نقل قول:
برای من سرعت دانلودم خوبه ولی امروز سرعت باز کزدن page اومده پایین برای من:41:
Printable View
نقل قول:
برای من سرعت دانلودم خوبه ولی امروز سرعت باز کزدن page اومده پایین برای من:41:
ببخشید بازم سوال دارم... من ثبت نام کردم و امروز انگار از 9351000000 زنگ زدن و خونه نبودیم... اس ام اس اومد که تماس گرفتیم جواب ندادین و منطقتون پوشش مناسب میده و پول رو بریزین حساب ... بعنی دیگه مشکلی نیست؟ اگه اختلال داشته باشه بعدا میشه پس بدم ؟
راستی از وقتی پول رو میریزم حساب چقدر طول میکشه تا بیان نصب کنن؟؟؟
مرسییی
مشکلی نیست پول رو بریزید به حساب قبلا من که ثبت نام کردم 3 روز طول کشید اما مثل اینکه حالا تا یک هفته هم ممکنه طول بکشه اختلال از نظر پوشش اگر منظورتونهکه زمانی که میگن توی منطقه پوشش مناسب داریدکه غیر ممکن به حساب بیاد ولی اگر نقص مودم منظورتون هست بله یا مودم تعویض میشه یا تعمیر اگر هم ناراضی بودید از سرویس حسابتون رو میبندیدو میتونید مودم رو پیش خودتون نگه دارید یا برشگردونید به ایرانسل من که یک سال 4 ماه هست 128 دائم دارم و راضی هستم:11:نقل قول:
دوستان گلم سلام
( قبل از اینکه سوالم رو مطرح کنم و کتک بخورم :31:، عرض کنم که حدود ده صفحه قبل تر رو خوندم اما جوابم رو، با اینکه یکی دو نفر سوال مشابه پرسیده بودن، پیدا نکردم؛ برای همین دارم می پرسم :20:)
:13: اصل سوال : بچه ها من می خوام وایمکس بگیرم ... به نظرتون ایرانسل خوبه؟
:10: توضیح : طی بررسی ای که من توی این صفحات انجام دادم اکثر بچه ها مباحث بعد از خرید رو مطرح کردن و نظری در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی خیلی درج نشده بود. این موضوع برای من خیلی مهمه چون الان ADSL دارم و می خوام آخر خرداد تغییر سرویس بدم. تصمیم تا حدودی رو وایمکس هست اما باز می خوام از طرف کسایی که دارن راهنمایی بشم. بین مبین و ایرانسل هم موندم. احساس کردم ایرانسل بهتره برای همین اینجا طرح سوال کردم.
امیدوارم که جوابم رو بگیرم.
راستی منزل ما محدوده تهران-یوسف آباد هست. البته همیشه اونجا نمی خوام استفاده کنم و احتمالا محدوده های مرزداران و کریمخان هم بخوام استفاده کنم.
دوست من من ایرانسل دارم بعضی موقع ها خیلی خوبه بعضی موقع ها هم مثل امروز و دیروز کفر در آره
مثلا بنده سرویس 1 مگابیت بر ثانیه دارم ولی سرعت دانلودم قبلا 108 بود الان شده 15 خودت حساب کن چقدر توی دانلود تاثیر داره
بخش پشتیبانیشون هم فقط سوالهای مربوط به نصب و اشکال مودم رو توضیح میده ولی هیچوقت مشکل سرعت رو حل نمی کنن
من راستشو بگم اگر توی کریمخان ساختمونتون بلنده و طبقات بالایی هستین خط خوب میده وگرنه طبقات پایین رو کلا بیخیال خط دادن میشه
پول زور گرفتن ايرانسل
از اول برج 3 سرويس 6 ماهه 512 نا محدود من تموم شد......قبل از اتمام مدت تعرفه ، ميخواستم تغيير تعرفه بدم.....اما تو سايت ايرانسل، قسمت تغيير تعرفه به صورت واضح موارد زير رو نوشته.
* توجه داشته باشيد در صورت انتخاب هر يك از موارد زير، درخواست تغيير طرح تعرفه شما رد خواهد شد:
1. تعرفه هاي قديمي
2. تعرفه هاي پيشرفته
3. تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه پایه
4. تعرفه 2 مگابیت بر ثانیه پایه
5. درصورتيكه طرح تعرفه فعلي شما جز طرحهاي بلند مدت مي باشد (6 ماهه) تا پايان مدت اعتبار تعرفه فعلي خود (6 ماهه)، مجاز به تغيير طرح تعرفه نمي باشيد.
كه وقتي من مورد (( 5 )) رو ديدم صبر كردم تا مدت تعرفه به طور كامل تمام شود و بعد اقدام كنم....و.حالا چون ديگر نيازي به اين سرعت و حجم نا محدود ندارم ، سرعت 256 پابه رو انتخاب كردم..اما ايرانسل ميگفت ، چون بعد از زمان اتمام تعرفه اقدام كردي بايد اين ماه رو اجبارا 512 نامحدود بگيري يعني 61000 تومان از جيب مبارك ، واريز كني چون اين يه قانونه، و اگه واريز نكني حسابت معلق ميشه و چنان و چنان..............جوري صحبت ميكنن كه انگار جرم كردي........ جالبه كه نه تنها هيچ توضيحي در مورد گرفتن پول زوركي در سايت يا تبليغات رنگارنگ، ايرانسل وجود نداره ، بلكه با مورد شماره 5 بالا كه تو قسمت تغيير تعرفه نوشته ، سعي دارن مشتركين قديمي رو گمراه كنن كه تو تله اي كه من افتادم بيفتن......................
پس حواستون رو جمع كنين كلاهي كه سر من رفت سر شما نره..............
ببخشيد سرتون رو درد آوردم...
ما عادت داریم عزيزنقل قول:
مثلا من 82000 تومن ماهی میدم واسه یک مگابیت در حالی که سرعت 128 به من میدن حیف هم که هرچی اعتراض میکنیم کسی جوابگو نیست
فقط تبلیغ میکنن یکی نیست بگه وقتی فضا برای کاربرای دائمیتون ندارین چرا باز ثبت نام کاربر جدید میکنین!
ایول همین الان با اسپید تست یک تست گرفتم سرعت دانلود 0.22 چقدر افتضاح
البته میگن واسه یک سری جریانات امروز و دیروز سرعت ها رو نصف کردن چون به نظر میاد مودم من سعی میکنه سرعت رو بالا بیاره ولی نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز سرعت شما که خیلی واقعا بده اونم برای 1mb
من هم سرویس 1mb دارم ولی سرعتم خوبه
این هم تست که همین الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام عزیز بارها و بارها توو همین تاپیک دوستان گفتن که 3 روز قبل از اتمام طرحتون برای تغییرش درخواست بدین... این که شما بعد از اتمام تعرفتون دوباره وارد طرح قبلیتون نشدین بازم خدارو شکر... منظور از بند 5 اینه که تا 6 ماه تموم نشه نمیتونی تغییر تعرفه بدی یعنی ماه اول 512 باشی ماه دوم 1 مگابایت نه اینکه نتونی درخواست تغییر تعرفه بدی... بیشتر دقت کن :20: مرسی از اطلاع رسانیت
نقل قول:ممنون از نظرات دوستای خوبم ... بخصوص نینتندو عزیز. :10:نه راستش من بیشتر تو یوسف آباد می خوام استفاده کنم و کریمخان هم ساختمون بلن هست اما من طبقات پائینشم. حالا از جمع بندی حرفای شما به دو تا نتیجه رسیدم ... بهم بگید درسته یا نه:نقل قول:
1- اینکه معمولا خوب و بد داره. حالا به نظر شما بیشتر رو حالت بد تشریف دارن یا رو حالت خوب؟ .. چون بد بودن مقطعی توی مملکت ما طبیعیه ( می فهمین که؟؟؟!!! ) :5:
2- پشتیبانی برای من خیلی مهمه .. یعنی می خواین بگین تعطیلن از لحاظ پشتیبانی؟؟!!! :41: