ML1660 samsung
یا
p1102 HP
??
چرا؟؟؟
Printable View
ML1660 samsung
یا
p1102 HP
??
چرا؟؟؟
از آخر شروع كنم!نقل قول:
اگه در مورد hp ها بود چشم به زودي.
نه نوع جوهر اگه درست باشه به همه مدلها ميخوره مثلا اغلب كه dye base هستند.
بعضي جوهر ها روشن تر و بعضي ها تيره تر هستند. البته حالا نمي دونم با چه برندي مقايسه مي كنيد ولي چيزي كه من تجربي ديدم Ink-tek ها خيلي روشن بودند بعد wox بود و تيره تر از همه wwm بود.
هر چند نميشه ظاهري نظر داد بايد با جوهر هاي مختلف همزمان پرينت كرد با يك مدل دستگاه و نظر داد.
حالا شما جوهر قبليتون چي بوده كه به نظرتون روشن تر مياد خدا عالمه.
ولي من توي wwm احساس ميكنم رنگها جلوه بهتري داره.
يه مورد ديگه كه هست به هيچ وجه نبايد برندهاي مختلف رو تركيب كرد چون هر 6 تا رنگ با هم يك طيف رو تشكيل ميدن.
زرد توي wwm تيره تر از زرد توي اينك تك هست در عوض توي اينك تك رنگهاي فوتو(لايت) تيره تر هستند كه من آزمايش كردم با استفاده از زرد wwm و رنگهاي اينك تك كه پرينت بيش از اندازه تيره شد.
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:39 AM ----------
1102 اچ پي:نقل قول:
1-برند hp داراي كيفيت ساخت بالاتري هست
2-شارژش خيلي ساده انجام ميگيره ارزون هست و نيازي به ريست دستگاه و كارتريج و... نيست و دفعات شارژ نامحدود هست.
3-سادگي تعميرات و پيدا شدن قطعات مورد نياز به سادگي و ارزان بود كارتريج و قطعات .
p1102 ، WiFI هم داره دیگه؟ آره؟
آخه یه جا میگه داره یه جا میگه نداره :دی
سلامنقل قول:
1102W دارای وایرلس هستش
1102 خالی - بدون وایرلس هستش
بالاخره تونستم نرم افزاری پرینترم ( samsung ml-1915 ) رو ریست کنم، الان مینویسه 100 درصد تونر مونده ولی تونرش تموم شده، چطور میتونم تو کارتریج پودر بریزم؟ کارتریجش اصلا پیچ نداره! مدلش اینه: MLT-D105S
سلام دوست مننقل قول:
من برای شارش شون (البته 1660 و مدلهای که پیچ ندارند) اینکار رو می کنم
دقیقا جاهایی که پلمپ شده یک مته 2 تا 2.5 میزنم و با یک فازمتر اهرم می کنم تا از همونجا بشکنه بعد مثل همیشه شارژ میکنم جاهای دریل زده رو پیچ می بندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون میشم جواب این چندتا سوالمو بدید
1- EPSON TX410 باقیمت 195 تومن بهتره یا HP Photo Smart با قیمت 163 ؟(هردوشون 3کاره و جوهر افشان هستند.)
2-کیفیت پرینت کدوم بهتره؟
3-قابلیت نصب تانک رو دارند ؟
4-هزینه شارز عادی برای هردفعشون چقدر میشه تاچندتا رو میتونن بگیرن؟
راستی این آیدی دوم من تو این سایت هست و mohammad جان بهم مثل این گیر نده :31:
نقل قول:نقل قول:
بازم تشکر.
آقا این P1102 دقیقا مثل همون P1006 هست؟ چون 1006 که بعد از شارژ هیچ کدومشون راضی کننده نبودن.
غیر از 1102 دیگه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که راحت هم شارژ بشه و مشکلی نداشته باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
البته مدلهای دیگر هم هست ولی ....
اگه از پودر خوب و مخصوص همین کارتریج استفاده بشه شارژش هم راحته و بی دردسر و کیفیت خوب
در غیر اینصورت می تونید کارتریج کامل طرح اورجینال بگیرید که اون هم حدود 30 هزار تومان بیشتر نمیشه
پس همین 1102 پیشنهاد منه
در غیر اینصورت من سامسونگ 1660 و یا 1915 پیشنهاد می کنم البته شارژشون با دردسر ولی با کیفیت خوب هستش ( باید مادربردش رسیت شه .... یکبار برای همیشه )
ممنون. آره خب ولی بیشتر منظورم مدلهای دیگه در همون حد 1102 و کمی بهتر بود. پس این مشکلی نداره شارژش؟ پون تو هر پی 1006 دیدم بعد از شارژش دیگه کمرنگ میزنه.نقل قول: