شدیدا تایید میشهنقل قول:
Printable View
شدیدا تایید میشهنقل قول:
درود
دوستان vpi و vci مخابرات تهران چنده
مرسی
0 , 35نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شنیده ها حاکی از اینه که مخابرات بسیار پینگ بالایی داره و قطعی نیز میدارد!
آیا تایید میکنید؟
اینترنتی که قطع بشه رو اصلا قبول ندارم اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا :n34:
نتیجه تستهای انجام شده:نقل قول:
لینک خودتون تک کانکشن: 12 کیلوبایت بر ثانیه، 16 کانکشن: حدود 180 کیلوبایت (به شدت متغییر از 80 الی 200)، 24 کانکشن: زیاد با 16 کانکشن فرقی نداشت.
لینک فایرفاکس که از سایت آسان دانلود (سرور ایران) دانلود شده: تک کانکشن: 1100 کیلوبایت بر ثانیه.
اینترنت ثبت نامی: 10 مگابیت
ساعت تست: 10 شب.
آقا ممنونم شما خیلی کارت درسته
اگر زحمت نیست دوتا سوال دیگه هم دارم
1. قیمت 10مگ چقدره؟
2. شما از طریق شرکت تونستی بگیری؟ به خونه که نمیدن
یک زمانی اوضاع اینترنت خوب بود بعضی روزها بد میشد ، بعد یک دروه ای اوضاع زیاد خوب نبود و بعضی روزها بهتر میشد. الان اوضاع نت داغونه و بعضی روزها داغون تر میشه و آدم میگه کاش به همون وضعیت داغون برگرده :n30::n30::n30::n30:
واسه من از ساعت 7 تا 12نیمه شب limit میشه.
دیگه اعصاب نذاشتن واسم.
1- من با حجم دانلود 10 گیگ خریدم ماهی 30 تومن.نقل قول:
2- با کارت دانشجوئی گرفتم
نتیجه تست همین الان:
لینک اوپرا تک کانکشن: حدود 50-60 کیلوبایت، 16 کانکشن: حدود 800 کیلوبایت،
لینک فایرفاکس از اسان دانلود تک کانکشن: 30 کیلوبایت، 16 کانکشن: 1200 کیلوبایت
دوستان این سرویس حجمی ها بالاخره شبانه رایگان دارن یا نه؟
خیر خیر :n02:نقل قول:
فقط کمپین ها :n11:
0 35 برای من کار نمیکنه باید 8 81 باشهنقل قول:
سرعت شبانه چقدره برای 2مگ طرح؟نقل قول:
من تهران اینترنت مخابرات هر جا تنظیم کردم 0 , 35 بودنقل قول:
------------------------------
همون سرعت روز که ۲۵۰ هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه ما پول مفت داریم؟این چه وضعیتیه؟2 هفته میشه که سرعت دسترسی به سرورهای خارج ایران محدود شده.اینترانت گرفتیم یا اینترنت
والا من رفتم مخابرات کارمندشون گفت کلا سرویسهای محدود شبانه رایگان نداره
گفتم کمپین چطور گفت اونم نداره دیگه فعلا نامحدود گرفتم
اینا چیزی رو که تو سایتشون به وضوح نوشتن قبول ندارن و اجرا نمی کنن
پول اینترنت میگیرن اینترانت میدننقل قول:
منم رفتم پرسیدم گفت شبانه نداره، بی درو پیکر ترین شرکت!نقل قول:
سلامنقل قول:
سرویس های محدود حتی با قرارداد یک ساله هم شبانه رایگان نداره ؟:n04:
سلامنقل قول:
شما بهتره بری از مخابرات منطقتون بپرسی بعضی جاها داره بعضی جاها نداره
به من گفتن نداره
برای منم عجیبه 0 35 میذارم اصلا ip نمیده :n24:نقل قول:
دوست عزیز کل شهر تهران VPI و VCI یکی هستنقل قول:
یعنی 0 و 35
شاید مشکل از مودمتون هست. با یک مودم دیگه امتحان کنید
دوستان شما هم با سرویس های فیل/ش/کن مشکل دارید؟ من با هیچکدوم نمیتونم با سرعت خوب وصل بشم.
من از وقتی که شنیدم مخابرات اینترنت نامحدود ۱ مگ رو جم کرده دچار افسردگی شدیدی شدم در حال حاضر ۱ مگ نامحدود دارم اما تا ماه دیگه قرارداد ۱ ساله تموم میشه امکانش هست دیگه ۱ مگ نامحدود مارو تمدید نکنان برگردونن مارو به ۵۱۲ ؟ آقا من واقعاً بعضی از دوستانو درک نمیکنم دم از اینترنت حجمی میزنن اصلا نمیفهمم با ۳ گیگ در ماه چیکار میشه کرد اینترنت حجمی یه شوخی بسیار بسیار تلخ یا بهتره بگیم به جوک بیشتر شبیه حالا میخواد ماهی ۳ گیگ باشه یا ۱۰ گیگ
مال همه اینطوریه دوست عزیز
نقل قول:
با چندتا مودم هم تست کردم نشد یادمه خود پشتیبانی مخابرات زمانیکه خواستم یوزر/پس رو بگیرم هم گفت بذار رو 8 81نقل قول:
مشکلی ندارم فقط برام عجیب بود که چرا 0 35 نیست :n13:
2 ساله دارم 1 مگ و هر ماه هم تمدید میکنم،مگر اینکه سرویس 1 ساله فرق داشته باشه قوانینش که من نمیدونم وگر نه کسایی که از قبل دارن همون میمونه تا وقتی که تمدید کنند.نقل قول:
منظور من اینه که با اجاره نامه ۱ ساله این ۱ مگ رو گرفتم یعنی وقتی زمان اجاره نامه تموم میشه آیا باید تمدید کنیم ؟ منظور شمارو نفهمیدم که هر ماه تمدید میکنین یعنی چی ؟ ملک بودین ؟ یعنی سر سال زنگ نزدن به شما آقا باید تمدید کنی ؟
نقل قول:
عزیز مالک هستم و هر دو ماه یک بارم میاد رو قبض و پرداخت میکنم و تمدید میشه ، قوانین 1 ساله و اینا رو نمیدونم. :)
نه عزیز جان، هیچ ربطی نداره. تا وقتی تکنولوژی جدیدتری اختراع نشه شما با همین بساط باقی می مونید. نگران نباش.نقل قول:
فقط حواست خیلی باشه! من دو مگ داشتم و 2 3 ماه میخواستم برم سفر کاری، واسه همین از سایت سرعت رو روی 128 آوردم و رفتم اومدم خواستم ارتقا بدم دیدم تا 512 بیشتر نداره!
