رو 8 مگابیت تنظیم شده برای همهنقل قول:
Printable View
رو 8 مگابیت تنظیم شده برای همهنقل قول:
ممنون. فقط کافیه بسته مورد نظر رو فعال کنم و کار دیگه ای نمیخواد؟ یه دانلود حجیم دارم که باید زود تموم بشه و میخوام بسته 22 گیگابایتی رو بگیرم. وقتی فعالش کردم، خودش میفهمه که بین 2 شب تا 7 صبح از این بسته مصرف میشه دیگه؟! :دی چون اگه اشتباهی از اینترنت معمولی و غیر از بسته ها مصرف بشه، هزینه قبض یه جوری میاد که باید با سیمکارت خداحافظی کنم! :دینقل قول:
باید بعد از ساعت دو روشنش کنی ولی واقعا نمیدونم خودش میفهمه یا نه!نقل قول:
من که جرات نمی کنم با دائمی از این کارا کنم یه اعتباری خریدم فقط برای این چیزا، تازه اون هم طوری شارژش میکنم که با خرید بسته مورد نظر اعتبارم صفر بشه [emoji1] [emoji106] [emoji1] [emoji106]
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
سلام
همراه اول اصلا تنوع بسته نداره
بیشترین تنوع بسته ماله ایرانسله
حتی رایتل هم تنوع بسته نداره
نمی دونم چرا اقدامی نمی کنن
- - - Updated - - -
سلام
همراه اول اصلا تنوع بسته نداره
بیشترین تنوع بسته ماله ایرانسله
حتی رایتل هم تنوع بسته نداره
نمی دونم چرا اقدامی نمی کنن
قبلا که بسته های قدیمی داشت.الان یکم جدید کرد دیگه هم تغییر نمیده.چند وقتهنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
نمی دونم چرا
رایتل هم همینه
با هم زیاد فرقی ندارن!
منم نمیدونم چرا همراه اول یکم بسته هارو تغییر نمیده.برعکس ایرانسل هی تغییر میدهنقل قول:
to be deleted
بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
البته این سؤالی که دارم خیلی ربطی به موضوع این تاپیک نداره. اما جای دیگهای هم نتونستم تاپیک مرتبطش رو پیدا کنم.
از شهریورماه روی قبض سیمکارت دائمی همراه اولم مبلغی به عنوان ارزش افزوده میآد که هیچ کدی هم براش نمینویسه. من قبض چاپی نمیگیرم و قبضها به ایمیلم ارسال میشن. برای شهریور 11000 ریال و برای مهر 10000 ریال زده سرویس ارزش افزوده.
از کجا میتونم بفهمم این هزینه به چه سرویسی مربوطه؟ من به هیچ کدوم از این سرویسهای تبلیغی که میگن فلان عدد رو بفرست ... جواب نمیدم.