تو تورنت کاملش هست شما نرم افزار vuze رو نصب کن، مثل idm سرعت کامل رو میده resume هم داره. فکر کنم با 256 تو 2 یا 3 شب کامل بشهنقل قول:
Printable View
تو تورنت کاملش هست شما نرم افزار vuze رو نصب کن، مثل idm سرعت کامل رو میده resume هم داره. فکر کنم با 256 تو 2 یا 3 شب کامل بشهنقل قول:
مرسی میشه لینک تورنت رو بدید برنامه یوتورنت دارم .نقل قول:
لینک دانلود بازی از سایت ایرانی به همراه جدیدترین آپدیتش هرچی باشه سرعته دانلود این به مراتب از آپدیت از لانچر بالاترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کافیه بری تو قشمت بازی آنلاین و League of Legends رو انتخاب کنی بقیش کاملا واضحه
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم لینک مستقیم گذاشته
جالب اینجاس که قبل از اینکه Roya بیاد هر صفحه 1 هفته طول میکشید پر بشه الان هر روز 5 تا صفحه اضافه میشه :n02:
رویا خانم یه سر هم به تاپیک world of warcraft بزنین اونجا هم فعال بشه :n02:نقل قول:
TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM TSM
نبینم کسی واسه TSM شاخ شونه بکشه
WildTurtle #1
نقل قول:خب از اول یه لینک میدادید تا اینجوری نشهنقل قول:
بعدشم برید خودتونو مسخره کنید :n22:
بابت لینک ممنون دوست عزیز :n16:نقل قول:
خاک بر سر Edward کنن
Dark Passage تیم ترکی این مسابقات با افتخار با نتیجه 6-0 به عنوان تیم آخر گروه A و تنها تیمی که در دو گروه A و B برد نداشته حذف شد
این سیزن یعنی ریوت گیم گند زنده با این چمپیناش:n15: سیزن 3 بهترین دوران بود همش چمپایه OP میدادن
قبل این که تو به این تاپیک بیای هم اینجوری بود هر موقع لگ میشد یا پچ میومد 200 صفحه جلو میرفت فقط تنها چیزی که من ندیدم بحث و تبادل نظر راجب بازی هست یا همه نالیدن یا ترول کردن یا کل کل کله این 1400 صفحه همینه :n08::n10:نقل قول:
کسی با مخابرات یا بازی مشکل نداره خیلی وقته با اینکه پینگ روی 180 تا 230 ولی Pocket lost اصلا نمیزاره بازی کنم.
بعضی مواقع چت رو باز نمیکنه صفحه اصلی ام که لود نمیشه و...
برای این مخابراتیا توضیح دادم فحش دادم دعوا کردم ولی نمیفهمن و کاری نمیکنن چرا باید بکنم مشکل لگ تو بازی حل شه
:n01: بلاخره تونستم بجز ashe , teemo و jinx با یه چمپ دیگه بازی کنم:
جانگل با ww
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پینگ 350 تونستم 8/0/16
بجز marksman تا حالا بازی نکرده بودم
البته با این پینگ دیگه نمیشه بازی کرد، دو ماهه رو 350 مونده، بدون packet lost
(مخابرات) :n24:
گروه C چقدر نفس گیره 3 تا تیم خر خوردن به هم:n10: این وسط لذت دیدنش واسه ماست شرط میبندم Fnatic داره گریه میکنه الان تو فکر اینن که چجوری samsung رو ببریم:n12:
گروه D هم که C9 کاملا راهش بازه که بیاد بالا . TSM هم که همه بازیهاش شانسیه royal club رو میره میاد به SK gaming میبازه اما در کل تیم خوبیه :n08:
ولی من خیلی دوس دارم Royal club قهرمان شه پارسال هم خیلی شانسی باختن و حذف شدن این UZI خدایی لیاقت اول شدن رو داره:n12: :n12::n12:
کارو کاسبی ما را هم به هم زده دیگه کسی باهام تبادل اطلاعات نمی کنه حواس همه را پرت کرده:n21:نقل قول:
جالب اینجاس که قبل از اینکه Roya بیاد هر صفحه 1 هفته طول میکشید پر بشه الان هر روز 5 تا صفحه اضافه میشه :n02:
آقای GOD OF RENGAR درست میگند شما یادتون نمیاد ولی یه روزی یه آدمهایی بودند اینجا فقط کل کل میکردند فقط من و آقای GOD OF RENGAR بودیم که کل کل نمیکردیمنقل قول:
قبل این که تو به این تاپیک بیای هم اینجوری بود هر موقع لگ میشد یا پچ میومد 200 صفحه جلو میرفت فقط تنها چیزی که من ندیدم بحث و تبادل نظر راجب بازی هست یا همه نالیدن یا ترول کردن یا کل کل کله این 1400 صفحه همینه :n08::n10:
واقعا که بعضیاشونم بودند کل بازی را یه چمپ میدیدند ای بابا گذشت بچه های دیگه همه شدند اساتید:n26:
GOD OF RENGAR رو خوب اومدی :n02:
خیلی باهات حال میکنم:n16: به ترولهات ادامه بده. داش ما هنوزم GOD OF RENGAR هستیم حد اقل با اینهمه نرف بازم لاینمون رو نمیدیم:n09::n10:نقل قول:
فک نکنی پیر شدیم الته عکسا قدیمین اسکرین جدید ندارم واست تو هارد خدا بیامرزم بود:n16:
Khonaton khalie ?نقل قول:
هميشه fps من 59or60 بود ولي امروز أمده پايين 45 حتي 30 ميشه كسي ميدونه مشكل از كجا هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من عاشقتم عزیزم :n16:نقل قول:
خیلی باهات حال میکنم:n16: به ترولهات ادامه بده. داش ما هنوزم GOD OF RENGAR هستیم حد اقل با اینهمه نرف بازم لاینمون رو نمیدیم:n09::n10:
فقط تراخدا درد و دل یه پیرمرد خسته را نزار به حساب ترول...:n14:
راستی این عکس ها را فک کنم پارسال هم گذاشته بودی ولی در کل اشکالی نداره بلاخره تونستی پنتا بگیری که هیچکی نمیتونه بگیره:n06:
:n04::n04:نقل قول:
جاااااان
چه خبرته چرا انقد IP زیاد داده؟؟؟؟
ipboost زده به رگنقل قول:
یه چیزی فهمیدم :n28:
من یه اکانت توی Euw ساختم وقتی میرم با Bots بازی میکنم بعضی وقتا چند نفر توی تیم منن که خیلی عجیب بازی میکنن همیشه هیچ آیتمی نمیگیرن و match hestory شون رو که نگاه میکنم میبینم هر بازی اینجورین هرچی هم باحاشون حرف میزنی اصلا جواب نمیدن
اینبار دقت کردم دیدم بازم 3 تا از اینا رفتن mid همشونم دقیق یه جا واستاده بودن تا اخر که بازی تموم بشه 20 ، 30 باری هم مردن
فهمیدم که اینا اصلا پلیر نیستن اینا مثل Bots بازی میکردن
رفتم گشتم یه سایت پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هـک عجیبیه باحاش میشه Bots ساخت واسه level up کردن :n04: ولی مجانی نیست
خیلی قدیمیه . بعضی ها اینکارو با لینک زیر مجموعه خودشون می کنند که ... :n02:نقل قول:
یکی از دوستام با همین روش داره RP در میاره خدا خیرش بده واسه منم گیفت میکنه:n16:نقل قول:
Rengar Try hard !!!:n08::n10::n10:
دوستان لطفا یکی کمک کنه هرچندوقت یکبار به این مشکل میخورم الان دیگه نمیتونم کانکت شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از اینترنتت هستش. ماله منم یک موقع میشه. پینگ 4.2.2.4 چنده؟
ای اس پیت چیه؟ صبا دزد؟
اگر دیدی پینگ 4.2.2.4 بالاست. یک پینگ زپر اکانت بخر. ماهی 13 تومانه انگار. بعد پینگت رو تا جایی که قدیم بوده میاره پایین تو بازی. ممکنه حل بشه. شایدم مشکل چیز دیگه باشه.
خوشبختانه كسي جواب پرسيدم را نميده عجب فرم باز كردين cho gath چطور بزرگتر ميشه؟!
حالا من که 100 سال یه بار از کنار این تاپیک رد میشم..ولی خدایی کسی نبود جواب این آقارو بده؟
شما که 24 ایی پلاسید اینجا :|
در طی 6 مرحله وقتی کسی رو با ulti ایش بکشه بزرگ میشهنقل قول:
خوشبختانه كسي جواب پرسيدم را نميده عجب فرم باز كردين cho gath چطور بزرگتر ميشه؟!
تو Internet exploerer برو قسمت File اونجا تیکه Work offline رو وردار درست میشهنقل قول:
مثل ناسوس که وقتی با کیو یونیت می کشه یک چیزی می ده که هر دفعه قوی تر می شه این در مورد ار چو گوتس صادقه با این تفاوت که هر دفعه بمیری نصفش از بین می ره از اول بازی با اولتت یونیت بکش یواش یواش بزرگ می شه فقط نمیرنقل قول:
تبریک به طرفدارای SORAKA تبیدل به MONSTER جدید شده لذت ببرید 1vs1 رنگارو میزنه الان
من جدیدا توی بازی که می رم بعد از چند دقیقه attempt to reconnect می شه و دیگه وصل نمی شه
بازی رو از تسک منیجر می بندم و باز اجراش می کنم و می تونم توی بازی لاگین کنم اما توی بازی که قطع شده نمی تونم برم و گیر می کنه
این در صورتیه که اتصال ام به اینترنت مشکلی نداره و پینگ ام زیر 150 است
کسی تا حالا این مشکل رو داشته ؟
این آپدیت جدید چقدره ؟