نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره ؟:41:
نه یوزر و پسوردی همراش نبود
ساتشم رفتم چیزی نشذاشته
یعنی یه گیگ دانلود پر ؟:18:
Printable View
نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره ؟:41:
نه یوزر و پسوردی همراش نبود
ساتشم رفتم چیزی نشذاشته
یعنی یه گیگ دانلود پر ؟:18:
دوست من سازنده هر بازی به همراه هر کدوم از نسخه های خودش یه سریال کاملا متفاوت برای نصب اون بازی قرار میده که حداقل از این طریق هم شده تا حد ممکن از کپی بازیهاش جلوگیری کنه برای همین شما برای نصب این setup دقیقا به user و password اون احتیاج دارید....تقریبا راه حلی هم نداره !نقل قول:
ولی حالا شما برای اطمینان میتونی توی تاپیک زیر درخواست بدی شاید کسی دقیقا همون نسخه شما رو داشته باشه که با کمک سریال اون بتونی بازی رو نصب کنی چون در اکثر مواقع بازیهای توی نت همگی آپلود شده یه نسخه_ی خاص هستند که در نتیجه سریالهای مورد نیاز همشون یکیه!:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=156537
سلام
من در اجرای بازی skyscraper simulator مشکل فقط 5ثانیه وارد میشه بعد میره بیرون
همون بازی رو میگم که شبیه سازی ساختمان سازی هست
اگه میشه یه راهنمایی کنید که راحت بشم
ممنون:21:
همه چی کامپیوترم هم نسبتا خوبه
با سلام بچه ها خسته نباشید.
تاپیک بازی crysis 2 تو سایت هستش یا نه آخه مشکلات این بازی یکم زیاد هستش.
احتمالا مشکل از کرکت هست عوضش کن....نقل قول:
اینی که فعلا توی نت هست نسخه_ی بتای بازیه....یعنی یه جورایی نسخه_ی تست وآزمایشی بازی!!نقل قول:
و سر تا پا باگ هست و نصف باگها هم تقریبا غیر قابل رفعه چون هنوز نسخه_ی اصلی و نهایی بازی بیرون نیومده(سوم فروردین!)....البته اگه میخوایی در مورد تسخه_ی بتای بازی نظر بدی وتا حدودی از بازی و مشکلاتش اگاهی پیدا کنی میتونی به اینجا مراجعه کنی:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=471586
اصلا کرکش کجا بودنقل قول:
احتمالا مشکل از کرکت هست عوضش کن....
همه بازی ها کرک دارن غیر از این!!!!
میشه راهنماییم کنید!
ممنون
اینجا درخواست بدین,اگه بچه ها داشته باشن بهتون میدن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=156537&page=385
سلام
من می خوام blacksite area 51 نصب کنم. وقتی داخل منو روی گزینه اینستال کلیک می کنم از منو خارج می شه و بعد هیچ اتفاقی نمی افته .حتی ارور هم نمی ده !
تو ویندوز قبلی ارور می داد که چون یه برنامه ی دیگه در حال نصبه نمی تونه نصب کنه (با اینکه هیچ برنامه ای در حال نصب نبود.)بعد تعویض ویندوز هم که حتی ارور رو هم نمی ده و فقط خارج می شه .
مشکل چیه؟
مرسی.
سلام
خیلی خلاصه بگم
اینجا دو تا سیستم هست که هردو سون هستن
یعنی ویندوز 7
همه چیز نصبه
همه چیز آپ دیت هست
روی این دو تا سیستم بتلفیلد 2 رو نصب کردم
یکی اجرا شد
اما
یکی نصب شد و آیکن اومد روی دسکتاپ
اما
وقتی اجراش میکنم
صفحه سیاه میشه
اما
میپره بیرون
کارهایی که به ذهن خودم رسید
دایرکت ایکس رو دوباره نصب کردم
همه درایور ها رو چک کردم که آپ باشن
روی فایل اجرایی بازی کلیک راست
پروپرتیس
و انتخاب ویندور ایکس پی
انجام دادم
اما
نشد که نشد
چرا ؟
مشکل چیه ؟
سلام.
