کسی به من نگفت مودم data sheen و planet چه طوره کیفیتش ؟ خوبه بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟
Printable View
کسی به من نگفت مودم data sheen و planet چه طوره کیفیتش ؟ خوبه بگیرم ؟ کدومش بهتره ؟
اگه همزمان همشون دانلود یا سرچ کنن ، به یه نسبت بین همه تقسیم میکنه. ولی مثلا اگه یه یوزر بخواد 5 دقیقه یه متن رو بخونه و دیگری دانلود یا سرچ کنه بیشتر باند به دومی میرسه . خیلی وقت ها هم میشه که یکی دانلود می کنه و مابقی مرخص میشن! ( تو کاربری خونگی ) . اگه میترسی که به تفاهم نرسین ( مثل شرکت ها ) میتونی سرعت و حجم دانلود هر یوزر رو محدود کنید.نقل قول:
دقیقا نفهمیدم چیه ولی چون isp های ما از ppoe استفاده میکنن، وسطی رو انتخاب میکنیم.نقل قول:
من الان فهمیدم که برای شبانه یوزر پس جدا میدن.نقل قول:
ببین دوتا کامپیوتر رو شبکه کن ، بعد توی یکی از همین گزینه ای که DariushGreat استفاده کن ، ببین چی میشه.
منم همین مشکل رو دارم ،فقط فرقش اینه که به من نمیگن مشکلم چیه.نقل قول:
mahyar جان
این یه چیز طبیعیه که پهنای باند تقسیم میشه،
اگه با هاب تونستی اینترنت رو share کنی به ما هم بگو
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوتا راه حل:نقل قول:
1- راحت ترین و بی دردسرترین راه با هزینه 40-50 تومن:
یه هاب بگیری ( حدود 45 تومنه ) و مودم رو از طریق LAN بهش وصل کنی ، هر سیستم هم توسط یه کابل LAN بطور مستقل به هاب وصل میشه و از اینترنتش استفاده میکنه. که در این حالت تمام سیستم هایی که به هاب وصبن باهم شبکه هستن و میتونن اطلاعات رد و بدل کنن.
2- راه حل 10 هزار تومنی با کمی دنگ و فنگ :
میتونی یه کارت شبکه دیگه بگیری و بندازی کنار کارت شبکه فعلی ، اینجوری یه کارت به مودم وصل میشه و اونیکی هم شبکه رو ساپورت میکنه. این کار خیلی وقت ها خیلی راحت انجام میشه و بعضی وقت ها هم اساسی گیر میده و ست کردن IP هاش یه کم سخته .
با سلام به اساتید
من یه مودم مایکرونت دارم اس پی 3361 مشکل من اینجاست که چون همیشه سیستم رو هایبرنیت میکنم و مودم هم همیشه روشنه بعداز روشن کردن سیستم چراغ لن مودم روشن نمیشه و همینطور سیستم شبکش فعال نمیشه تا زمانیکه مودم رو خاموش و روشن کنم اونوقت همه چیز درست میشه اگر محبت کنین و راهنماییم کنین ممنون میشم چرا شبکه راه نمیفته؟آیا به غیر از ریستارت کردن مودم پیشنهاد دیگری دارید؟
دست شما درد نکنه!:18:نقل قول:
فهمیدم مودم مشکل داره! مشکل اینجاست که بنده قصد خرج کردن هیچ پولی رو در این زمینه ندارم!
میرم ببینم با گارانتی مودم چه میشه کرد......
ممنون:40::11:
بازم دمش گرم Hibernate میشه. واسه من نه Hibernate میشه و نه Standby!نقل قول:
حالا چرا سیستم رو دائم Hibernate میکنین؟ اینطوری کش سیستم clear نمیشه و سرعتش میآد پایین.
به هر حال ما که به نتیجه ای نرسیدیم بیخیال شدیم. امبدوارم شما به بن بست نخوری:20:
امیدوارم از 7خان گارانتی سربلند بیرون بیآین :5:نقل قول:
یاحق . . .
من ساکن نیشابور تو خراسان رضویم . میشه یک خط adsl 256 برای خونه گرفت؟ قیمتش چنده ؟ چه مودمی بگیرم؟
کسی نبود؟!!!!نقل قول: