اگه سرعت 18 19 باشه فک کنم هر 1 دقیقه 1MB .نقل قول:
Printable View
اگه سرعت 18 19 باشه فک کنم هر 1 دقیقه 1MB .نقل قول:
سرعت شما تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود شما تو هر ثانیه
سرعت دانلود رو که ول کنید.من الان 3 4 روزه حتی صفحه بزور باز میشه.به جان هر کی بگین قسم میخورم دایل اپ سرعتش خیلی از سرعت صفحه باز کردن 256 من بیشتره.
دیشب یک 15 باری افت پهنای باند رو گزارش دادم و نوشتم خدا لعنتتون کنه.برام پیغام فرستادن اشکال از مخابراته.صبر بفرمایید.
واقعا دهنه هر چی شاتله ........
این دیگه چه شرکته گندیه من رفتم ازش خط گرفتم.جمعش کنن برن پی کارشون .....:13:
تا 2 یا 3 ماه قبل تقریبا من تنها کسی بودم که سرویس دهی اسف بار شاتل شاکی بودمنقل قول:
اما الان میبینم شمارش از دست در رفته
2 حالت پیش میاد
اول تسکین درد که تو این مشکل تنها نیستم
دوم ناراحتی از این که باقی دوستان هم به درد من دچار و شاکی هستن
نمیدونم قراره به کجا بی انجامه این وضع
من که 40 روزی میشه 12:30 شب pc رو خاموش میکنم ( حیف پول برق و فشار رو سیستم با این اوضاع ) یعنی رسما شبانه رو بیخیال شدم
روزانش هم که اینطوریه دیگه اصلا تا اسم پشتیبانی و توضیح دادن تکراری مشکل میاد , تهوع میگیرم اساسی
بد بختی اینه با رانژه شدن خطم سرعت dial up هم کمتر از قبل شده وگرنه خدایی برمشگتم به همون dial up
دوستان اینم یه تست از من...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم باید مثل سری های قبل دست به ارسال نامه های هماهنگ بزنیم
مشتركان گرامی
،
به مناسبت جشنواره زمستاني شاتل، برای مشترکین فعلی هدایای زیر در نظر گرفته شده است
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كردهاند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دورهايست كه شروع آن قبل از تاريخ 19/10/1388و پايان آن پس از تاريخ 19/10/1388 باشد.)
در مراکز منتخب تهران و شهرهای تبریز,کرج,اصفهان,کاشان,کرما ن,شیراز,مراغه,مشهد,قم,سمنان, مرند,اهواز,دزفول,بابل,آمل,ا اک
مشتركين فعلي سرويسهاي اكو، در صورت خريد 1 پكيج 1 گيگ، از 2 گيگ ترافيك رايگان برخوردار خواهند شد
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Zyxel P660 HW خريداري كنند، 4 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Combo Zyxel P660 RU خريداري كنند، 2 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است
چه خوب:دی واس من zyxel هستش ! ولی چه فاییده که ...نقل قول:
مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كردهاند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دورهايست كه شروع آن قبل از تاريخ 19/10/1388و پايان آن پس از تاريخ 19/10/1388 باشد.)
واقعا جالبه
عوض اینکه به مطالبات و مشکلات اسف بار این همه مشتری شاکی رسیدگی کنن , همش دارن تبلیغ میکنن برای جذب مشتری بیشتر
اونم دقیقا تو همین مراکزی که همین الان bandwidth نداره و داره زور میزنه
برای رد کردن مودم های باد کرده رو دستشون هم ترفند جالبی زدن
من همین الان 40 دقیقه قطعی داشتم !
نقل قول:
بايد IP استاتيك از خود شاتل سفارش بديد.
قبلاً براي هر ماه، 15000 تومان ميگرفت.
IP استاتيك به چه كاريتون مياد؟
سرعت الآن خوبه ها ولی شب خیلی کم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت فقط اسم و رسم کاذب داره
هم گرون
سرویس اکو هم که به همه جا نمیده
با پورت تورنت مشکل داره
کم و زیاد شدن سرعت و قطعی که به جای خود
سلام .
مشکل سرعتم حل شد ولی مشکلسرور سرجاشه .
کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی ما که 6 ماه پیش سرویس گرفتیم و مودم هم زایکسل هست ، 3 گیگ اضافه میشه؟
اتفاقا ابتدای شارژ من هم 16 ام هست یعنی ماه بعد 6 گیگ دارم آیا؟
چه بامزه شده این شاتل ...خب راحت بیاد بگه هر گیگ 3000 تومن دیگه...این جشنواره ها و ...دیگه چیه!!نقل قول:
-----------
من یه هفته ایه شبانه دانلود نداشتم ...از اصفهانیها اکو 128 کسی هنوز مشکل داغون شدن سرعت در محدوده ی شبانه رو داره یا نه رفع شده ؟
بالاخره 3 گیگ رو میدن یا نمی دن؟ چرا اینقدر 2 پهلو نوشتن این پیام رو؟
سلام
من الان ساعت 1:40 هستش سرعت بدک نیست ولی یواش یواش داره کند میشه
ساعت 2:45 بامداد چهارشنبه
حداقل سرعت دانلود 0
حداکثر سرعت دانلود 663 بایت
حرومشون شه ایشاالله ! :13:
واقعا مسخرشون را در آورده اند...
دو شبه میخوام دانلود کنم
سرویسم اکو 512 اما صبخ که بیدار میشم میبینم همش 250 مگ دانلود کرده!!!!!!!!!!!!
