من واسه کار گرافیکی نمیخوام
بیشتر پردازنده قوی برام مهمه وسبک بودن
من واسه کار گرافیکی نمیخوام
بیشتر پردازنده قوی برام مهمه وسبک بودن
ساب ووفر روش بود؟؟؟؟؟
با گارانتی گرفتی؟؟؟
بک لایتم داره؟؟؟؟[
QUOTE=hossein pc 2011;7655729]n56vz بدون blue ray
قیمت:3880[/QUOTE]
خب شما اگه قیمت زیاد برات مهم نباشه میتونی zene book بگیری.نقل قول:
من زیاد با سری k کار نکرم ولی به نظرم سری خوبیه .شما تویdigikala مدل k45vd-d رو سرچ کنید بعد نظرات کاربرا رو بخونید که از این دستگاه راضی اند.:n05:
[/QUOTE]نقل قول:
با گارانتی سازگار و بدون بک لایت و با ساب ووفر و کیف وموس اورجینال asus گرفتم.:n05:
zenbook ها قیمتشون دیگه خیلی بالاست و اینکه نمیخوام از 14 اینچ کوچیکتر باشهنقل قول:
بله دیدم مرسی
سلام
من یک لپ تاب ایسوس k46c با کانفینگ زیر خریدم:
i5-3317u
Gegorce GT 635M- 2 G
H: 750 G
RAM: 2+ 4
14 " W: 2KG
کسی این مدل رو داره؟ میخوام بدونم مشکل خاصی در موردش وجود نداره؟
درود دوستان کسی تجربه کار با k56 رو نداره؟مردم اینقد تو اینترنت سرچ کردم و هیچ نقدی در موردش پیدا نکردم.ظاهرا سرعت پردازندش پایینه.خیلیا میگن پردازندهای 3317خنگن خیلیا هم میگن سرعت پردازنده ربطی به کلاک و این چیزا نداره و به معماری بستگی داره... من گیج شدم .کارم هم بازکردن همزمان چندتا برنامه و مالتی مدیا و بازی و برنامه هایی مث اف ال استدیو و... است.آیا این پردازنده کم نمیاره تو این کارا؟لطفا کمکم کنین چون همین روزا قصد خرید دارم .این دومین لپ تاپیه که میخوام بخرم و نمیخوام از خریدش پشیمون شم.
کسی نی جواب بده؟ من تجربم تو لپ تاپ خوبه و چون با لپ تاپ هایی که از این نوع پردازنده استفاده میکنن کار نکردم ازتون کمک خواستم.بعدشم واسه خرید عجله دارم .
من یکی از دوستام سری k سفید داره وازشم راضیه ولی اگه کار سنگین و مثلا بازی میخوای باید سری n بگیری.:n05:نقل قول:
بودجم واسه خرید n کمه و مدام هم از لپ تاپ کار سنگین نمیکشم.فقط میخوام بدونم آیا پردازنده کم مصرف کا56 جوابگوی گرافیک قدرتمندش هست؟ممنون