اين خوبه كهنقل قول:
پر و كسي ست كردين يا قند شكن؟
چه كشوري؟
يكم ميشه توضيح بدي
Printable View
اين خوبه كهنقل قول:
پر و كسي ست كردين يا قند شكن؟
چه كشوري؟
يكم ميشه توضيح بدي
ه ا ت اسپات اگه اسمشو شنیده باشی . توی گوگل سرچ کنی اپلیکشنش برلی دانلود میاد .نسخه اندروید برای گوشیت و نسخه ویندوزش هم برای سیستمت رو نصب کن . کلا سرعت رو فضایی میکنه . نسخه رایگانش سرورای آمریکاس . نسخه پولیش سرور هر کشوری خواستی میتونی ست کنی . من نسخه رایگانش دارم . نصب کن بعد نتیجشو اعلام کن .نقل قول:
اره اسمشو شنيدمنقل قول:
من از اكانت پولي روي سيسكو استفاده ميكنم خيلي راضي هستم سرعت ثابت ميمونه
با همين تست كردم تقريبا مثل حالت معمولي بود
حالا با اينم تست ميكنم خبر ميدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از تست بالا توي عكس ها معلومه رو چه حالتي بوده
عجيبه!!!
الان بالایی با ه ا ت اسپاته ؟نقل قول:
خداکنه منظورشون نامحدود شبانه نباشه و نامحدود مثل آدم های متمدن عین وایمکسشون با قیمت خوب بیارن من میخوام بشینم twitch تماشا کنم یوتیوب ببینم تنم میلرزه که الان یک گیگ حجم میره واسه نیم ساعت یوتیوب دیدننقل قول:
یه چیزی باشه سرعتش حداقل همون 10 15 مگابیت باشه نامحدود با قیمت درست حسابی (مثل وایمکس نامحدود که ارزون تر از همه ADSL ها بود با همون سرعت ) من راضیم 50 60 مگ نامحدود ماله خودشون
بله درسته این حرفایی که میزنید در اروپا چون 4G نامحدود به شدت کم و بسیار گرون هست تو اروپا (اخیرا T-Mobile نامحدود 4G اورد تو هلند) و در بعضی کشورهای اروپایی هم مثل انگلیس اصلا 4G نامحدود وجود نداره ولی برید یه سر بزنید به Verizon یا AT&T و T-Mobile توی آمریکا همشون بسته های نامحدود 4G (البته با قیمت های تفریبا بالا بعضیاشون) ارائه میدننقل قول:
البته که تمام این کشورها سرویس های Fiber و Cable دارن با حجم نامحدود و سرعت های متنوع از 20 مگابیت تا 1 گیگابیت بسته به نیاز و هزینه کاربر ولی در کنارش دارن 4G هاشون رو هم تقریبا نامحدود میکنن البته اینم بگم اونجا اگر کسی 4G نامحدود بگیره نمیره بشینه دانلود کنه باهاش بلکه اکثرا برای استریم کردن یا ویدئو کال های اسکایپ یا استریم کردن در twitch میگیرن این سرویس رو
تو ایران هم به لطف دولتی بودن مخابرات و دزد بودن شرکت های ADSL , هیچ *** نشد اینترنت سیمی ما و همین 8 یا 16 مگابیت هم که اوردن رو ADSL به زور رقابت با ایرانسل اوردن وگرنه ما هنوز اندرخم گرفتن مجوز برای 128 کیلوبیت به بالا بودیم و حداکثر سرعتمون 2 مگابیت بود با 400 هزار تومن در ماه هزینه
کلا تو ایران هیچ چیمون به چیز دیگه نمیاد و مثل آدم نیستیم اینجا همه چی برعکس تمام کشورهای دیگه دنیا هست و طبیعتا هم ما خوبیم اونا بدن!!!
خیر توی آمریکا هم 4G نامحدود وجود نداره. در پلان های نامحدودشون شما بعد از 22 گیگابایت استفاده ، از شبکه 4G بیرون انداخته میشین و سرعت به شدت کاهش پیدا میکنهنقل قول:
لطفا این پست و تاپیک رو نگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با اینکه سیگنالم ضعیف بود ولی سرعتم بد نبود و قابل استفاده بود دیروز یه مقدار فیلم از یوتیوب و فیلیمو نگاه کردم بعد از اون دیگه اصلا اینترنت قابل استفاده نیست. به طوری که با سیم کارت دیگه و علامت LTE روی گوشی توی همون نقطه هیچ مشکلی نداره و سرعتش حوبه. اینا دزدن. من 150 گیگ حجم خریدم باید چی کار کنم ؟ زنگ زدم 707 الکی یه مقدار معطل کرد بعدم یه شماره پیگیری داده می گه من اعلام کردم سیگنالتون یه مقدار ضعیفه باهاتون تماس می گیرن !!!! اصلا مشکل من سیگنال یا سرعت بیشتر نیست، مشکلم اینه چرا باید سرعت من رو دستکاری کنن تا حسابم غیر قابل استفاده بشه ؟؟؟!؟؟؟ الان حتی یه صفحه هم نمی شه باهاش باز کرد
به همین خیال باش !نقل قول:
نامحدود 15 مگ
لول
نامحدود بالای 512 وایمکسم فقط اولش خوب بود، بعدش که سیاست مصرف منصفانه و.از این حرفا بود