زنگ زدم 2020 گفت جمع کردیم داداش، سرعت بالا خواستی باید نت حجمی بگیری. که اگه بیای روی حجمی هم دیگه بعدش خبری از نامحدود نیست!
تلفن منطقه ما هم فیبر نوری هست و هیچ چاره ای جز مخابرات نداریم!
منی که روزی 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکردم حالا باید با سرعت 61 کیلوبایت تک آهنگ های کیفیت 128 دانلود کنم! خیلی زور داره واقعا....
نه عزیز جان، هیچ ربطی نداره. تا وقتی تکنولوژی جدیدتری اختراع نشه شما با همین بساط باقی می مونید. نگران نباش.نقل قول:
فقط حواست خیلی باشه! من دو مگ داشتم و 2 3 ماه میخواستم برم سفر کاری، واسه همین از سایت سرعت رو روی 128 آوردم و رفتم اومدم خواستم ارتقا بدم دیدم تا 512 بیشتر نداره!
زنگ زدم 2020 گفت جمع کردیم داداش، سرعت بالا خواستی باید نت حجمی بگیری. که اگه بیای روی حجمی هم دیگه بعدش خبری از نامحدود نیست!
تلفن منطقه ما هم فیبر نوری هست و هیچ چاره ای جز مخابرات نداریم!
منی که روزی 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکردم حالا باید با سرعت 61 کیلوبایت تک آهنگ های کیفیت 128 دانلود کنم! خیلی زور داره واقعا....
یه سوال دوستان:
من صبا نت دارم و دیگه شبانه رایگان نداره.
اگر بخوام اینترنتی داشته باشم که باهاش دانلود هم انجام بدم(زیاد نه روزی 1 تا 2 گیگ) میشه روی مخابرات حساب کرد؟
این هم وضعیت مخابرات :
512 نامحدود
سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوال ... اینجا کسایی که مودمشون در حالت PPPoE هست و در ساعات شبانه دانلود میکنند آیا بدون روشن خاموش کردن مودم راس ساعت مورد نظر .... تجربه ای نظیر کم شدن حجم و... داشته اند یا خیر ؟؟؟
سرویس من حجمی نیست ولی طبق تجربه قبلی که داشتم شما سر ساعت رایگان نباید دانبود کنی باید یه 10دقیقه تاخیر بندازی تا حجمت نپرخهنقل قول:
دادا یعنی 10 دقیقه رو IDM بیشتر تنظیم کنیم مثلا 1.10 دقیقه بدون خاموش روشن کردن مودم خودش اتومات میره رو دانلود شبانه رایگان ؟نقل قول:
بله من همیشه اینجوری میذاشتم و میذارم و خیلی مورد کمی پیش اومده واسم که کم کنهنقل قول:
نقل قول:شما از طرحی استفاده میکردید که شبانه براتون رایگان بود؟نقل قول:
اگر یادتون باشه من خیلی دنبال کمپین تابستونه بودم و حتی رفتم نمایشگاه خریدم.
ولی بعد از خرید واقعا پشیمون شدم چون
- شبانه کاملا حساب میکرد
- در ضمن دقیقا دوبرابر از حجمم کم میکرد(چه روز چه شب)
بعضی مراکز شبانه رایگان ندارند !!!نقل قول:
باید از امور مشترکین مرکزتون بپرسید ببینید توی اون مرکز داره یانه
این تمدید کشک هست عزیزان وقتی اینترنت بگرید 5 سال هم جمع نکنید با همون قرداد استفاده می کنید خودم یخط دارم 6 سال پیش اینترنت گرفت با همون قرارداد استفاده می کنم کسی نیست بگه حالت چطوره ...
فقط اگه مودم یا امکاناتی برای قرداد یک ساله گرفتید زیر یک سال جمع کنید باید خسارت اونها رو پرداخت کنید
جالبه بعد 2-3 ساعت که میگذره دیگه نمیشه وارد وب سایت های خارجی شد.... بعد مودمو خاموش روشن میکنی درس میشه ! من فقط اینجوریم ؟
دیگه مخابرات و سازمان تنظیم مقررات رسما میگن که بیشتر از ظرفیت سرویس ارائه شده و کیفیت اومده پایین احتمالا انتظار دارن خودمون بین خودمون حل و فصلش کنیم :n11:و شیفتی بیایم اینترنت و این یک مسئله عادیه و اصلا غیرقانونی نیست و دزدی حساب نمیشه:n13::n13: