نقل قول:
متشکرم
مشکل حل شد ؛ همانطور که گفته بودی .
Printable View
نقل قول:
متشکرم
مشکل حل شد ؛ همانطور که گفته بودی .
سلام
من snr روی 6 بود بعد زنگ زدم پشتیبانی میگه هر قسمتی یه مقداری داره و دستگاه های ما از 6 بیشتر نمیشه!!
اشتباهی گفته.نقل قول:
snr به نویز خط شما بستگی داره . هرچی سرعت خط شما بالاتر باشه نویز هم بیشتر میشه یا فاصلتون از مرکز زیادتر باشه همینطور.
اصولا اگر سر خط هم همین مقدار بود کاری نمی تونید بکنید.
کسی اینو بلد هست؟نقل قول:
یک سوال داشتم آیا اگر VPI و VCI مودم با مال ISP فرق داشته باشد چراغ ADSL روشن می شود یا نه ؟
مال اندیشه باید ۵ و ۳۵ باشهنقل قول:
دوستان سلام. من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم ولی در حال حاضر دارم از ADSLمخابرات استفاده می کنم. مودم ADSLمن D-link ولی وایرلس نیست. میخوام از وایمکسم به عنوان پخش کننده وایرلس ایترنت مخابرات استفاده کنم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
در هر صورت اگه خط شما رانژه شده باشه چراغ ADSL بايستي روشن بشه و هيچ ربطي به تنظيمات VPI و VCI نداره.نقل قول:
شاد باشيد :40:
بعيد ميدونم همچين چيزي درست باشه.نقل قول:
وقتي شما مودم رو به صورت بريج تنظيم ميكنيد ديگه مودم در ارتباطات شما فقط يه پل محسوب ميشه و فايروال و نت و ... بي اثر ميشند.
تكميل شدن توضيحات:نقل قول:
در اين حالت بايستي پروفايل روي پورت DSLAM شما به مقداري كمتر از مقداري كه هست تغيير بكنه.
با اين عمل SNR افزايش پيدا ميكنه و ميتونيد كيفيت خط بهتري داشته باشيد.
ظاهرا سوال من یا خیلی سخت بوده یا خیلی چرت. دوستان لطفا اکر کسی چیزی میدونه منو راهنمایی کنه.
سلامنقل قول:
چون کسی جواب نداد؛ من نظر غیرتخصصی خودم را میدم.
ورودی مودم وایمکس امواج رادیویی است و خروجی مودم ADSL شما کابل. پس بنظر غیرممکن میآد که بشه چنین کاری کرد.
راه حل ممکن خرید یک روتر وایرلس و صرف نظر از مودم وایمکس هست.
اینم یه نظر غیر تخصصی ولی شاید عملی دیگه. اگه مودم وایمکستون ورودی کابل لن داره میتونین مودمتون رو با کابل کن به مودم وایمکس متصل کنین . امتحان کنین شاید جواب دادنقل قول:
سلام دوستان عزیز و محترم
اینترنتم 256 نامحدود مخابراته
دوستان مشکل من هنوز پا برجاست !
امروز کل سیم کشی رو عوض کردم ولی هنوز مشکلم برطرف نشده
همه چیرو بررسی کردم که همه سالمن حتی مودم دوستمو هم گرفتم
مشکل من : به خوبی اینترنتم کار میکنه (سرعتشم تا 40میره) اما یه دفعه افت شدید سرعت اینترنت میشه
رفتم پشتیبانی مخابرات که گفتن چون فاصله دوره مخابرات نمیتونه به خط ما ای دل اس ال ارائه بده و باید جمع اوری کنم ولی جمع اوری نکردم و هنوز باهاش کار میکنم
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
مخابرات خوزستان
قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
دیشب زنگ زدم مخابرات گفت مشکل از مودمه الان زنگ زدم میگه mac ادرست غیر فعاله فردا بردات درستش میکنیم!خودم نمیتونم درست کنم؟
توی تنظیمات مودم قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی تنظیم داره دوستان کسی میتونه بگه اینا چین و چجور تنظیمش کنم خیلی دوس دارم بدونم اگه مقاله ای دارید که همه رو کامل توضیح میده ممنون میشم بذارید استفاده کنیم چجور بهترین تنظیم رو داشته باشیم.
ی مشکل دیگه انتن وایرلس توی اتاق کامله همین که بیرون میرم انتن خیلی کم میشه اینو چه کنم؟اتفاقا بالا هم گذاشتمش
دوستان لطفا کمک کنید
با تشکر
سلام به همه دوستان
بنده یه مشکلی دارم که منو دیوانه کرده
به عکس زیر توجه کنید
وضعیت خطم چطوره؟
این اعداد چی هستن؟بیانگر چه موضوعی هستن؟
این اصطلاحات یعنی چی؟
فاصله ام تا مرکز مخابرات ۳ کیلومتره
تمام سیم کشی داخلی رو از اول، تازه و روکار کردم، اسپلیتر جدید گرفتم
این crc چیه؟ چرا هر لحظه به مقدارش اضافه میشه؟
چرا فقط crc دان استریم زیاد میشه؟ و crc آپ استریم تغییری نمی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مودم وایرلسprolink دارم میخواستم بپرسم چی جوری میشه روی مودم وایرلسم رمز بزارم
خط شما نویز داره و خیلی پایدار نیست اینو از SNR پایین و LINE ATT. بالا میشه فهمید . البته من احتمال میدم این به خاطر دیتا استریم بالاییه که روی خط بستن .نقل قول:
شما سرعت دانلودتون چقدره ؟ واقعا همین 5000 کیلوبیت هست ؟ ( یعنی معادل 600 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود )
باید اول به منوی مودم وارد بشی .نقل قول:
احتمالا پشت مودمت نوشته دقیقا ولی خب توی مرورگر تایپ کن :
یوزر و پسورد ازت می خواد admin انتخاب کن .کد:192.168.1.1
بعد از اون به قسمت WLAN برو اون جا می تونی نوع رمز گذاری (encryption ) و رمز رو انتخاب کنی
نوع رمز گذاریو روی حالت WPA 2-PSK بذار اگه اینو نداشت روی WPA بذار
و توی قسمت PRE-Shared Key رمز مورد نظرت رو بذار
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز
ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز، بنده از مخابرات استان مازندران سرویس دارم
دان استریم بنده روی ۵ مگ یا ۶ مگ متغیره و با سرعت ۶۰۰ یا ۷۰۰ از سرورهای داخلی مثل سایت های تبیان و راسخون دانلود دارم
اما سرعت دانلود از سرور های خارجی مثل آپلود باز و راپیدباز در حالت پریمیوم از ۴۰۰ بالاتر نمیره
تو تاپیک مخابرات مازندران در همین سایت اگه مراجعه کنی، افرادی هستن که دان استریمشون روی۱۲ یا ۱۶ مگ و یا حتی ۲۲ مگ بسته شده تو شهرهای بابل و آمل و ساری
این افراد از سرورهای داخلی با سرعت فوق تصور ۲.۲ مگ دانلود میکنن(دقت کنید ۲.۲ مگ سرعت دانلود فقط)
من ساکن نور هستم
اینجا نمیدونم دان استریم رو چنده؟
هر چند اصن مهم نیست چون کی از سرور های داخلی دانلود میکنه
من مشکلم اینه که وقتی مودم رو روشن میکنم، تست سرعت اسپید تست رو ۴۰۰ هستش و crc هم روی صفره
و با همین سرعت خوب دانلود میکنم
اما با گذشت زمان و افزایش crc و کاهش محسوس snr تست سرعت اسپید تست به ۷۰ یا ۸۰ میرسه
آخه چرا اینجوری میشه؟
این crc چیه؟
اون مقادیر srn و line att چیه و باید چه مقداری باشه؟
چرا فقط crc دان استریم زیاد میشه؟
اصن چرا مشخصات آپ استریم هیچ تغییری نداره و فقط مشخصات دان استریم اینقدر متغیره؟
یه توضیحی در مورد STATUS مودم بدم :نقل قول:
Line Attenuation : مقدار اتلاف سیگنال از مودم تا مرکز مخابراتی نشون میده این عدد هر چقدر پایین تر باشه بهتره و نباید بالاتر از 50 -60 بشه
این عدد به فاصله شما تا مرکز بستگی داره .
