سلامنقل قول:
فكر كنم همين AVH-X7550BT هستش.
سلامنقل قول:
فكر كنم همين AVH-X7550BT هستش.
ممنون اقا حمید که وقت میذارید و جواب سوال ها میدیننقل قول:
۱ - یک پخش ۷۱۵۰ دارم می خوام ردش کنم خیلی تمیزه به نظرتون چقدر می ارزه
۲ - این پخش تصویری که گفتید لنز و چشمی برای دید عقب رو داره یا باید به صورت جداگونه براش تهییه کنم ( در صورتی که من شهرستانم ایا جای مدنظرتون هست که مارک اصل تهیه کنم به صورت سفارش اینترنتی )
ممنون.:n01:نقل قول:
چند وقتی تو تاپیک میچرخیدم ولی به چشمم نخورد:n02:
این پخش برای پراید مناسبه؟
کلا مدل پخش به خودرو مربوط میشه :n13: چون من برای چند ماه دیگه میخوام یه سمند بگیرم میتونم رو اون هم نصبش کنم؟!
شرمنده سوالام خیلی مبتدی هست:n02:
-------------------
این مدل چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم که همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی هم گشتم عکس آنباکسش رو پیدا نکردم و همچنین سایتش:n02:
خیلی ممنون آقا حمید.فقط این کواکسیال که فرمودی گدوم برند میشه؟با ادیوسیستم Co609 یکیه یا فرق داره؟واگه بخوایم یه ساب مناسب این سیستم اضافه کنیم چه ساب و آمپی میخوتد؟؟نقل قول:
سلام خواهش میکنم. خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم.:n12:نقل قول:
7150 رو خوب میخریدن البته الان کلا بازار خوابیده اینطور که من میبینم.نمیدونم چی بگم.اگر جعبه داره و کم کارکرد هست 650 بزار.شایدم بیشتر بره واقعا نمیدونم.:n13:
نه باید دوربین رو جدا بخرید. حدود 110 هم قیمتش هست.
اگر مایل باشید بنده میتونم براتون تهیه و ارسال کنم.البته حدود 10 روز دیگه بار جدید پایونیر میرسه.
بله مناسبه.نقل قول:
U453 رو من نشنیدم ولی 456 رو بگیر با خیال راحت:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلیدن هست.همان آدیو سیستمه.منتها این سریه M-line هست اون سریه Co- Lineنقل قول:
ساب خوش صدا و خوش قیمت هم میتونید از همین برند تهیه کنید.
MX12plus یا گلیدن RS 12 که سایز 10شون هم هست.
سلام دوستان
میخواستم رو ماشینم یه جفت اسپیکر نصب کنم ماشینم سمند و ضبطشم فابریکی هست که 100rms هست یعنی 4 تا 25
میخواستم نظر دوستان رو بپرسم که چه پیشنهادی دارن
پیشنهاد خودم PIONEER TS-A6975S که 500وات هست و 90rms
اصلا ضبطم بدون امپلی اینو جواب میده؟
دوستن مدلی رو نمیشناسید ؟:n16:نقل قول:
سلام
ممنون حمید جان پخشا رو امروز نصب کردم خودم همه چی عالی :n16:
شرمنده بخدا زیاد اذیتت کردم،فقط واسه این سیستم ،پخش رو هم معرفی میکنی؟؟و سریه M-line با سریه Co- Line از نظزر کیفیتی فرق ندارن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز خروجي RMS پخشها اگر برق 14.4 باشه بين 18-22 وات هست.
براي درايو اسپيكرهاي بالاي 60 وات بهتره آمپليفاير تهيه باشه البته باز به ساختار اسپيكر هم بستگي داره.
بد نيست.
خواهش ميكنم انجام وظيفه هست گلم.:n12:نقل قول:
8019 ميتوني بگيري 640 تومن
7056 هم گزينه بعدي هست 500 تومن.
هيچي ديگه نگير كه كيفيت كاهش پيدا ميكنه.
co قدرتيه و Ml كيفيت بيشتري داره.
