نقل قول:
وقتی که خواستم آپلود کنم این رو آورد :
Upload speed: 369 KB/Sec
Time remaining: 8 minutes 32 seconds
میخواستم ببینم اینکه از حجم سرویسم کم نمیکنه ؟
Printable View
نقل قول:
وقتی که خواستم آپلود کنم این رو آورد :
Upload speed: 369 KB/Sec
Time remaining: 8 minutes 32 seconds
میخواستم ببینم اینکه از حجم سرویسم کم نمیکنه ؟
نقل قول:
یعنی شما اینترنتت 369 کیلوبایت سرعت داره؟ :D نه برادر چیزی کم نمیکنه
راستی من دیشب تا 3 بیدار موندم و زدم کلی فایل 3 تا 3 تا دانلود بشه
بعدش صبح که بیدار شدم دیدم کامپیوتر خاموش شده و بعد از اینکه روشنش کردم دیدم همون 3 تا فایل اولی فقط 50 درصدشون دانلود شده !!!!!! یعنی فقط چیزی حدود 150 مگ دانلود شده بود !
به نظرتون مشکل چی بوده ؟ که اینطوری شده ؟ برای چی کامپیوتر خاموش شده ؟
من فکر میکنم سرور مدیافایر یا هر چی هست یا ای دی اس ال مشکل پیدا کرده و آی دی ام اومده چند بار چک کرده دیده دانلود نمیشه.از اون جایی که (اگه) شما تنظیم کرده باشید بعد از دانلود خاموش کنه شاید شاید اینجوری شده!!نقل قول:
من مثلا لینک راپید شیرو میذارم روزانه حدود 50-60 دانلود میکنه شبانه هم حدود 20-30 ولی وقتی 7-8 تا لینک با هم میذارم نرم افزار نمایش سرعت هم دارم که نشون میده دانلود چسبیده به 220 و اپلود هم 7-8 کیلونقل قول:
اینترنت خودم هم 128 هست
من چند منطقه مختلف اصفهان صبانت گرفتم همش همین طوری بوده
شبایی که از سرورای قوی میذارم بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه البته 3بار توی شب قطع میشه یکی ساعت 4 یکی 5 یکی 6 // لینکاتون حتما باید ریزوم داشته باشن و با یه idm دانلود کنید که بعد از قطعی نرم افزار کارشو ادامه بده
من چند تا سری کامل سریال باش دانلود کردم تقریبا شبی یک فصل از یک سریال :8:
یعنی اگه شبا 4الی 5 تا فایل را بذاریم برای دانلود شبا سرعت بیشتر میشه تا یکی؟
مال من کلا پایینه.لینک پرسرعته!:41:نقل قول:
خوش به حالت.خوب استفاده کن.دووم نداره! :10:
من 5-6 ساله شبانه اینطوری استفاده میکنم اون موقع بالا ترین سرعت شبانه 60 تا بود بعد شد حدود 100 تا الانم 2-3 سالیه روی 220 هست! احتمالا شما نمیدونید چطور باید استفاده کنید! من چند تا هارد 500 با این شبانه پر کردم :5:نقل قول:
البته دو سه ماهی بود شبا فقط با چی چی ان سرعت میرفت روی 220 ولی الان دوباره درست شده :8:
من به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردمنقل قول:
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
همه کارها به این ختم میشه که شرکت سود بیشتر ببره ! ماهم خوشحال میشیم شرکت صبانت موفق باشه اما نه به هر قیمتی اینکه یه سری یوزر را راضی نگه داره و یه سری را مثل الان جون به لب کنه نهایت نامردیهنقل قول:
اگه یک فایل رو بذارید دانلود همینطوریه ولی اگه 7-8 تا لینکو با هم بذارید دانلود هر کدومو با 20-30 تا دانلود میکنه یعنی جمعا 220 کیلونقل قول:
من به زور اگر بتونم شبی 200 مگ از ساعت 3 تا 7 با لینک مستقیم و سرور پرسرعت دانلود کنم هنر کردم
لطفا این روش رو تست کنید