SNR یا SN Margin نسبت سیگنال به نویز رو نشون میده ( Signal to Noise Ratio ) هر چقدر بالاتر باشه بهتره و نباید کمتر از 6 باشه
و برای یه خط خوب و پایدار باید بالاتر از 12 باشه
CRC errors یه مقیاسیه برای اندازه گیری تعداد خطا ها توی انتقال دیتا ، عدد بالای اون صرفا نشون دهنده ی وجود خطا نیست ولی نکته ی مهم در مورد شما اینه که وقتی این عدد تغییر می کنه و افزایش پیدا می کنه نشون دهنده ی خطا هست در فاصله بین شما و مرکز مخابراتی . از جایی خوندم که این خطا فیزیکیه و مربوط به سیم کشی تا مخابراته .
در مورد تغییر نکردن آپلود ریت و crc مربوط به اون نظری ندارم ولی چیزی که می دونم اینه که برای من هم همین صادقه و تقریبا ثابته در حالیکه اطلاعات مربوط به دانلود در حال تغییره . شاید این به خاطر اینه share بودن خطوط ما ( در واقع dedicate نبودنه )
این خط شما به هر صورت مشکل داره با خرابی تلفن صحبت کنید .
سلامنقل قول:
من هم مخابرات خوزستان دارم. با مودم Cnet Car 854. به راحتی به لپتاپ وصل میشه؛ ولی به گوشی نه.
مودم وایمکس مبین هم دارم که به راحتی به هردو وصل میشه.
مک ادرس و رمز عبور هم یکسانه.
خوب چطور تنظیمشون کنم؟چرا به گوشی وصل نمیشه؟نقل قول:
با این به حالت ppoe وصل نشد ولی ی دفعه برای چند ثانیه گوشی وصل شد بعد دیگه باز نشد
با سلام به شما گرامیان.می گویند سوال عیب نیست ندانستن عیب است.
آیا امکان دارد که مثلا کسی با استفاده از سیم خط تلفن ما بتواند از سرویس ADSL ما سوء استفاده کند.اگر امکانش هست راههای امنیت بیشتر را توضیح دهید.ممنونم
راستش چون زیاد با گوشی کار نمیکنم و مودم وایمکس هم هست، پیگیرش نشدم و هنوز نتونستم علتش را پیدا کنم. اینجا نوشتم شاید کسی بدونه.نقل قول:
با توجه به رانژه شدن خط شما برای شرکت ارائه دهنده، هرکس با یک مودم و داشتن رمز ورود و نام کاربری باید بتونه استفاده کنه.نقل قول:
امنیت در نگهداری از این سه مورد هست: خط، نام کاربری (که چون معمولاً شماره تلفن هست نمیشه پنهانش کرد) و رمز ورود.
اگر شک دارید هر بار که وصل میشوید، ترافیک مصرف شده را چک کنید.
در کل تمام موارد سکیوریتی ADSL و مودم تا اونجایی که اطلاع دارم میگمنقل قول:
1- با isp خودتون تماس بگیرید و بگید که مک فیلتر را برای مودمتون فعال کنن
این کار رو بعضی از isp انجام میدن و باعث میشه که تنها مودم خودتون دسترسی داشته باشه ( برای تست می تونید مودمتون رو عوض کنید اگه اینترنت وصل نشد مک فیلتر فعاله )
2- یوزرنیم و پسورد مودمتون به صورت پیش فرض admin هست . یوزرنیم به کنار ، پسوردشو عوض کنید .
3- برای وایرلس : encryption یا نوع رمزگذاری روی WPA2-PSK یا حداقل WPA قرار بدید و پسورد وایرلس رو از ترکیب حروف ، اعداد و کارکتر ها انتخاب کنید .
این مورد مهمترین مورد خصوص امنیت وایرلس هست هرچقدر رمز وایرلس پیچیده تر باشه -- کردن آن سخت تر و حتی غیر ممکن میشه
** نوع رمزگذاری WEP ساده ترین نوع رمزگذاریه و به راحتی رمزگشایی میشه** پس مطلقاَ استفاده نکنید ازش.
4-مک فیلتر برای وایرلس فعال کنید .
برای این کار ایتدا باید MAC تمام وسایلی که می خواید اجازه دسترسی داشته باشن اول بدست بیارید و در تنظیمات مودمتون وارد کنید .
سعی می کنم این آموزش رو کامل تر کنم . هر سوالی در این زمینه داشتید من در خدمتم .
دوستان من مودم Aztech دارم.
