و اینکه روزی چند ساعت بخونم کافیه؟!
هم آزمون های گاج شرکت کردم وهم قلم چی!
آزمون قلم که فقط عمومیا رو خوندم+شیمی که بالای 85 زدم همشو!
ولی هندسه رو 0 زدم!
چون به نظر من هر کودوم از سوالاش حداقل 10 دقیقه وقت میخواست!!!!!!!!!
Printable View
و اینکه روزی چند ساعت بخونم کافیه؟!
هم آزمون های گاج شرکت کردم وهم قلم چی!
آزمون قلم که فقط عمومیا رو خوندم+شیمی که بالای 85 زدم همشو!
ولی هندسه رو 0 زدم!
چون به نظر من هر کودوم از سوالاش حداقل 10 دقیقه وقت میخواست!!!!!!!!!
جالبه برنامه کانون از برنامه خود کنکورایی که مدرسه میگیره خیلی عقب تره از اونجایی هم که بعد 4 ماه پیش رفتن با مدرسه احمقانس که بخوام با برنامه کانون هماهنگ بشم کانون برا من شده حکم یه امتحانی که کنکورای مدرسه رو دوره میکنه و چیزایی که توی ماه های قبل خونده بودم و یادم رفته بود یادآوری میکنه بهم که هی آقائه ه ه ه .. . . . . ... این مبحثا رو یادت رفته :دی :دی
جالبه ها نه ؟؟؟
نه اصلا جالب نیست ! !!!:13: منم زمانی خیلی از مبحثا جلو بودم مجبور بودم مبحثای جدیدو هم بخونم هم تست بزنم که عقب نیفتم تازه ازمونو هم برای اینکه یادم میرفت باید تست میزدم وقتی 6 هم که میرسیدم خونه دیگه اشکم درومده بود این همه کارو با سرعت نور انجام میدادم ازمونو نمی رسیدم همشو دوره کنم:42:نقل قول:
نقل قول:
جالبه برنامه کانون از برنامه خود کنکورایی که مدرسه میگیره خیلی عقب تره از اونجایی هم که بعد 4 ماه پیش رفتن با مدرسه احمقانس که بخوام با برنامه کانون هماهنگ بشم کانون برا من شده حکم یه امتحانی که کنکورای مدرسه رو دوره میکنه و چیزایی که توی ماه های قبل خونده بودم و یادم رفته بود یادآوری میکنه بهم که هی آقائه ه ه ه .. . . . . ... این مبحثا رو یادت رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
منم خب واسه همین آزمون ثبت نام نکردم. مثل یه امتحانه که هی ازت میگیرن! به قول خواهرم هی ازت امتحان بگیرن که قاطی میکنی یا افسرده میشی! : دی
نقل قول:
نه اصلا جالب نیست ! !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم زمانی خیلی از مبحثا جلو بودم مجبور بودم مبحثای جدیدو هم بخونم هم تست بزنم که عقب نیفتم تازه ازمونو هم برای اینکه یادم میرفت باید تست میزدم وقتی 6 هم که میرسیدم خونه دیگه اشکم درومده بود این همه کارو با سرعت نور انجام میدادم ازمونو نمی رسیدم همشو دوره کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی من با برنامه مدرسه دارم میرم جلو توی اون دارم پیشرفت میکنم دیگه قلم چی فقط حکم اینو داره که چقدر از آموخته های قبلیم یادم مونده من که نگفتم دو برنامه ای شدم :دی :دی
نقل قول:
منم خب واسه همین آزمون ثبت نام نکردم. مثل یه امتحانه که هی ازت میگیرن! به قول خواهرم هی ازت امتحان بگیرن که قاطی میکنی یا افسرده میشی! : دی
البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم سنجش ها هم تقریبا 4تای اولشو کمتر مدرسه ای میرسه اون همه مبحثو هماهنگ بشه :دی :دی
این ازمون هارو چه خونده باشید چه نخونده باشید چه جلو باشید چه عقب شرکت کنید کمترین چیزیم که براتون باید اهمیت داشته باشه رتبه و تراز به نظر من در حال حاضر فقط درصد درس ها مهم که بفهمید کجا ضعف دارید....
من که اعصابم خورده
آزمون امروز رو خیلی بد دادم
اصلا من انگیزه ندارم
برا چی برم دانشگاه؟
مرد هم نیستم بگی پس فردا باید نون در آری!
دارم خل می شم
نقل قول:
این ازمون هارو چه خونده باشید چه نخونده باشید چه جلو باشید چه عقب شرکت کنید کمترین چیزیم که براتون باید اهمیت داشته باشه رتبه و تراز به نظر من در حال حاضر فقط درصد درس ها مهم که بفهمید کجا ضعف دارید....
نه دوست عزیز اتفاقا درصد مهم نیستش مهم تعداد نادرست ها و نزده هات هست چه فرقی بین کسی هست که از 20 تا سوال تونسته 5 تاشو درست بزنه و 15 تاشو پاسخ نده ( سفید بزنه ) و یکی که 9 تا یا 8 تاشو درست بزنه و بقیه شو پاسخ غلط بده نفر اول با اینکه بلد نبوده یا هر چیز دیگه ای . . . یک تست زن حرفه ای هستش ولی نفر دوم اصلا باید شک کرد که تا حالا تست زده یا نه ( با این وجود که درصداشون هم یکی هستش ) پس لطفا به درصد توجه نکنید چون درصد اینجا اصلا اهمیتی نداره
دوست عزیز دیگه نمیدونستم شما خیلی ریز بین هستی منظور منم همین بود که اوضاع هر درس تک به یک بررسی کرد و نقاط ضعف و قوت فهمیدنقل قول:
میدونم ادم بعضی وقتا کلافه و ناراحت میشه ، حرفایی میزنه که بعدا خودش هم خندش میگیره که اینا رو گفتهنقل قول:
هم جنس و همسنیم پس سعی میکنم رک و راست باهات حرف بزنم
برای این سوال باید بتونی جواب پیدا کنینقل قول:
برا چی برم دانشگاه؟
اگر نتونستی بدون که تا اخر راه همین آش و همین کاسس
تکلیفتو با خودت روشن کن اگر واقعا نمیخوای که دیگه چرا خودت رو با این ازمون اون ازمون اذیت میکنی برو دنبال چیزی که دوست داری
ولی اگر احتمال میدی که این فکر از روی خستگی به ذهنت رسیده یکم استراحت و بعد با خودت خلوت کن
واقعا تو کی هستی؟و چی از ایندت میخوای؟ تو خودت دنبال چه کسی میگردی؟
ایا چیزی غیر از اعمال و اندیشه هات هست که تو رو بسازه؟
یه تعریفی داری از خودت و یه تعریف از اون چیزی که دوست داری باشی. این دوتا با هم چقدر اختلاف داره؟
حالا به اینده فکر کن؟برای رسیدن به اهداف ایندت نیازی به این راه نمیبینی؟
هدفی که داری درس خوندن به کارش نمیاد؟
متعاقب" مرد هم نیستم بگی پس فردا باید نون در آری!"این هست که منتظری تا تکیه بدی به کسی
این رو راه مطمئنی میدونی؟
با سوالام خستت کردم قصدم فقط خلوت کردن باهات بود
علایقت رو ، عقایدت رو، تعریفت رو از خودت بیشتر مورده کنکاش قرار بده
من فکر میکنم که اعصابت از ازمونت خورد بوده.
بی خیال رفیق درست میشه.مطمئن باش.مگه نه؟:46:یه استراحت کوتاه داشته باش