دوستان عزیز بازی New Vegas 2 رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا می کنم این اررور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشخصات دو تا سیستم ها رو بزارنقل قول:
من بازی MAFIA II رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکنش رو دیسکتاپ میزنم هیچ عملی اتفاق نمیوفته؟
علت چیه؟
نکنه از مشخصات سیستم باشه که بازی رو نمیکشه؟
سیستم اینه :
CPU 3200 INTEL 2MB CASH
2GB RAM DDR2
GEFORCE 9500GT 1GB DDR2
WINDOWS 7 32 BIT
خیلی از مشکلات اجرا نشدن ممکنه با تعوییض کرک درست بشن، کرک های skidrow رو به شخصه پیشنهاد میکنم
نقل قول:
این مال منه که مشکل دارم باهاش
EA3MGX/BJ پردازنده:.Corei5-460M,2.53GHz،رم:.4GB،.هارد:.500GB،.گرافیک:ATI Radeon HD 5650 ,2.8GB
اینم اون یکی که مشکل نداره
HP Envy 15-1104txپردازنده:Corei7-820QM,1.73GHz،رم:8GB،.هارد:.640GB،.گرافیک: ATI Radeon 5830 , 4GB
.
من روی سیستم خودم فیفا 10 و 11 رو دارم
مشکلی ندارن
کانتر رو هم شبکه میکنم
مشکلی نداره
salam dostam
man ye moshkeli daram
baziye knights of honor ro ro win 7 nasb mikonam vali ejra nemishe
albate lazem be zekr ast ke bazi ro man dll dardam ye file image bad baresh migardonam
nasbam mikonam cracam mirizam vali to bazi nemire chi kar bayad bokonam mamnon misham
دوستان من یک مشکلی داشتم خیلی خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
من ویندوز 7 دارم. قبلآ روی سیستمم pro 2010 نصب بود ........الان میخواهم پرو 2011 را نصب کنم.........تمام مراحل نصب را انجام میدوم آیکن ها میاد روی دسکتاپ وقتی روش کلیک میکنم این پیغام را میده
pro Evolution soccer 2011 has not been installed.
دایرکت ایکس ایناش را هم همه را نصب کردم.........الان یکی از دوستام دقیقآ همین نسخه را بدون مشکل نصب کرده و استفاده میکنه
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنین که چه اشکلی هست.
سلام شهاب جاننقل قول:
اولا" سعی کن تو این فروم همیشه فارسی تایپ کنی....
دوما=>بازی رو از کجا دان کردی؟؟؟
بعد از اجرای بازی هیچ اروری نمیده؟؟؟
توی زمان نصب هیچ اروری نداد؟؟؟
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
از توی خود محل بازی،بازی رو اجرا کن اگه درست نشد یه بار بازی رو پاک کن دوباره نصب کن اگه بازم درست نشد کرک بازیتو عوض کننقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
من که تا حلا new vegas 2 نشنیدم ولی اگه منظورت fallout:New vegas هستش نرم افزار steam رو از توی DVD بازی نصب کن...نقل قول:
خیلی خیلی خیلی متشکرم از توجهتون.نقل قول:
این کار نصب کردن دوباره و اجرا از محل نصب را انجام دادم............جواب نداد
عوض کردن کرک چه جوریه؟؟؟ این را بلد نیستم ممکنه راهنماییم کنین
باز هم ممنونم
سلام دوستان
من Black ops رو از روی سیستم یه نفر کپی کردم البته اونم خودش از یه جای دیگه کپی کرده بود و کار هم می کرد اما وقتی ریختم روی سیستم خودم موقع اجرا این پیغام رو میده:
Couldn't load image 'default'
علتش چیه و چطور درست میشه؟
استیم رو هم نصب و اپدیت کردم مشخصات سیستمم هم بالای و مشکلی با این بازی نداره
این فایلو دان کن:نقل قول:
کپی کن تو محل نصب بازی و بازیو اجرا کن انشاالله حل میشهکد:http://goo.gl/tSquv
یعنی بازی نصب شدرو کپی کردید؟؟؟:18:نقل قول:
در این صورت که اصلا اجرا نمیشه چون بازیها فایل های رو در رجیستری ویندوز دارن که فقط روی همون سیستمی هست که بازی روش نصبه
اگه هم بازی نصب نشدرو کپی کردی یه عکس از اروری که میده بذار......
