آقا ممنون. از روی هارد اکسترنال چی؟اگه دانلود کنم از رو هارد میخونه؟راستی المپیک 2012 می گن 3d پخش میشه.ر س ی و ر من i class k9k9 full hd هست.می تونم ببینمش؟اصلا از چه شبکه ای پخش می شه؟
Printable View
آقا ممنون. از روی هارد اکسترنال چی؟اگه دانلود کنم از رو هارد میخونه؟راستی المپیک 2012 می گن 3d پخش میشه.ر س ی و ر من i class k9k9 full hd هست.می تونم ببینمش؟اصلا از چه شبکه ای پخش می شه؟
فایل های بالای 4 گیگ رو میشه تیکه تیکه کرد رو فلش ریخت که البته اصلا راه مناصبی نیست اگه زیاد بخوای اینکارو بکنی تازه وسط فیلم یهو قطع میشه باید بری تیکه بعدی رو play کنی- راه ارزون دیگه اینه که اگه کامپیوترت کارت گرافیکش جدیده و خروجی 3d ساپورت می کنه از اون استفاده کنی - اگه هیچ کدوم از اینا به کارت نیومد در نهایت باید یک مدیا پلیر خوب یا یک بلوری (با ساپورت hd rip) بگیرینقل قول:
کامپیوترم که فقط به درد کار با اینترنت میخوره.اگه بدونم هارد اکسترنالو ساپورت می کنه و البته فیلمهای سه بعدی رو تورنت رو اجرا می کنه از هارد استفاده می کنم.شما میدونین sd card st30 فیلم سه بعدی می خونه یا نه؟چون تو تبلیغاتش 3d imagine sd card نوشته.اکه بخونه به جاش یه sd card 16 یا 32 میگیرم
تشکر از my darling کیفیت 2d به st30 3d چطور هست؟
یه کارت گرافیکati 6450 بگیر واسه کامپیوتر . من 1 ماه پیش گرفتم 62 تومان مارک HIS ati 6450نقل قول:
فیلمهای MKV که3D هستن و حجمشون 2.5 گیگه از روی فلش اجرا میشن؟
سلام
چند تا شبکه 3d رایگان روی ماهواره ترکست هست نگاه کردم اصلاً جالب نبود نمیدونم مشکل از شبکه بود یا کلاً 3d همینطوریه ؟ یه جورایی تو ذوقم زد
در ضمن دوستان برای شارژ عینک چند ساعت باید به یو اس بی وصل باشه ؟ از شارژر هم میشه استفاده کرد ؟ نشانه ی فول شارژ شدن چی هست ؟
من خودم تست نکردم چون تی وی خودم 3d نیست ولی فکر کنم تا 4 گیگ مشکلی نداشته باشهنقل قول:
مشکل از شبکه بوده :31:نقل قول:
فقط فیلم هایی که از ابتدا و با بودجه کافی به صورت 3d ساخته شدند کیفیت خارق العاده دارند . اونایی که بعدا 3d شده اند ( توسط استودیو های فیلم سازی) کیفیت خیلی پایین تری دارند . 3d برنامه سازان تلویزیون که کلا از سینما در سطح پایین تری هست . از همه اینا بدتر تبدیل 2d به 3d رو خود تلویزیون هاست که ته مزخرفه
منم بالاخره یک فروند 50VT30 رو به قیمت 2.950 خریدم.
انصاقاً خدای تصویره!
با یه ----- آشغالی STSRSAT X95 یه تصویر SD عروسکی میده که نگو...:27:
از بس که تصویرش خفنه 6 - 7 ساعته دارم باهاش عشق می کنم.
هر چی نگاش می کنم سیر نمیشم.
اونقدر زل زدم بهش چشام داره از کاسه در میاد:31:
دیزاینش خیلی خوشگلتر از عکسهاشه. خیلی با کلاسه.
تصویرش خیلی طبیعیه. عجب کنتراست و نوردهی دقیقی داره. عجب سرعتی. عجب زاویه دیدی. عجب نوری...
هر چی بگم خوبه کم گفتم. خداییش ، حرف نداره!
وقتی تلویزیون به این ماهی هست آدم باید خیلی خیلی خر باشه که بره LEDهای آشغالی با اون تصویر کارتونی مسخره رو بخره.
آخ. اسم LED آوردم حالم بهم خورد:2:
توف تو هر چی LEDه