یعنی 0.07 کیلو بایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همش دزدی همش دزدی
الان سرعت آرت که ثابت هست. ساعت هم براش فرقی نمیکنه فقط تنها چیزی که پیش آمده پایین آمدن سرعت وی پی -ان هست. چند رقمشو هم امتحان کردم باز سرعت همون بود. فکر کنم مخابرات دست بکار شده.
دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن هم بااین مشکل مواجه شدن؟ 2 تا مرکز دیگه هم همین مشکل بود.
سلام
شاتل با linksys مشکل داره؟ یه وایرلس دار میخوام بگیرم میترسم!
این جا هم از افت سرعت شاک هستند ، ظاهرا من از معدود افرادی هستم که سرعتم خیلی خوبه و شب ها با سرعت 65 تا 69 دانلود میکنم ، واقعا چرا ؟
من لینک سیس وایرلس wag54g2 دارم تا حالا هم مشکلی نداشتمنقل قول:
سرعت منم خوبه راضیم
دوستان تو قسمت ردگیری سفارش مرحله بعد از ( منتظر تخصیص پورت ) چه مرحله ای هست؟ الان زده 73 درصد
منم از آبان ماه که سرویس اکو گرفتم...مشکلی نداشتم! هر شب 1100-1300 مگ دانلود دارم!نقل قول:
شاد باشید:40:
یک سوال داشتم مثلا مهلت پرداخت من 26ام است من از شاتل پرسیدم اگه بخوام تغییر سرویس بدم همون 26ام بگم چون هر وقت بگم بقیه ترافیکم می سوزه و سرویس جدیدم از اون تاریخ شروع می شه؟؟؟ کسی تا به حال این کار را کرده؟؟؟؟؟ (یه سوال خیلی الکی مهلت پرداخت 26 خود 26ام هم می تونم پرداخت کنم دیگه :31:)
خدا اینترنت شرکت رو زیادش کنه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1024x768 و حجم آن 107 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که بخاطر ترافیک زیاد شبانه است که سرعت کم میشه ...
فرقی هم نمیکنه که 512 باشی و یا 128 و یا.....
من تعجب میکنم دوستانی که دانلودشون راحت 65 کیلو است.
البته در روز من هم دانلودم همینه ولی شبا از ساعت 3 به بعد افتضاح میشه ....
از 1 بامداد تا 2 روی 60 کیلو است ولی از 2 میشه 30 کیلو و بعد از ساعت 3 هم به کیلو نمیرسه!!!!!!!
بله اینترنت پرسرعت اکانت رپیدشیر فیلم بلوری حجم بالا .... یه زمانی منم اینترنت پرسرعت اینجوری دسترسی داشتم می فهمنقل قول:
سلام دوستان
کسی ip address یوتیوب رو نداره بشه بدون ف ی ل ت ر ش ک ن رفت؟
نقل قول:
منتظر انجام رانژه (البته اگه پورت خالی تو منطقه تون باشه)
نقل قول:
youtubeکد:http://64.15.120.236/
یه چیز جالب!!! من قطعی های شدیدی با مودم بیلیون خودم داشتم ولی با مودم اسوس دوستم هیچ قطعی نداشتم از حدود اول تابستون ما سر کار همین مسئاله بودیم شاتل هم که میگفت برو مودم دیگه بخر این گارانتیشس تموم شده حالا دیروز خودم درستش کردم حدس میزنین مشکلش چی بود؟؟؟ من که هنوز تو کفش موندم مشکلش اداپتورش بود!!!! با تعویض اون تا حالا یک بار هم قطعی نداشتم :دی :دی
میگم این الان 4مگ نته!!!! اکویی آرتی چی هستی ها ناقلا؟ :أِ:8:نقل قول:
نقل قول:
نه این سرویس اصلا از شاتل و ADSL نیست
از یک شرکت دیگه هست بصورت وایرلس گرفته میشه و تو شرکتی که من کار میکنم دکل نصبه و رادیوهای اینترنتی روشه و ما هم بخش IT اونجا هستم و پهنای باند دست خودمونه که به کی چقدر پهنای باند بدیم و برا خودمون رو روی حداکثر گذاشتیم :31:
چند روز اولی که گرفته بودم سرعت دانلودم روی 40 ثابت بود ولی الان از 5 تا 110 متغیره اعصاب برام نذاشته ..
کسی اینجا battleforge بازی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماله من که اصلا کانکت نمیشه:13:نقل قول:
دوستان من یکی دیگه داره اعصابم میریزه رو هم
افت سرعت به کنار الان 2 روزی هست که از ساعت 5 تا 7 عصر وقتی میخوام وصل شم یا 734 میده یا 738
به پشتیبانی هم با Dial میرم میگم با وقاهت هر چه تمام تر میگه شما مشکلی نداری !
بالاخره باید چیکار کرد؟؟؟؟
این شاتل داره همین طوری فقط مشتری جذب میکنه اونم بدون اینکه سیستمهاشون را قوی تر کنند...
پهنای باندشون را بیشتر کنند...!!!
ای کاش سرویس از صبانت میگرفتم.... الان دوست من که همین نزدیکیا هست میگه که دانلودش روی 100 کیلوبایته!!!! تازه شبانه پهنای باندشون را 1 مگ میکنند که کم نیارن!!!
حالا برای ما حتما پهنای باندشون را بیشتر که نمیکنند هیچ بلکه کمتر میکنن....
متاسفم براشون....