نقل قول:
آقا بخدا منم مشکل دارمنقل قول:
چرا کسی جواب منو نمیده .........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم بعضی بازی ها رو میشه بعد از نصب کپی کرد اینم همین طورهنقل قول:
یعنی بازی نصب شدرو کپی کردید؟؟؟
در این صورت که اصلا اجرا نمیشه چون بازیها فایل های رو در رجیستری ویندوز دارن که فقط روی همون سیستمی هست که بازی روش نصبه
اگه هم بازی نصب نشدرو کپی کردی یه عکس از اروری که میده بذار......
البته اینبار روی سیستم من کار نکرد و دوباره که نصب کردم درست شد
دوستان یک مشکل دیگه دارم
من Crysis 2 رو نصب کردم البته اینم نصب شده بود و فقط اکسترکت کردمش
اجرا میشه و روی اخرین گرافیک هم مشکلی نداره فقط سمت راست صفحه از همون لحظه استارت بازی یه سری نوشته هایی مربوط به مشخصات سیستم و فریم هایی که بیرون میده درج شده که مدام تغییر می کنه و هیچ جایی هم واسه از بین بردنشون پیدا نکردم یک مقدار جلوی صفحه رو گرفته
کسی می دونه چطور می تونم اونا رو حذف کنم؟
سلام
من وقتی بازی QUANTUM OF SOLACE 007 میریزم وقتی که می خواد اجرا بشه این پیغام رو میده:
PLEASE INSERT THE ORGINAL DICK
دوست عزیز برو به این پست تا مشکلی دیگه نداشته باشینقل قول:
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5884238&postcount=3856
حتما کرک رو نریختینقل قول:
سلام دوستان.من بازی stronghold crusader extreme 4 رو نصب کردم بازی هم کردم ( مال شرکت پردیس گیم ) اما بعد از حدود یک ربع خود به خود از بازی میاد بیرون.توی هر ویندوزی هم ازمایش کردم همین ماجراست.بازی رو سیو میکنم مثلا بعد از 5 دقیقه از سیو کردن که گذشته بازی میاد بیرون.دوباره که لود میکنم بازم پس از مدت زمان قبلی که قبلا پس از سیو خارج شده بود بازم همونقدر که گذشت از بازی خارج میشه به میط ویندوز.
یک پچ دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم اونم ارور میده که این بازی پیدا نشد در کامپیوتر.
مشکل از چیه.
سیستمم هم
cpu: AMD x2 240 2.8 ghz
RAM: 3 gb
vga : ATI 512 DDR3
قبلا یه بازی استراتژیک هم نصب کرده بودم اینجوری میشد.
با توجه به اینکه توی یه بازی دیگه هم اینجور میشده احتمال داره از دمای قطعات سیستمت باشه... در وحله اول دمای قطعات رو حین بازی حتما چک کن!!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
فایل world.cab هنگام نصب با خطای retry ignor abort مواجه می شه . با توجه بااینکه فایل setup از روی hard خونده می شه احتمال read error نداره.خلاصه خطا از این قراره
CCR: the file etc(f:\........\data_win 32\world.dat doesnt match in the setup.cabfile,the medium from which youare runningthe setup maybe cruppted. contac your soft ware vendor
متشکر
graphic: gt240 giforce
ram :2
cpu e5500
ba arze sharmandegi man nemitonam farsi type konam
2 ta file image boood ke to harkodomesh ye cd bazie be ezafeye noskheye kamelesh
yani to image avali cd1 beezafeye noskheye kamel to 2sham cd2 be ezafaye hamon kamele
bazi kamel nasb mishe faghat age to tanzimat win 7 bashe aslan hich etefaghi nemiyofte
agaram bebaramesh ro xp o win haye ghadimi mige crack beriz
darsorati ke crackesham kamel rikhtam
از اونجایی که کسی جوابم رو نداد خودم راه حلش رو پیدا کردم
زحمت ترجمش دست خودتون الان وقت ندارم
to take off fps , dx9 and other info just go to the main folder and locate the system.cfg file , open it with notepad and change
r_displayInfo=1 to
r_displayInfo=0.
and the thermal vision is just a bug , restart the game or level.
game sometimes get frezze , but just cause my pc have only 2gb of ram.
great torrent speed , great game and like someone here say if you like it buy it.
this beta is the best test , i just hope that leaked isn‘t a lie and take information of our computers .but anyway it‘ll be a great marketing deal.
من بازی call of duty 2 v1 را دانلود کردم ،نصب و اجرا شد ولی وقتی وارد منوی بازی میشم گزینه شروع بازی کار نمی کنه( یعنی همه ی دکمه ها کار میکنن ولی شروع بازی نه)فک کنم از کرکش باشه
حالا اگه کسی کرکشو داره یا فایل اجراییش رو بزاره ممنون میشم
دما 44 درجه هست حین بازی.آخه من تنظیم کردم روی 60 درجه خاموش بشه سیستم.از دما نیست.چون از هرکجا که بیرون اومده وقتی بازی رو لود میکنم از همونجا میاد بیرون.ممکنه از خود بازی باشه؟نقل قول:
خوب با این شرایط ممکنه از کرک باشه, از اینجا عوضش کن ببین درست میشه:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/strongholdcrusaderextreme.shtml
شما هم با اینکه اینجا جاش نیست ولی بفرما:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/callofduty.shtml
اقا کرک رو هم زدم بازم درست نشد.همون آش و همون کاسه.نقل قول:
سلام ودرود.........
من بازی فال اوت 3 نیو وگاس رو نصب کردم ......اما در بازی همه صداها هست به جز شلیکه ا و چندتای کوچیک دیگه که به محض زدن اسکپ یههو باهم شنیده میشن ولی تو بازی نه ............
من هر دوتا پچ بازی رو هم برای پی سی نصب کردم ...
در ضمن ویندوز من XP SP 3 هستش .............
به نظر شما مشکل از کجاست.........؟
من که تا حلا new vegas 2 نشنیدم ولی اگه منظورت fallout:New vegas هستش نرم افزار steam رو از توی DVD بازی نصب کن...[/QUOTE]
دوست عزیز درسته همینی که شما میگید هستش!
fallout : new vegas
اما برنامه steam داخل دی وی دی هاش نیست!
اگه میشه راهنمایی کنید که از کجا می تونم دانلود کنم!
خدمت شما:نقل قول:
دوست عزیز درسته همینی که شما میگید هستش!
fallout : new vegas
اما برنامه steam داخل دی وی دی هاش نیست!
اگه میشه راهنمایی کنید که از کجا می تونم دانلود کنم!
ولی مگه میشه بازی ای که یرای اجرا به steam نیاز داره steam توش نباشه!!!!کد:http://steam.en.softonic.com/download
سلام.
من در اجرای اکثر بازی های جدید با ارور Xlive مواجه میشم. می خواستم اگه ممکنه لینک دانلود جدیدترین نسخه این برنامه برای ویندوز سون 64 بیتی رو بدین. من خودم این لینک زیر رو دانلود کردم از سایت مایکروسافت. اما اسکال این نسخه اینه که مثل خیلی از برنامه های کمکی ویندوز که از سایت مایکروسافت دان میشه، برای نصب باید وثل باشی به اینترنت تا کلی دانلود کنه! این اتفاق با هر بار عوض کردن ویندوز خیلی دردسر داره. می خواستم یه نسخه ای باشه که نیاز به اتصال به اینترنت نداشته باشه. حجمشم مهم نیست . . .
کد:http://download.microsoft.com/download/E/6/1/E61EE391-8B89-425D-A80A-614A44FD3345/gfwlivesetup.exe