آقا ممنون مشکل از fs بود.
راستی کسی نمیدونه این مشکل بخاطر چی پیش اومد و اصلا" فایلا پاک نمیشد ؟
Printable View
آقا ممنون مشکل از fs بود.
راستی کسی نمیدونه این مشکل بخاطر چی پیش اومد و اصلا" فایلا پاک نمیشد ؟
مگه نميدوني نميشه اين دستورها رو توي كا 800 اجرا كرد ؟:13:نقل قول:
من كه خودم اينا رو 100 بار زدم هيچي استخراج نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
متاسفانه من Fs فارسی رو نتونستم بگیرم .حالا نمیتونم فارسی بنویسم .کسی میدونه این مشکل چه جوری حل میشه .زبان تلفن فارسی هم نشد ایراد نداره فقط بشه با هاش فارسی نوشت.خیلی برام مهمه.
سلام
من يكي از امكانات K810 را ديشب امتحان كردم خيلي باحال بود گفتم اينجا هم بگم بچه ها استفاده كنند
To blog يكي از امكاناتي هست كه اين گوشي داره
ديروز كه هواي تبريز باروني بود و يه رنگين كمان هم درومده بود گفتم يه عكسي بگيرم
بعد شب اين عكس را توسط همين ابزار فرستادم اينترنت
بعد يه SMS اومد كه حاوي لينك عكس بود
لينك عكس راميذارم وقتي باز شد رو عكس كليك كنيد تا بزرگتر ديده بشه
حتما هم نظرتونو اعلام كنيد
کد:http://www.tomyam891.blogspot.com/
سلام دوستان من یه k800 با فریموره R8BC004 دارم اما من متوجه یه فرق این فریمور با فریمور R1JG001 شدم اونم اینه که تو فریمور قدیمی R1JG001 وقتی که تو قسمت فیلمها یکی رو در اون حالت نمایش 5*5 یا 3*3 انتخاب می کنی فیلم پخش می شه بدون اینکه پخش فیلمو بزنی دقیقا مثل پخش عکس های با پسوند گیف .این خاصیت تو N73 هم هست اما سایر فریمورها رو نمی دونم و تا جایی که من دیدم فقط این فریمور اون خاصیت رو داره که باعث شده بیشتر فروشنده ها مدعی این بشن که این ورژن یا سری از گوشی ها ی کا 800 اصله و بقیه نه و قیمتشونو گرونتر می دنحالا من دنبال اون فریمور می گردم تا خودم نصب کنم اما هیچ جا گیر نیاوردم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم اساتید هم در مورد این مسئله نظر بدن فایلهایی که من می خام اینها هستن MAIN باید این باشه K800_R1JG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52فایل FS ترجیحاK800_R1JG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52مم نون می شم اگه کسی بتونه کمک کنه
سلام دوستان من یه k800 با فریموره R8BC004 دارم اما من متوجه یه فرق این فریمور با فریمور R1JG001 شدم اونم اینه که تو فریمور قدیمی R1JG001 وقتی که تو قسمت فیلمها یکی رو در اون حالت نمایش 5*5 یا 3*3 انتخاب می کنی فیلم پخش می شه بدون اینکه پخش فیلمو بزنی دقیقا مثل پخش عکس های با پسوند گیف .این خاصیت تو N73 هم هست اما سایر فریمورها رو نمی دونم و تا جایی که من دیدم فقط این فریمور اون خاصیت رو داره که باعث شده بیشتر فروشنده ها مدعی این بشن که این ورژن یا سری از گوشی ها ی کا 800 اصله و بقیه نه و قیمتشونو گرونتر می دنحالا من دنبال اون فریمور می گردم تا خودم نصب کنم اما هیچ جا گیر نیاوردم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم اساتید هم در مورد این مسئله نظر بدن فایلهایی که من می خام اینها هستن MAIN باید این باشه K800_R1JG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52فایل FS ترجیحاK800_R1JG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52مم نون می شم اگه کسی بتونه کمک کنه
آقا زیاد هم مسئله مهمی نیست. تو فریمورای بعدی این قابلیتو برداشتن. گفته شده که اینطوری ال سی دی گوشی صدمه می بینه.
برو تو یه سایت مثل iprotebe.cz ببین اونجا هست یا نه. همه فریمورا هست!
سعيد باز گفتين كه به LCD صدمه ميرسونه ...نقل قول:
اي بابا اين چنين چيزي وجود نداره
ربطي به LCD نداره
جدیدا"ویندوز ویستا نصب کردم گوشیمو ویندوز میشناسه ولی موقعی که میخام منو عوض کنم وقتی دکمه C رو نگه میدارم هیچ کاری انجام نمیده و فقط درایو های مموری وتلفن تو مای کامپیوتر نشون داده میشه.چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم.