من فردا ميخوام برم پست تاييده تحصيلي بگيرم
دقيقا چه چيزايي ببرم؟
پاكت هم بايد خودمون بگيريم يا ميدن؟
Printable View
من فردا ميخوام برم پست تاييده تحصيلي بگيرم
دقيقا چه چيزايي ببرم؟
پاكت هم بايد خودمون بگيريم يا ميدن؟
پاکت خودشون میدن...پاکتای مخصوصیه
شما اصل مدرک پیش و دیپلم و کپیشون رو ببر پست . دو تا پاکت میدن بهت . آدرسهایی هم که باید بنویسی تو هرکدوم رو من در پستی که چند صفحه پیش زدم نوشتم . همون پست طولانی . مبلغ 11 - 12 تومن هم ببر با خودت چون ارزش اون تاییدیه تحصیلی و سایر چیزها و ... 11 - 12 تومن میشه که من مبلغش رو هم اشتباهی نوشتم تو اون پستنقل قول:
میشه حضوری هم ثبت نام کرد؟؟؟؟
آخه شنیدم بعضیا واسه فراگیر حضوری ثبت نام کردن
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
تورو خدا بگید ممکنه حضوری نشه؟؟
الکی برم اونجا
نقل قول:
اینم آدرس خبری که خوندم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي من امسال اولين سال كنكورم بود و تقريبا خراب كردم رشته مورد علاقم (برق) در شهر خودم (كرج) دانشگاه پيام نور رو زدم و قبول هم شدم. اما دارم دوباره براي كنكور ميخونم.
يه سوال داشتم ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينه كه اگر پيام نور يك ترم بخونم بعد دوباره كنكور بدم و سراسري قبول شم اونوقت سراسري واحدهايي رو كه اينجا گذروندمو قبول مي كنه؟ يعني ميتونم تطبيق واحد كنم؟ يا بايد دوباره از اول بخونم؟
خیر . قبول نمیکنه .نقل قول:
پس جريان اين تطبيق واحد چيه؟ چون يكي رو مي شناسم از آزاد رفت پيام نور 26واحد داشت كه قبولش كردن؟نقل قول:
میشه حضوری هم ثبت نام کرد؟؟؟؟مدارکمم نتونستم اسکن کنمآخه شنیدم بعضیا واسه فراگیر حضوری ثبت نام کردن البته من فراگیر نیستم.تورو خدا بگید ممکنه حضوری نشه؟؟الکی برم اونجااینم آدرس خبری که خوندم:کد:http://www.pnunews.com/
دوست عزيز من هم خوندم اين اطلاعيه رو ولي بعيد ميدونم كاري بكنن. خب چرا فردا اسكن نمي كنيد؟نقل قول: