سلام ! تا 1.300.000 چی پیشنهاد میدید !؟ 40 اینچ ! SAMSUNG C695 چجوره !؟
ممنون !
سلام ! تا 1.300.000 چی پیشنهاد میدید !؟ 40 اینچ ! SAMSUNG C695 چجوره !؟
ممنون !
-خوب قطعا اندازه بيشتر جذاب تر هست والبته نقايص تصاوير sd يكمقدار ناجور تر ديده ميشه توي اينچ هاينقل قول:
بالا..
-در مورد R هم ميشه گفت مدليه كه براي ايران هم هست ويكمقدار از امكانات اين پنل حذف شده
-در مقايسه با S كه براي سنگاپور هست ----T حذف شده
-در مقايسه B ف.ي.ل.ت.ر Infinite Black PRO حذف شده و Infinite Black قرار داده شده
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
-نه براي يك يوزر خونگي من فكر نميكنم اين تفاوت در يك نواختي بك لايت چيز مهمي باشهنقل قول:
-تفاوت زيادي از نظر من ندارند تنها سري هاي EX700 شفاف تر وبرايتنس بيشتري دارند
-در ضمن مباركتون باشه
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
-بسيار گزينه خوبيهنقل قول:
ميتونم بگم بهترين انتخاب ممكن هست توي اين رنج
-كنتراست عالي و بازتوليد رنگ مشكي عالي
-امكانات عالي (USB-----T ...)
-قيمت مناسب
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
-مسلما گمركي ميبندن و اينكه تا ترخيصش كنيد فكر كنم يك هزينه اي مشابه داخل در بيادنقل قول:
مگر اينكه متوسل به بانه ويا دبي و اين حرفا باشين كه دوستاني فكر ميكنم اينكار رو كردند
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
-به نظر من بهترين گزينه ها در ان رنج قيمتينقل قول:
SAMSUNG 37C695
LG 37LD660
هستند
بهترین انتخابه. واقعا کیفیت تصویرش محشره و از هر مدل LCD و LED بازار بالاتره.نقل قول:
سری R مربوط به ایران است و فاقد گیرنده دیجیتای داخلی ----t است. به نظرم تنها عیب V20 همینه. اگه منطقه شما سیستم تلویزیون دیجیتالی می تونید از دستگاه گیرنده جداگانه (Set Top Box) استفاده کنید.
نقل قول:
-بسيار گزينه خوبيه
ميتونم بگم بهترين انتخاب ممكن هست توي اين رنج
-كنتراست عالي و بازتوليد رنگ مشكي عالي
-امكانات عالي (USB-----T ...)
-قيمت مناسب
کانالای ایران و بدون آنتن میگیره دیگه !؟
نه . در سیستم دیجیتال (----T ) هم نیاز به آنتن هست.
کانالهای hd+3dاگر تلویزیون 3d نباشد را میتوان به صورت 2d تماشا کرد یا تصویر به هم ریخته میشود؟
سلام tanhayam
من 6 ماه پیش اگه یادت باشه یه 46C695 خریدم و کاملا راضیم.
الان یه tv دیگه در همون ابعاد میخوام برای جای دیگه بگیرم.
هم قیمت با 46c695 بعد از این 6 ماه چه انتخابهای جدیدی اضافه شده؟ lcd , led و یا پلاسما بودنش مهم نیست، فقط حداقل همون کیفیت و همون سایز و در حدود 1,700,000 تومان
لطفاجواب منو هم بدیننقل قول:
-نه عزيز نميشه ديد به صورت دو تصوير مجزا side by side ويا دو تصوير كه روي همديگه هستند و تار ديده ميشهنقل قول:
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
-سلام عزيز بله خاطرم هست :46:نقل قول:
-با توجه به اندازه وامكانات وقيمت مدنظرتون به نظرم همون 46c695 باز هم بهترين هست
-البته ميتوني به lg46ld660 هم نگاهي بندازي همون امكانات رو داره با قيمت مشابه
سلام بر tanhayam گل
آقا میخواستم بدونم که ال سی دی lg 660 فیلمایی رو که از اینترنت با فرمت mkv دانلود میکنم که حجم کم و کیفیت بالایی دارن رو پخش میکنه یا نه؟
ممنون دوست من