مخلص اقا حمید گل
آقا حمید در حد بوگاتی نسبت بهت ارادت دارم :n12:
خبر آمد خبری در راه است
یه آمپ 5602 بگیریم واسه co
احتمالا ساب رو هم همون mx15 یا rs 12 برمیدارم
بین اینا کدومشون بهترن؟
آمپ هم واسه این مدل چی پیشنهاد میدی ؟
واقعا کیفیت آلپاین،مثل 145 ،در حد کنوود 8019 نیست؟یا پایونیر 80prs؟کلاریون 586
با سلام خدمت اساتيد براي پژو پارس سال با هديونيت پايونير 9450 سيستمهاي زير رو در نظر گرفتم.اگه امكانش هست اساتيد بين اين دو سيستم براي انتخاب كمكم كنيد:
-باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
-آمپلي 846 کنوود - 285 تومان
-ساب کنوود 3013- 159 تومان
مجموع 769 تومان
-باند 6902 پایونیر : 280 تومان
-آمپلي a6604 پايونير 262 تومان
-ساب 310s4 پايونير 150 تومان
مجموع 692 تومان
صداي مورد نظرم مي خوام كه علاوه بر وضوح مناسب بيس خوبي هم داشته باشه.براي ساب مي خوام باكس با قيمت مناسب تهيه كنم؟ اساتيد جاي خاصي رو سراغ داريد؟ باكس گرد بهتره يا مكعب؟؟ آقا شرمنده سوالام زياد هستش چون زياد به موضوع اشراف ندارم.طاقچه عقب بايد عوض بشه براي نصب باند؟؟ و اگر بله از كجا ميتونم تهيه كنم كه خيلي تميز باشه و مانند نمونه فابريكش در بياد؟؟
راستي من كرج هستم دوستان و اساتيد نصاب حرفه اي و منصف تو كرج سراغ داريد؟؟
براي نصب سيستم بايد گارانتي ماشين رو بيخيال شد يا ماجرا چه شكلي هست؟؟:n01::n01::n29::n29:
آقا شرمنده سوالام زياد شد و شايد خيلي ابتدايي بازم شرمنده
ممنون ميشم دوستان و اساتيد راهنمايي كنند.بارم ممنون
سلام آقا حمید گل، یه خواهش دارم:
اگه زحمت نیست mc609 & kappa رو مقایسه کنین!
از لحاظ کیفیت، قدرت و حجم صدا، بیس! و آمپ مناسبش؟!
ممنون میشم!:n16:
با پوزش ازآقا حمیدنقل قول:
منظور ایشون توی رنج زیر 800 بود دوست خوب
بچه ها من از سیستم چیزی سرم نمیشه، واسه 206 در حد 1 تومن چی پیشنهاد می کنید؟
رفیقم یه مدل پخش پایونیر معرفی کرد بهم با باند 6975، ولی خب این 6975 خیلی خز شده همه دارن، یه باند قوی تر و خفن تر میخوام، ممنون میشم معرفی کنید. پخش هم همینطور که فلش و مموری هم بخوره. 1 تومن یکم بیشتر شد اشکال نداره فقط ارزششو داشته باشه.
راستی لپ تاپ خودمم اسپیکراش JBL ـه، خیلی با کیفیته، ممنون میشم باندی که معرفی می کنید کیفیت صداش خوب باشه.
ممنون از همگی
اساتيد كسي ما رو راهنمايي نميكنه؟؟؟:n27:نقل قول:
خب اینا هم که من گفتم همه زیر 800 هستن دیگهنقل قول:
دیروز من حمید خان رو به زحمت انداختم و رفتیم یه خورده آودیو سیستم خریدیم ! :n02:
عکسهاشم میذارم که حمید خان بحث تخصصیش رو اگه لازم دونستن بفرمایند
داداش ساب نداره سیستمت؟نقل قول:
اگه داره سابت چیه؟
نه والا . رابطم با ساب زیاد خوب نیست ! بعدشم صدایی که از این کامپوننت شنیدم منو از لحاظ مید بیس هم راضی کرد ! کلا نیازی نمیبینم ولی در آینده نزدیک یه جفت دیگه هم کنار این استفاده می کنمنقل قول:
باند و آمپ قیمت چند؟ از dls 1073 قوی تره؟نقل قول:
دوستان کسی از اصفهان اگه این کامپ ادیو سیستم رو بسته یه ندا بده که من صداش رو بشنوم یکی میگه میدبیسش خوبه یکی میگه میدبیسش کمه موندم والا :/
یا این در پراید ازش صدا در نمیاد یا من هنوز کامپی که به سلیقم بخوره و میخواستم پیدا نکردم :(
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
جناب big bang
شما ساب mx 12 plus رو با آمپ 8105 درایو کردی
کاملا راضی هستی؟
سلام خدمتِ آقا حمید
داداش دوتا سوال داشتم
ببخشید فرق بین ساب های که 2 اُهم هستن با مدلِ 4 اُهمشون چیه؟؟؟
کدوم واسه خرید مناسب تره؟؟؟
و اینکه SPL سابها بیشتر باشه قویترن یا کمتر؟؟؟
چون ساب های کدنس 95 یا 96هستن
راکفوردِ p2
86 دیسیبل هستن
RS12 هم 90.3 دیسیبل
مرسی
داداش مبارکت باشه:n12:نقل قول:
دِقِمون نده دیگه :n30:
سلامی مجددنقل قول:
امروز کنوود مدل 156 را خریدم
خواستم نظرمو بگم تا شاید به درد بقیه هم بخوره
قبلش از جناب حمید دوباره تشکر میکنم
چون اگر ایشون نمیگفتم به احتمال خیلی زیاد یه چیز دیگه برمیداشتم که فکر نکنم این میشد!
چرا ؟
اولین چیزی که دیدم داشتم موج SW هست که فکرش هم نمیکردم داشته باشه
کیفیت صدای خیلی خوب در نوع خودش
امکانت مناسب
ریموتش هم امکانات خوبی داره از جمله عوض کردن فولدر
دکمه کال هم داره فکر کنم با این حساب بلوتوث هم داشته باشه ولی مطمئن نیستم
بنا به گفته فروشنده گوشیهای آندریود را هم میشناسه ولی هنوز تست نکرده ام
امکان سرچ هم داره و نمایش اسم آهنگ
خلاصه خیلی خوبه
و جالبتر اینکه 160 تومنه قیمتش
دقیقا عین همین که دیسک میخوره 230 بود فکر کنم
بله عزیز فط شما با باکس پورتد ببندینش بهتر جواب میگیرین :)نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ببخشید چن تا سوال داشتم راهنمایی کنید ممنو ن میشم
؟
باند کدنس zrs 703 چطور باندی هستش؟ توصیه می کنید؟ بدون ساب هم جواب میده؟ فرقش با 710 چقدر هست؟
فرق سری های 2550 تا سری های 7 پخش پایونیر چی هست؟ توی کیفیت صدا تاثییری دارن؟؟ یا فقط طراحی و بلوتوث و فلش و مسایل جانبی؟
خازن رو چ موقع در سیستم استفاده میکنن؟
تیوتر و کامپوننت چی هستن؟
سلامنقل قول:
داداش من فقط صدای 703 رو شنیدم,اونم با آمپ کندس
واقعا صداش عالیه
کلا کندس معرکه اس
کسی نیست یه راهنمایی به من بکنه؟نقل قول:
سلام محمد جان. بنده ارادت دارم خدمت شما و همه سرواران p30:n16::n12:نقل قول:
5602 عالي ميشه با CO.
اگر ميتوني RS12 بگير.30% بهتر از MX هست.
آمپ اگر MX12 برداشتي گليدن ML600.1 اگر RS12 برداشتي كن وود 9105 يا 8106
والا 145 به نظر من خيلي دستگاه معمولي هست.نقل قول:
80prs هم (نظر شخصيم) به پاي 8019 نميرسه.
كلاريون من اين مدلش رو نشنيدم ولي كلا كلاريون كيفيت بالائي داره ولي فركانس پائين رو خوب نميزنه.صدا خيلي HI هست
ضمنا اين مدل مگه آكبندش هست؟چون كلاريون چيي ديگه نداره!!
دوست گلم اولا از تاخير در پاسخي كه خدمتتون عرض ميكنم عذرخواهي ميكنم.نقل قول:
اگر نظر بدنه رو بخواهيد هر دو سيستم در يك سطح از نظر صدا قرار دارند.
شما اگر وضوح و ديتيل از صدا ميخواهيد اصلا نبايد دنبال 9*6 ها بريد. بايد كامپوننت بگيريد.ساب ووفرهائي كه انتخاب كرديد كيفيت بيس خوبي ندارن.
براي ساخت باكس بنده ميتونم خدمتتون باشم.بهترين باكس استفاده از متريال MDF هست و به قول فرمايش شما مكعب.
براي نصب اسپيكر اگر 9*6 گزينه مورد نظرتون هست (ماشين چه برندي هست)ميتونيد از طاقچه هاي آماده استفاده نمائيد كه MDF هست.
