پیغام میگه نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
میتونه یا از هاست باشه
یا از فعال بودن فایر وال آنتی ویروس
فایر وال آنتی ویروس را موقتن خاموش کنید دوباره تست کنید
پیغام میگه نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
میتونه یا از هاست باشه
یا از فعال بودن فایر وال آنتی ویروس
فایر وال آنتی ویروس را موقتن خاموش کنید دوباره تست کنید
هم آنتی ویروس رو disable کردم هم fire wall ویندوز خاموش ولی بازم درست نشدنقل قول:
یه فایل گذاشتم واسه دانلود الان pause کردم وقتی resume میکنم این پیغام میده البته عصر امتحان کردم بدون هیچ مشکلی درست شد ولی دوباره الان اینطوری شده کلا اعصابمو ریخته بهم هیچی نمیتونم دانلود کنم
از همین سایت یه فایل دانلود کنید اگه باز همین مشکلو داشتید بنظرم از تنظیمات مودم میتونه باشه .نقل قول:
ریست کنید و دباره یوزنیم و پسورد رو وارد کنید.
سلام
از p30world این برنامه رو که دانلود می کنم بعد از پایان دانلود فایل به این شکل هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک دانلود این برنامه است :
فکر کردم شاید ایراد از خود فایل باشه برای همین یک برنامه دیگه رو از همین سایت دانلود کردم متاسفانه اون هم به همین شکل دانلود شد.کد:http://share724.com/user2/1393/multimedia/BlazeVideo.SmartShow.2.0.1.0.DC.13.06.2014.rar
دانلودمنیجر ورژن Idm 6.21 Build 3 بود آپدیتش کردم به ورژن Build 10 مجددا فایل رو دانلود کردم به این امید که درست کامل دانلود بشه اما باز همین مشکل تکرار شد
چکار کنم که دانلودمنیجر فایل رو درست دانلود کنه ؟
واسه ما مشکلی نداره دات رار هستشنقل قول:
از p30world این برنامه رو که دانلود می کنم بعد از پایان دانلود فایل به این شکل هست
محتوای مخفی: نقل قول
از پاور اپشن تیک show File Type رو بزنید .
بعد این پسوند این فایل رو بصورت دستی .rar کنید . بعد با برنامه وینرار بازش کنید.
ممنونم که اینقدر سریع پاسخ دادی :n16:نقل قول:
در پاور آپشن چنین گزینه ای نیست . منظورت از پاور آپشن ، فولدر آپشن هست ؟
در فولدر آپشن هم در تب wiew و هم در تب فولدر تایپ ، گزینه show File Type رو پیدا نمی کنم
روی این فایلی که دانلود کردم رایت کلیک کردم و از پراپرتیز گزینه انتخاب باز شدن فایل با برنامه وین رار دادم . فایل رو هم رایت کلیک و با انتخاب تغییر نام پسوند دات رار رو بهش اضافه کردم .
الان به این شکل شده وقتی روش رایت کلیک می کنم گزینه اکسترکت نیست تا اکسترکتیش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تیک hide extensions for know .... رو بردارید تا پسوند فایل ها نمایش داده شه
فقط فایل های دانلودی با پسوند rar به این صورت میشه ؟
در ضمن شما یکی دو فایل با پسوند zip یا rar از سایت های دیگه هم دانلود کن ببین به همین صورت هست یا نه ،/ اگر بود با دانلود منیجر دیگه تست کن اگر باز هم به این صورت بود مشکلی تو رجیستری ویندوز پیش اومده که پسوند فایل ها رو حذف میکنه
ممنونم از پاسخت :n16:نقل قول:
در تصویری که از فایل نشون دادم تیک hide extensions for know رو برداشته بودم ولی باز به همون شکل نشون داده میشه
قبلا از همین سایت چند فایل با همین پسوند رار بدون هیچ مشکلی دانلود کردم ولی نمی دونم الان چرا اینجوری نشون میده !
همین فایل رو با خود فایرفاکس دانلود کردم ولی هنوز چند مگ بیشتر دانلود نشده بود که متوقف شد
ولی خوشبختانه همین الان با اپرا تونستم بطور کامل و بدون هیچ مشکلی دانلودش کنم :n01:
خب سعی کنید با ای دی ام دانلود کنید .نقل قول:
بابت پاور اپشن واقعا معذرت میخام منظورم فولدر اپشن بود:n02:
اگه مشکلتون حل نشده همون فایل رو Open With با برنامه وین رار بزنید .
آقا ما با این IDM چکار کنیم ، که اینقدر پیغام fake serial number نده ؟! کرکش یک 2 ماهی بود درست بود ولی الان مشکل دار شده...کسی راه حلی چیزی داره؟!