سلام
من یه k810 دارم که فارسی هم میشه.
اگه آپدیتش کنم , بازم فارسی میشه؟
m30
سلام
من یه k810 دارم که فارسی هم میشه.
اگه آپدیتش کنم , بازم فارسی میشه؟
m30
اگر منظورتون از اپدیت به روز رسانی کل گوشی باشه..بله..فارسی میمونه..البته اگر به طور پیش فرض روش باشه..در واقع با اپدیت گوشی..هر چی داری و نداری پاک میشه..من خودم اپدیت کردم یه بار..ویکی دو تا از مشکلتش هم حل شد..حدود 3-4 ساعت طول میکشه..
آقا من يه S302 سوني اريكسون گرفتم كه سيم ايرانسل انداختم توش و اينترنتش هم فعاله . ولي :
اوپرا ميني رو ريختم نصب هم شده ولي با اوپرا ميني به هيچ وجه نشده كه تو نت برم و با مرورگر خود گوشي رفتم .
ميخوام ببينم كسي از دوستان هست كه منو كمك كنه . چطوري با اوپرا برم تو اينترنت ؟؟؟؟؟؟؟؟
با اين ورژن اوپرا تو يه گوشي سوني اريكسون ( K750 ) امتحانم كردم بدون هيچ مشكلي با همين خطم به اينترنت وصل شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر بابت جوابتون.
اشمش حالا چطوری میتونم از کل گوشی back up بگیرم؟
چه خطایی میده؟؟نقل قول:
ميگه به وسيله دسكتاپ وب بروزرتون با قسمت help اوپرا ارتباط برقرار كنيد يا با سرويس دهنده اينترنتتون كه ايرانسله ديگه !!!!!!!!!!!!
ولي با وب بروزر خود گوشي وصله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ايراد از چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه ی My Phone Explorerنقل قول:
تشکر بابت جوابتون.
اشمش حالا چطوری میتونم از کل گوشی back up بگیرم؟
موفق باشی.
سلام
من اومدم k770 رو آپدیت کنم ولی نشد گفت آپدیت برای این گوشی وجود نداره. باید چی کار کنم؟
ممنون
ُسلام دوستان
مدل گوشی من :
Sony Ericsson W850
R1GB001 M_EAST_N_AFR
هست و مشکلش اینه که وقتی روشن میشه گاهی وقتا از همون اول که لود میشه صفحه اش سفید میشه و نمیشه کاریش کرد گاهی وقتا هم درست میشه و بعد از 5 دقیقه بازم سفید میشه ... یه بار هم Master Reset کردم بازم نشد (از خود گوشی) بازم نشد .. فلش هم میخواستم بکنم نشد آخه به برنامه XS++ وصل نشد .. !!
میشه کمکم کنید ؟!!
دوست عزیز بده تعمیرات تا برات با دستگاه باکس فلش کنن تا مشکلت برطرف بشه ...نقل قول: