پزشکی و دندانپزشکی بندرعباس مخصوص داوطلبای بومی بندرعباسه واسه همینه که رتبه ها اینقدر عجیب و غریبه . اون دوست شما بومی کدوم شهره؟نقل قول:
من خودم با رتبه 2100 هیچ کدوم از اینارو نیاوردم چون بومی بندرعباس نیستم
پزشکی و دندانپزشکی بندرعباس مخصوص داوطلبای بومی بندرعباسه واسه همینه که رتبه ها اینقدر عجیب و غریبه . اون دوست شما بومی کدوم شهره؟نقل قول:
من خودم با رتبه 2100 هیچ کدوم از اینارو نیاوردم چون بومی بندرعباس نیستم
دوست منم بومی بود اما دندانپزشکی نزد ولی پزشکی بندرعباس بومی نیست مثل سایر شهراستنقل قول:
با 1200 منطقه 1 تجربی توی تهران چی میشه خوند ؟!
من ریاضیما :دی این واسه دوستمه :دی
دوستان رتبه سهمیه در زیر گروه مهم هست یا رتبه کشوری (بدون سهمیه) در زیر گروه ؟
لطفا سوال من رو دقیق بخونید و بعد جواب بدید من سیرجانی هستم اگر بخوام یک رشته توی اصفهان رو انتخاب کنم کدوم یک از این موارد مهم هست ؟
مگه من عکسارو زدم؟:31:نقل قول:
+
دیگه این بحثو ولش کنید تاپیک اسپم میشه ادم نمیتونه جوابشو پیدا کنه
کسی می دونه سال قبل دقیقا کی تایج نهایی رو اعلام کردند؟:46:
دوست من شما هر جا باشی و هر چیزی رو هم بخوایی انتخاب کنی رتبه در سهمیه مهم هست :10:نقل قول:
بچه ها بین مکانیک شهر نزدیک خودمون و سازه های ریلی علم و صنعت موندم تورو خدا کمکم کنید،مخصوصا در مورد مهندسی سازه های ریلی،نمی دمنم کدوم رو برم:19::19::19::19::19:
نظر من:مکانیک،به خصوص به خاطر اینکه هم رشتش خوبه و هم به شهرتون نزدیکه.نقل قول:
مکانیک بدون شک !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها بین مکانیک شهر نزدیک خودمون و سازه های ریلی علم و صنعت موندم تورو خدا کمکم کنید،مخصوصا در مورد مهندسی سازه های ریلی،نمی دمنم کدوم رو برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت رشته رو فدای دانشگاه نکن