-
رامين اين مدليه جلوش از چراغ مخفي خيلي خوشگلتره
خيلي قيافش به كامارو 2010 ميخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضيه اين موتور كه ميگي چيه؟ اگه نخريدي يه ندا بده شايد من خريدم با گيربكسه؟؟؟ چند گذاشته؟ اگه تونستي چندتا عكس ازش بذار
-
دست یکی از دوستان هستش چند تا موتور GM دیگه هم داره
مگه میخوای رو چی بذاری؟
LS1 همون 350 هستش روی اف بادی هم نصب شده واسه همین مورد مناسبی هستش
اگه ماشین پیدا کنم میخرم الان به دردم نمیخوره
-
نه رامين LS1 همون 350 نيست :18:
350 اينچ مكعب حجمش هست اما LS1 انجين كوروت هست اينم عكسشه(اوني كه ميگي ايجوريه؟)
آره ميخوام اگه شد عكس از موتورهاش بگير شايد يكيشو برداشتم رو چي ميذارمش ميشه معما ديگه چون دارم به برنامه هايي
اجرا ميكنم:21:
-
رضا بلوکشون یکسان باید باشه
روی کروت هم از ls 1 تا ls 7 نصب شده
من دو تا میخواستم بردارم یکیش رو هم روی شاسی کاترهام که دارم میسازم بذارم ولی به فکرم رسید روی اون یه موتور 6 خطی تویوتا یا نیسان بذارم اینم میخواستم بذارم رو یه اف بادی که فعلا به خاطر وضعیت نا مشخص مالی و کاری و مسکونی رو هوا موندم
رفتم تهران حتما میرم پیشش
-
دوستان اینا رو بررسی کردید؟ نظرتون چیه؟
البته اولی فک کنم سر جلو نداره که ازش عکس نذاشته! 9 ام امتحانام تمومه، یه سر مرخصی میگیرم میرم شیراز، اگه طلبه شدید بکید برم ببینمشون براتون، برا خودمم جالبه
[HTML]http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=20803&mashin[/HTML][HTML]http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=20140&mashin[/HTML]
-
سلام
داش مسعود رفتي 100 درصد برو بيوك رو ببين ازشم كلي عكس بگير ببينم چطوره شايد جور شد و خريديمش
-
ریوریا مال یکی از بچه های تی تی هستش یه زمانی 13 میگفت
-
من با اون ریویرا سال پیش حرف زدم گفت قصد فروش نداره فقط میخواد قیمت بگیره..نمیدونم چرا میخواد بفروشه..بهرحال فکر نکنم قیمتش تک رقمی بشه...
-
ماشین خیلی تمیزی هستش
با این وضعیت بازار الان کمتر از 20 هم نمیگن
-
سلام
آقا علي اينم مشخصات كاماروي شما
1S87L6L502787
شورلت کامارو LT اسپرت کوپه مدل 1976 موتور 350 V8 با کارب چهاردهانه به قدرت 165 اسب بخار تولید شده در ون نویز