در مورد نصاب در كرج من آشنا ندارم(البته جزو اساتيد نيستم)
در مورد گارانتي هم خير مشكلي نداريد.
باز هم اگر سوالي داشتيد در خدمتتون هستم
گليدن قدرت بيشتري داره به خاطر 3 اهمي بودنش.نقل قول:
كاپا و كلا اسپيكرهاي كواكسيال 3WAY اغلب تو ولومهاي بالا ديستورشن ميكنند ولي 2WAY ها كمتر اين حالت براشون اتفاق مي افته.
اگر كاپاي اورجيينال باشه حدود 30% امتياز بالاتري از گليدن كسب ميكنه.بخ خاطر BASS نرمي كه ميزنه.كراس اوور پسيوي كه داره و كلا جنس صدائي كه داره.تاكيد ميكنم كاپاي اورجينال
با اجازه عليرضا جاننقل قول:
آمپليفاير 513 تومن
كامپوننت 357 تومن
البته ايشون با تخفيفي كه براشون گرفتم كمتر پرداخت كردن.
فرقشون فقط گرفتن قدرت بيشتر از آمپليفاير هست.يعني سابي كه دو تا كوئل 4 اهمي داره با يه ساب تك كوئل 4 اهمي از نظر ساختار و پارامتر خيلي تفاوت ندارن.لذا به نظر من سابهاي دوكوئل بهتر مچ ميشن و هزينه آمپ نيز كاهش پيدا ميكنه چون مثلا آمپ كه 1000 وات روي 4 اهم بده خيلي كمه و اگر باشه بسيار گروننقل قول:
در مورد SPL با توجه به معنيش يعني سطح فشار صدا مسلما هرچقدر بالاتر باشه قدرت بالاتري داره.البته منظورم اون عدد SPL كه تو منوال مينويسه نيستا،ميزان SPL هست كه ساب ميتونه تو ركورد گيري كسب كنه.
اون عدد 95 بيانگر Sensitivity يا حساسيت ساب هست.هرچقدر عددش بزرگتر باشه يعني با آمپليفاير ضعيفتر هم درايو ميشه. اغلب سابهاي قدرتي و با دمپينگ بالا Sens پائيني دارن.و اونائي كه عددشون بالاتره نه به طور كلي و تا جائي كه من تست كردم كيفيت خوبي دارن.
در مورد كدنس كه سعيد خان بايد تشريف بيارن ارائه طريق بفرمايند.استاد كدنس هستند.نقل قول:
در مورد پخشهاي پايونير هر چقدر سريه پخش بالا ميره يه سري امكانات بهش اضافه ميشه.مثلا HPF/LPF يا خروجي Pre Amp و...
در مورد استفاده از خازن بحث زياده و مطلب خيلي هست.
به طور كلي اغلب ماشينها نياز به خازن ندارن.
ولي زماني كه موزيكهاي تند تو سيستم داره استفاده ميشه و باطري نميتونه سريع شارژ/دشارژ بشه خازن ميتونه اين كار رو انجام بده.
در غير اينصورت مثلا تو يه سيستم كه موزيكهاي رپ باهاش گوش داده ميشه خازن نه تنها مفيد نيست بلكه ميتونه مضر هم باشه و خودش به عنوان يك مصرف كننده باعث افت ولتاژ بشه تا پايداري ولتاژ
سلام احسان جاننقل قول:
يك جفت CO609 آديو سيستم با يه آمپ ML 75.4 رو در حالت بريج ببند.
قيمت اسپيكر 455 تومن و قيمت آمپ هم 513 تومن.
تازه متوجه كيفيت و قدرت صدا خواهيد شد.:n19:
پخش هم 7056 كن وود 500 تومن
قيمت بالا ميره ولي خب ارزشش رو داره.
براي اكسسوري هم حدود 200 تومن كنار بزاريد.
سلام حميد خان.ممنون از بذل توجهتنقل قول:
باندها ok هست ديگه؟؟؟ حالا پيشنهاد ساب با بيس خوب قيمت تا 200 تومان چي هستش؟؟نمونه تصوير باكس با قيمت دارين كه ببينم؟؟ راستي ماشينم پژو پارس سال هست و ميخوام باكسي كه ميزارم فضاي كمي از صندوق رو اشغال كنه؟؟؟ راستي در مورد طاقچه هم نمونه و قيمت دارين كه بهم بدين؟؟ممنون ميشم باز شرمنده كنيد و راهنمايي
راستي فراموش كردم نظرتون راجع به آمپليهايي كه انتخاب كردم بپرسم؟؟ ok هستن؟؟؟ بازم ممنون
خیلی گلی حمید جون،نقل قول:
فقط یه سوال دیگه، اسپیکری که معرفی کردی از کامپوننت های dls و کدنس و کیکر بهتره و قوی تره؟ یعنی اسپیکر بذارم کامپوننت نذارم؟
خواهش ميكنم.نقل قول:
منظورتون از okچيه؟اگر خود برند رو ميفرمائي اينفينيتي رو فقط از نمايندگان اصلي بخريد.تقلبيش فراوونه.
ساب رو من آديو سيستم MX12 پيشنهاد ميكنم.253 تومن هم قيمت مصرف كننده اش هست.
قيمت باكس به حجم و نوع باكس(سيلد يا پورتد) بستگي داره.از60 تومن به بالاس.
بايد بين 35 الي 40 ليتر و سيلد بسازيد.
طاقچه ها هم فكر كنم از 20 به بالا هستند.قيمت ندارم شرمنده.
آمپليها ضعيف هستند .كيفيت معمولي دارن.نقل قول:
خودتون گل هستيد.لطف داري شما.نقل قول:
ببين دوست من هر بندي يه مشخصه خاص داره.مثلا 1073 مگنت قدرتم ندي داره ولي كيفيت ميدرنج و تيوتر خوبي نداره.كيكر و كدن رو من نشنيدم.
ولي اين اسژيكر رو بريج با همين آمپ فوق العاده بوده.
من نگفتم كامپوننت نصب نكني. اتفاقا هميشه عرض كردم، كامپوننت خوب در استيج جلو جزو واجبات سيستم بازيه:n02:عقب هم اگر نصب بشه كه ديگه چه بهتر(منظورم دو جفت كامپوننت هست) ولي خب ساب ووفر هم بايد بهش اضافه بشه تا رنج فركانس تكميل بشه.بسته به ميزان هزينه شما داره.مثلا با يك ميليون نميشه كامپوننت خوب+آمپ مناسب و كواكسيال عالي نصب كنيد.
سلام به همگی دوستان یه سری سوال دارم ببخشید .
این سیستم منه ::
ماشین : ماکسیما
هد : pioneer Avh-3150
باند : 6982 kenwood
آمپ : ADS 1800w
ساب : pioneer 307 d2
سوال اولم اینه سیستم دو ساله داره تمیز کار میکنه . یه روز دیدم یهو صدای یکی از باند ها قطع شد و کلا بجای صدا خر خر میکنه انگار سوخته . دلیلش چیه ؟ چقدر بزای تعمیرش خرج برمیداره ؟ ارزش داره یا کلا عوضش کنم ؟
کلا چه سیستمی هست ؟ بیس ساب واقعا خوبه ولی سوالم اینه سابی در حد این قیمت ساب خودم هست که بهتر از این باشی ؟ ساب رو برای قدرت میخوام و کیفیت رو از باند ها . اهل کامپ هم نیستم چون خوده ماشین آکبند داره .
سوال آخر اینکه توی جاده یهو کلا صدا قطع شد . با یه سکوت دیگه با موبایلم به آمم صدا دادم آمم سالمه ولی از ضبط صدا به آمم نمیره چیکار کنم؟ مشکل چیه ؟ یهو اینطوری شد . یهو ترمز زدم کلا صدای باتد و ساب قطع شد .
پیش پیش از راهنماییتون ممنونم .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممنون از اینکه با نهایت حوصله جواب میدی.فکر میکنم شما کلا از برند آلپاین،ضبط توصیه نمیکنی،درسته؟حتی مدلایی مثل x305,117e,9887 ..?/و اگه درسته میتونم بپرسم چرا؟چه مشکلی دارن؟کیفیتشون،شفافیتشون ... چیه؟و بهترین ضبط این مدل رو چی میدونید؟نقل قول:
چون خود من نمیدونم چرا اما نشنیده و ندیده حس خوبی به آلپاین داره،ضبطش فقط،مثل چند مدل پایونیر،اما برند کنوود،بخصوص ضبطهاش به دلم نمیشینه.البته اگر شما از هر نظر تاییدشون میکنین یه بحث دیگه اس.
اقا سعيد اگه لطف كنى به ما هم يه راهنمايي كن راجع ب کدنس :)