برا دسته چک ضامن نمیخاد، معرف میخاد. همه بانک ها هم معرف حتما میخان. مگر اینکه گردش حسابت بالا باشه یا پول زیاد داشته باشی تو بانک.نقل قول:
راحت ترین بانک هم فکر کنم سپه باشه، خیلی راحت دسته چک میده. هرکیو دیدم از بانک سپه راحت تونسته بگیره.
Printable View
برا دسته چک ضامن نمیخاد، معرف میخاد. همه بانک ها هم معرف حتما میخان. مگر اینکه گردش حسابت بالا باشه یا پول زیاد داشته باشی تو بانک.نقل قول:
راحت ترین بانک هم فکر کنم سپه باشه، خیلی راحت دسته چک میده. هرکیو دیدم از بانک سپه راحت تونسته بگیره.
با سلام
ببخشید این وام 100 میلیونی بانک ملت و مهر و انصار تحت چه شرایطی هستش و چند ماهه هستش و چند درصده و ماهانه قسدش چقدرش میشه ممنون میشم جواب بدین
در مورد سقف مبلغ کارت به کارت پرسیده بودم که دوستان لطف کردن و جواب دادن
حالا یه سوال دیگه
سقف مبلغی که که بشه به صورت غیر حضوری انتقال داد چقدر هست ؟
منظورم از طریق اینترنت بانک یا همراه بانک یا ... هست . فرض کنید شماره شبای طرف مقصد رو هم دارم
تو سایت بانک ملی خوندم واسه راه اندازی اینترنت بانک (سبا) باید ثبت نام کرد و بعد از 2 هفته رفت تو بانک و دستگاه رمز یاب رو دریافت کرد که هزینه دستگاه حدود 55 هزار تومن هست
از این سامانه میشه مبالغ زیاد رو هم منتقل کرد
کسی اینترنت بانک ملی رو فعال کرده ؟
راهی هست که ارزونتر این کار رو انجام داد ؟
از طریق اینترنت بانک میشه با شماره شبا ساتنا و پایا کرد که سقف پایا روزی 15 میلیون و ساتنا برای مبالغ بالاتر از 15 میلیون تومن هست.نقل قول:
برای بانک ملی میشه او رمز یکبار مصرف رو با موبایل فعال کرد. کد فعالسازی رو باید از بانک بگیری و با شماره گیری #717* از رمز یکبار مصرف برای ورود به اینترنت بانک استفاده کنی و دیگه نیازی به توکن نیست.
300 میل بریزیم میدن؟نقل قول:
احتمالا باید بدن، بیشتر به رئیس صندوق مربوط میشه که متقاعد بشه قبول کنه. هر بانکی میخایی بگیری برو با رئیس صندوقش حرف بزن اون قبول کنه راحت میدهنقل قول:
سلام .
دوباره برای سودهای بانکی نقشه کشیده اند .
2 ساعت پیش مدیر کل بانک مرکزی در اخبار 18:30 کانال IRIB-TV5 گفت :
با توجه به تغییر شرایط اقتصادی کشور , سود سپرده ها و تسهیلات هم باید تغییر کنه که بزودی اعلام میشه
دوستان، کدام بانک وام 10 میلیونی بدون سپرده میده؟ 1 نفر ضامن بازنشسته آموزش پرورش میتونم جور کنم.. از بانک قرض الحسنه رسالت میشه وام گرفت؟ حدالامکان در سریعترین زمان ممکن!
سلام . الان اخبار 19 گفت کاهش سودِ سپرده های بانکی و تسهیلات بانکی قطعی هست که به زودی اعلام میشه . برای همین بود که وقتی رقابت در سودها ممنوع شد و سودها یکسان شد گفتند سپرده بلند مدتِ بیش از یک سال ممنوعه . چون میخوان تدریجاً سودها رو کم کنند .
رسالت رو نمیدونم ولی فرشتگان 3 روزه 10 تومن وام میده ولی کمرت هم میشکنه !نقل قول:
پرداخت 5 ساله و پولی که باید ماهانه بدی 336 تومن شما خودت حساب کم چقدر میشه ! دو برابر هست تقریبا !
یک ضامن مثل همینی که شما داری کافیه 100 تومن هم باید توی حساب بخوابونی همین
چک و سفته هم که مثل بقیه بانک ها میخواد