اولی لول 28 دومی لول 40
دومی رو که به هیچ وجع پیشنهاد نمیکنم
Printable View
اولی لول 28 دومی لول 40
دومی رو که به هیچ وجع پیشنهاد نمیکنم
یعنی بفروشمش دومی رو دیگه؟...چون تو شانس گیرم اومده
لول چندی؟ کارکتر چیه/؟نقل قول:
یعنی بفروشمش دومی رو دیگه؟...چون تو شانس گیرم اومده
37 هستم...ادونچر
بفروش لول 38 شدی اون تفنگش رو بخرنقل قول:
37 هستم...ادونچر
اوکی!OK...نقل قول:
بابا مگه من چیزی گفتم بهت یک چیزم نمی شه گفت :41::13:نقل قول:
اولی را فعلا استفاده کن بعد برو سلاح لول 38 را بخر من به جات بودم وقتی می خواهی لول آپ بشی 38 بشی اون سلاح برای لول 38 را داشته باش چون سلاح خوبی هست :21:نقل قول:
سعيد اين روزا همه عصبانين(من نميدونم چرا!!!) بهتره حرفي نزنيم چون يهو ميزنن فكمون رو ميارن پايين!!!نقل قول:
بابا مگه من چیزی گفتم بهت یک چیزم نمی شه گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی به این آواتارت دارم مشکوک میشماااااااااا !!!
ممد اون متني كه راجع به كورش كبير توي پروفايل شهر داشتيم رو از كجا آورده بودي؟! دوباره لازمش دارم!!
بله؟؟!!!نقل قول:
حاجی به این آواتارت دارم مشکوک میشماااااااااا !!!
نقل قول:
خودم نوشته بودم دیگه !!!
باهات موافقم همه عصبانی هستند فقط دنبال بهانه می گردند :41::13:نقل قول:
می خواهی من یک متن برای کوروش پیدا کنم برات اطلس دارم ( انگلیسی )نقل قول:
فعلا يه متن جايگزين به جاش گذاشتم!!نقل قول:
خودم نوشته بودم دیگه !!!
يه متن جمع و جور!! برا پروفايل شهر ميخوام!!نقل قول:
می خواهی من یک متن برای کوروش پیدا کنم برات اطلس دارم ( انگلیسی )
حاجی این اواتار قبلیت که همین عکس رو هنری کرده بودی خیلی توپ بود
Cyrus the Great
also known as Cyrus II of Persia and Cyrus the Elder, was the first Zoroastrian Persian Shāhanshāh (Emperor). He was the founder of the Persian Empire under the Achaemenid dynasty, which was an empire without precedent— a world-empire of major historical importance.
It was under his own rule that the empire embraced all previous civilized states of the ancient Near East,[8] expanded vastly, and eventually conquered most of Southwest Asia and much of Central Asia, from Egypt and the Hellespont in the west to the Indus River in the east, to create the largest empire the world had yet seen.
و ادامش در این لینک
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Cyrus_the_Great
فکر کنم اون متن کافی باشه مخصوصا پاراگراف دوم خیلی خوبه حتما بزار
ابهتش را نشون می ده:31:
پس همون قبليو دوباره ميزارم!! بعد اين كه كار من نبود!!نقل قول:
حاجی این اواتار قبلیت که همین عکس رو هنری کرده بودی خیلی توپ بود
===
سعيد نگاه كن ببين چيزي كه توي پروفايل شهر نوشتم قشنگ هست يا نه!!!
خوبه ولی یکم با جملات ساده هست البته بگم معنیش خوبه یکم زیادی تعریف کردی :31:نقل قول:
ویکی چیزای خیلی خوبی براش نوشته برو یک نگاه کن اون پاراگراف دو فکر کنم با اونایی که تو نوشتی مطابقت داشته باشه همونی که پست قبل گذاشتم البته سطر دوم
اگه امشب برنامه پاس اوت ندارين من برم 200 تا تجربه از اين يارو نيسوس بگيرم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
بدون پست از تاپیک رد نشو بی زحمت
چاقال قهر کرده از تاپیک و من ( که نمی دونم برای چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
من نفهميدم شما دعواتان دقيقا سر چيه؟!! موردي بگين تا لااقل من بفهمم طرف كي باشم!!!
والا من خودمم نمی دونم چی شده حداقل در مورد ضدحال می دونستم ولی این مورد را نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط چند تا بگو مگو مابینمون شده که اونم فکر کنم طبیعی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حداقل تو یکی بیطرف باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ایــش ، اون از لفظ قلمش این از اسمیلی هاش .... ایش ایش ایش :دی
اين چانگ آني ها چرا اينقدر بي خيال شدن؟!! ناسلامتي باهاشون وارد جنگ شديم دو نفرشون رو پاس اوت كرديم!!!
نقل قول:
گفتم که ، با بن شدن اون همه لول بالا دیگه از بازی بریدن
3 نفر ، اسمشون رو هم توی پروفایلم گذاشتم و همین که از پاس اوت در اومدم میزنمشون چون اونا هم دقیقا همزمان با من از پاس اوت در میان :31:
هان؟؟؟!!!:
اين يارو كه جاخالي هاشو و هدف گيري هاش دقيق برعكس شده!!!
نقل قول:
بعد هر دوئل جا خالی هاشو عوض میکنه :27:
ویرایش : این که بن شده هست !! احتمالا خود سایت وست هر دفعه ستینگ رو عوض میکنه ( به صورت خودکار )
چینی ها بعد از بن شدن اکانت هاشون بازی رو ول کردن
الان پاس اوت کردنشون جون میده
کلی پول به خزانه ی سایروس ریختم
یه سوال : چرا ساختمون هارو تکمیل نمیکنین ؟!!
گرفتي مارو؟!! الان فوندر كلاب كلي بهمون مي خنده!!!نقل قول:
کلی پول به خزانه ی سایروس ریختم
بايد وركر باشه تا تكميل بشه!! فعلا فقط يه وركر داريم!!(آرش ديگه ترجيحا پول ها رو حروم نكنه!!)نقل قول:
یه سوال : چرا ساختمون هارو تکمیل نمیکنین ؟!!
من كلي اميدوار بودم بيام اينجا اين اسكيل هاي تاكتيك به يه دردي بخوره!!! انگار نه انگار!!!نقل قول:
گفتم که ، با بن شدن اون همه لول بالا دیگه از بازی بریدن
3 نفر ، اسمشون رو هم توی پروفایلم گذاشتم و همین که از پاس اوت در اومدم میزنمشون چون اونا هم دقیقا همزمان با من از پاس اوت در میان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دیگه نسازم/؟نقل قول:
(آرش ديگه ترجيحا پول ها رو حروم نكنه!!)
نه ديگه!! فعلا بفرستش كارهاي با تجربه تا سريع لول آپ شه!!نقل قول:
یعنی دیگه نسازم/؟
چند روز ديگه مشنگ هم مياد شهر سريع تر ساخت ميشه!!!
اینم از اولین دوئلام اینو بیشتر از قیه زدم:دی
چه پول خوبی داده:18: الان دیدم .واجب شد یه سر دیگه یه ساعت دیگه بهش بزنم.:31: اگرچه این پول خورده واسه شما ولی واسه من کلیه میتونم دو سه تا اسکیلو جا به جا کنم باش:5:
دوستان کار با لاک بالا بگید برا کارگر برم لول آپ بشم
آقا زیاد کمک نکنید خسته میشید
salam man dar jahane 8 hastam va shahram esmesh hast boshrooyeh age khastin biain
dugma4
اینو کی آورده بود کوروش؟
اومد دوئل شهر ما . تهدید کردم:
bearman60