1-بهترین راه پول در آوردن چیه؟
2-تو خودِ بازی میگه با ضربه زدن به در پشتی ماشینای حمل پول میتونی درشو باز کنی و پول رو بدزدی.من چند باری انجام دادم ولی اصلا نشد
Printable View
1-بهترین راه پول در آوردن چیه؟
2-تو خودِ بازی میگه با ضربه زدن به در پشتی ماشینای حمل پول میتونی درشو باز کنی و پول رو بدزدی.من چند باری انجام دادم ولی اصلا نشد
نه عزیز فکر کنم بخش آنلاین حذف شدهنقل قول:
در مورده کیفیت هم من که با ریختن آپدیت 5 و کرک ریلودد افت فریمی ندیدم
تو یوتیوب چند تا کلیپ بود واسه این قضیه یه سرچ کننقل قول:
به طور کامل از 1080P Ultra (منظورم از Ultra حدّاکثر جزئیات بازیه که باید دستی ببریش بالا) پشتیبانی می کنه دیگه؟ :n02: بحث 31 گیگ دانلوده! :n02:نقل قول:
نگفتم نصبش کن که! گفتم دانلودش کن، فایل هاشو با WinRAR قبل از Extract ببین و با ماشین حساب جمع بزن حجم فایل های توشو! کلّاً میشه تقریباً 16 گیگ!نقل قول:
من که گفتم افت فریم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی شما باز میخوای مطمن شی لینک سایت Corepack که گذاشته بودم یه نگاه بنداز تو توضیحاتو نظرات ببین چیزی پیدا میکنی
ولی تا اونجایی که من نگاه کردم همه نظراتشون حول خییلی خییلی ممنونم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بمب c4 (همونکه پرت میکنی میچسبه)اگه درست گفته باشم اسمشو استفاده کن. تعقیبش کن تونستی ماشینو بدزد آلارم پلیسو از بین ببر بعد بمبو بچسبون به در پشتی بترکون باز میشه ولی پول کمی میده اگه یادم باشه یا 500 با 5000 . واسه پول فقط بازیو تموم کن تا مقداری پول دستت بیاد.امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم[emoji6]نقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
کسی نمیخواد یه راهنمایی .....لینک دانلود چیزی قرار بده:n28:نقل قول:
سلام ببخشید که سوال تکراری میپرسم
سیستم زیر میتونه بازی رو حداقل اجرا کنه؟
Cpu 2500k core i5
Gpu 560ti oc
8 gig ram
آره میتونهنقل قول:
اگر خواستید با گرافیک بالاتر اجرا کنین، فقط کارت گرافیک نیاز به ارتقا داره، بقیه قطعات مناسب هستن.