آدرس live chat با شاتل .... خیلی حال میده .... :31::8:کد:http://shatel.ir/content/section/3/41/lang,fa_IR/
Printable View
آدرس live chat با شاتل .... خیلی حال میده .... :31::8:کد:http://shatel.ir/content/section/3/41/lang,fa_IR/
خوب میتونی شارژ مجدد نکنی، ولی رانژه ت میپره!:31:نقل قول:
حالا چرا با گریه مهدی جون؟ تو که خودت همش اون بالا بالا ها داری دست بزرگان رو میچلونی!:31:نقل قول:
آقا میگم سرعت من مشکوک فضایی شده! این دانلود دیشب منه، 380 مگ درکمتر از 6 ساعت. یعنی مشه حدود 18 کیلو بایت در ثانیه، اونم شبانه که باید کم باشه، روزم که حدود 20- 30 شده!(فیلمش تو چندتا پست قبل هست) یعنی چی شده؟ نکنه اشتباهی پورت 256 من باز شده ؟!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم مرکز مخابراتی؟!:18:نقل قول:
بابا تو یه شب اگه سر 1 شروع و سر 7 تموم کنیم بکشم خودما 340 مگ میشه
ای کاش خاتم الانبیا هم اینطوری بود!!!!!!!:19:
اما امروز خیلی باحال شده
هیچوقت اینطوری نبود
الان دارم با 24 دانلود میکنم
یه دفعه حدود 10 ثانیه رفت رو 30!!!!!
یه لحظه هم 37
فقط 1 ثانیه
من آخر سر یه چیزی رو نفهمیدم ...
شاتل میگه ترافیک بر اساس ماه شمسی حساب میشه .... یعنی اگه به نفر از مثلاً دهم یا 15ام یه ماه سرویسش راه بیوفته تا آخر برج براش هیچی حساب نمیشه ؟؟
ماله من از 29 دی شروع شد ... حالا 10 گیگ ترافیک من کی تموم میشه ؟؟ 30 بهمن ؟؟ یا 29 بهمن ؟؟ ..... :13:
خوب توی تنظیمات مودم نگاه کن ببین چه سرعتی بسته شده!!نقل قول:
مرکز خاتم الانبیا هست blackhero جاننقل قول:
ببین منظور از ماه شمسی این هست: 6 ماه اول سال هر ماه 31 روز دارد و 6 ماه دوم سال هر ماه 30 روزه هستنقل قول:
در نتیجه سرویس هایی که توی 6ماهه اول سال میگیرد 31 روزه هست و سرویس هایی که توی 6ماه دوم سال میگیرید 30 روزه هست منظورش این هست.
پس الان که توی 6ماه دوم سال هستیم سرویس ها 30 روزه هست یعنی برای شما میشه 29 دی تا 28 بهمن
توی قسمت اخرین فاکتور هم اگه فاکتور سرویس جدید صادر نشده باشه نوشته اگه هم فاکتور سرویس جدید صادر شده باشه تاریخ دوره سرویس جدید نوشته که برای شما میشه از 29 بهمن تا 28 اسفند(28 اسفند شد! پیشاپیش عیدتان مبارک باد:31: )
سلام به شاتلی ها
یه سوال از اساتید
من تا 14 اسفند فقط 300 mb دیگه دارم :31:هر کاریم میکنم صرفه جویی بشه نمیشه:41:
حالا میشه هزینه 3 ماهه اینده را که میدم بگم بجای 14 اسفند از اول اسفند شروع بشه؟
با تشکر.
به نظر من تا وقتی که خرید حجم هست همچین کاری نمی کنند!!نقل قول:
درست ترین جوابی که میتونی بگیری این هست که از شاتل بپرسی!
خوب دیگه من برای همین 1ماهه شارژ میکنم!
یک کار هم میتونی بکنی اینترنت را زوج و فرد کنی.دی:
سلام بچه ها من تازه اومدم توی این تاپیک من می خوام art5رو بگیرم برای کافی نت به نظرتون یه کافی نت رو با 8 کامپیتر جواب میده وسرعت دانلود art5 چقدره.
من از جاهای دیگه سرویس گرفتم از این شرو ورا نمیخوسات
کپی اجاره نامه+اخرین قبض همین
سلام.
سوالم درمورد کسانی هست که 512 دارن :
شما اگه یه لینک رپیدشیر مستقیم رو تنها بذارید دانلود شه ، شبی چند مگ میره ؟ با چه سرعتی ؟
(راستی رپیدشیر وقتی داره دیافت میکنه ، آپلود هم داره ؟ )