2 مگ ها رو باید خوند من زیر 2 گیگ برام جواب نمی ده
2مگ خوبه من داشتم سرعتش پایدار بود از اسمی(250کیلوبایت)کمتر نمیشد ولی الان نمیدونم شاید اونم اینجور شده باشه ولی من 1ماه که داشتم اصلا سرعتش افت نداشت تا 350هم میرفتنقل قول:
امروز صبح خطم رو از پی سی ام در اوردن
زنگ بزنم زیگیل بشم برای رانژه یا خودشون می فهمن؟
نه 2 مگ عالیه....من 2 مگ دارم،دیشب نزدیک 3 گیگ دانلود کردم...بالای 200 سرعت دانلود...نقل قول:
سلام دوستان
مگه دانلود شبانه 2 تا 7 نیست ؟ پس چرا اینجا از اعتبارم مصرف شده ؟! :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه از ساعت 2 تا 6
از دیشب تا حالا 3 بار اهواز لرزید بعد دوستان به فکر اینترنت قارچی هستن:n21::n21:
بامداد امروز دو زمین لرزه شهرهای استان خوزستان را لرزاند.
به گزارش ممتازنیوز، اولین زمین لرزه در ساعت هفت و دو دقیقه بامداد امروز شنبه در مورموری ایلام به وقوع پیوست که خوشبختانه خسارتی جانی در پی نداشت. این زمین لرزه ۶٫۱ ریشتر بود.
دومین زمین لزره امروز ساعت هفت و ۳۱ دقیقه بامداد امروز به وقوع پیوست و شدت آن ۴٫۸ ریشتر گزارش شده است.
قسمت شمالی خوزستان بر روی ضلع جنوبی گسل صفحه ایران قرار گرفته است که این گسل از شهرستان ایذه تا مسجد سلیمان امتداد دارد و پر خطر ترین و بحرانی نقطه استان و حتی ایران را از نظر زلزله تشکیل می دهد . شهرهای اهواز، شوشتر، رامهرمز نیز بر روی گسلهای فرعی صفحه مجاور ایران قرار گرفته اند که این گسلهای فرعی در زمانی کمتر از صد هزار سال قبل در محدوده اهواز، یک دوره شدید فعالیت را پشت سر گذاشته اند که نتیجه آن یک شکست و جدا شدگی در گسل واقع در امانیه بوده است و گسل دیگر واقع در شهر اهواز که از مسیر سپیدار تا پل هفتم امتداد دارد نیز در سالهای قبل تکانهای به شهر وارد کرده ولی انرژی لازم برای بروز یک زلزله مخرب توسط این گسلها فعلا وجود نداشته و ممکن است تا ده ها و صدها سال آینده نیز وجود نداشته باشد.
امروز اهواز 3بار زلزله اومد:n30:
اقا من خواب بودم فک کردم یکی داره میزنه بهم که بیدار شم :n04::n17::n03:
ای خدا یعنی باید امشب توی خیابان بخوابم از ترس زلزله
دوستام مخابرت 5 مگو بدون مجوز میده؟
سرعتش چطوره؟؟
5دقیقه پیش دوباره زمین لرزید:n27:
ماناماد بدون مجوز میده ولی ضحی نه الان هم مثل اینکه بهشون گفتن دان استریما رو بالا نبریدنقل قول:
به بهانه زمین لرزه مخابرات شبانه رو جمع نکنه یوقت [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Sent from my GT-I9300
سامی برا دان استریم چیکار کردی؟نقل قول:
انجام نمیدن. منم به داییم گفتم رییس دفتر نماینده مجلسه شهرمونه. گفت خودم پیگیری میکنم تا عصر حله [emoji6]نقل قول:
دیگه غیر از این چاره ای نداشتم دست به دامن پارتی کلفت شدم. چون ضحی گفت انجام نمیدیم و بهونه میاورد.
Sent from my GT-I9300
به من گفت دسترسی نداریم یعنی ممکنه دان استریما هم بیفتن دست مخابرات؟:n21:نقل قول:
پس چرا ماناماد راحت دان استریمو بالا میبره انگار شیفتشون عوض شده
احتمالش هست. [emoji19]نقل قول:
Sent from my GT-I9300
اونوقت دیگه 2020چیکارست؟نه اکانتینگ دستش باشه نه تنظیم دان استریم قبلا اکانتینگ هم دست خود نمایندگی بود:n21:نقل قول:
شکایتت به جایی نرسید؟نقل قول:
از پارس چند مدت پیش شکایت کردم سریع زنگ زدن ! ولی از مخابرات انگار اب در دریا ریختنه! کشکنقل قول:
Sent from my GT-I9300
نشستن فقط پول مفت میگیرن. اصن این مخابرات کجا و مخابراته 2 سال پیش کجانقل قول:
Sent from my GT-I9300
فکر کنم بخاطر همین تمدید 10و5 رو از طریق سیترا و ibs برا بعضیا باز گذاشتن چون میدونن که کسی دان استریمو زیاد نمیکنهنقل قول:
من میخوام 2730 رو تا چند روز اینده بخرم سفیدش خوبه یا سیاه؟نقل قول:
مودم بهتری در این محدوده قیمت هست؟
2740 اومده دو انتنه چیپستش broadcom هست 10تومن گرونتره همون 2730 ولی مشکیشه تقریبا مثل 2730u مشکینقل قول:
2730u مشکی هم گیرت نمیاد بدیشون اینه که بعد از چند سال ضعیف میشن
2740 اینه؟نقل قول:
انگار آنتنش کوتاه تره تا 2730u ؟
2730u سفید چطوره؟