وقتی از شب تا صبح روشن میمونه دانود میشه ولی صبح حتما باید روشن خاموش بهش تا دوابهر کار کنه هم چنین بعضی وقتا میشه که چراغ ADSL قرمز میشه و قط باید Full Reset بشه و دوباره ست بشه تا دوباره کار کنه؟
مشکله کامپویتر هست یا مودم ای ISP؟
ببخشید نمیدونم این سوالم مرتبط به این تاپیک هست یا نه.سوالم اینه که من کامپیوتر ندارم و میخوام از اینترنت adsl روی موبایل بصورت وایرلس استفاده کنم.باید از چه نوع مودم هایی استفاده کنم و آیا امکان داره که بدون سیستم بشه از این نوع اینترنت استفاده کرد؟
بله میتونید.باید مودم adsl وایرلس دار بخرید
سلام
من ویندوز سون رو نصب کردم مودمو tp link 8811 هستش که lan esh از کار افتاده با usb وصل میشم .مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم روشن می شه کنار ساعت چند مین طول می کشه تا کانکشن بیاد!همش می چرخه یه دایره.به قولی هنگ می کنه!
راحل چیه به نظرتون...؟:sq_3:
دوستان یکی نیست منو کاملا راهنمایی کنه کاملا گیج شدم!نقل قول:
یعنی اینقدر پیچیدس؟ واقعا وارد کردن مک ادرس و ای پی لازمه؟ مثلا وایرلس نقاط عمومی چجورین فقط با پسوورد وارد میشی ؟ نمیتونیم خودمون اینجور تنظیم کنیم؟
کلی با تنظیماتش ور رفتم اینا تا اخر ppoe وصل شد ولی یدفعه وصل میشد وسطش قطع میشد بعد از اونور دیگه موبایل اینا وایرلسو نشناختن کلا ریست کرم.چیکار کنم کلم داره سوت میکشه.
هم اکنون نیازمند یاری رسانی شما هستیم:sq_4:
نحوه راه اندازیشو میشه بگین؟بدون کامپیوتر چطور میشه اینترنتشو فعال کرد و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟نقل قول:
شما :
1.نیاز به یک خط که ADSL روی اون فعال باشه
2.مودم رو با گوشی یا روی یک سیستم دیگه با مشخصات داده شده تنظیم کنید
3.استفاده کنید از اینترنت
منتظر راهنمایی دوستان هستمنقل قول:
عوضش کنم و از پارس انلاین نامحدود بگیرم؟
سلامنقل قول:
شما اگه فاصله تون تا مرکز مخابرات چنان دوره که افت کیفیت دارید، فرق نمیکنه از چه شرکتی ADSL بگیرید.
اول خوب پیجویی کنید که مشکل از کجاست واگه افت براثر فاصله دارید آیا میشه آمپلی فایر نصب کرد یانه. (اگه مخابرات پاسخگو باشه!)
وگرنه دنبال راههای دیگه باشید (وایمکس، GSM، وایرلس)
ببخشید اینقدر سوال میکنم.چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟بالاخص ارزونترینش!و اینکه با گوشی باید کجا برم واسه تنظیم مودم؟میخوام ای دی اس ال مخابرات رو بگیرم.خیلی ممنوننقل قول:
TP link مودم های وایرلس خوبی داره . قیمت ندارم ولی مدل هاش ارزون ترینه بین مودم ها .نقل قول:
مودم رو که خریدید حتما باید با یه کامپیوتر متصل به اون کانفیگش کنید .
سلام
دوستان یه سوال
من سرویس adsl ام تا 20 ام همین ماه تموم می شه و حالا سوالی دارم خدمتتون.اینه که اگه من بخوام مثلا بعد یه ماه دوباره از همون isp سرویس بگیرم.به نظرتون به غیر از حجم هزینه ی دیگری ازجمله هزینه نصب مجدد و از این حرفا هم ازمون می گیره یا نه همین پول حجمو فقط می گیرن؟
نمیدونم ولی چنانم دور نیستیم ! پشتیبانی گفتنقل قول:
من قبلن از پارس انلاین داشتم و هیچ مشکلی نداشتم ولی نامحدود نبود
از چی چیزایی میتونه باشه؟
عزیز نه فقط هزینه شارژ رو باید بدی...نقل قول: