سلام.همگی خسته نباشید آقا من میخوام یه ماشین از این شرایطییای ایران خودرو بگیرم.موندم سمند ال ایکس بگیرم یا سورن مخوام با دلیلاتون منو راهنمایی کنید.ای اف 7 سمندم دارن تعریف میکنن
سلام.همگی خسته نباشید آقا من میخوام یه ماشین از این شرایطییای ایران خودرو بگیرم.موندم سمند ال ایکس بگیرم یا سورن مخوام با دلیلاتون منو راهنمایی کنید.ای اف 7 سمندم دارن تعریف میکنن
206 اس دی که بهترین گزینه هستش: کم مصرف - برای شهر و جتده خوبه - امکانات ایمنی و رفاهی خوبه - راحته و قدرتش هم خوبه - فقط مشکلش اینه که قطعاتش خیلی گرونه! اما تا 3 - 4 سال هیچ مشکلی برات ایجاد نمیکنه... البته فضای پای عقبش تنگه! برو سوار شو ببین مشکلی نداری؟!!!نقل قول:
سلام
من یه ماشین صفر کیلومتر می خوام که نهایتا تا 16 یا 17 میلیون باشه ، استفاده برای خانواده ، کم مصرف ، قیمت قطعات مناسب ، استفاده در شهر و جاده ، راحت و قدرت مناسب ، ایمنی خوب .
لطفا راهنمایی کنید در ضمن من 206 اس دی - وی 8 رو در نظر گرفتم نمی دونم که انتخابم خوبه یا نه
به غیر از این سمند و و تندر هم خوبن...
سمند : بیشتر واسه جاده خوبه - قدرتش متوسطه - قیمت قطعاتش مناسبه - مصرفش زیاده - ایمینیش هم خوبه.
تندر 90 : همه ی اینایی که 206 اس دی داره اینم داره یه مشکل بزرگ داره که قطعاتش کمیابه!
میگن مدل 2009 با 2010 زیاد تفاوت نداره!نقل قول:
سلام
میخواستم فرق آزرا 2010 با مدلای 2009 و 2008 رو بدونم چیه
و اینکه کلا آزرا الان چند تیپ داره ؟
منظور از GL
GLS
limited
چیه چه فرق هایی با هم دارند
تو کدوم مدل از GPS و مانیتور استفاده شده
کدوم مدل دارای تعویض دنده شیفترونیک هست .
در کل فول ترین تیپش چه تیپی هست؟
یه سوال دیگه اینکه زده 8 بلندگو آمپلی فایر مجزا و ساب یعنی رو خودش یه سیستم فابریک سواره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
همشون شیفترونیک هستند فرقی نمیکنه چه تیپی باشه...
همین طور که دوستمون گفت خیلی تقلب میکنند مثلا حتی تو کاتالوگ ها هم دروغ مینویسند مثلا امکانات مدل فول رو برای مدل پایه می نویسند....!
خلاصه اگه بخوای مطمئن باشی خودت یه سر به نمایندگی بزن اون وقت همه چی رو دقیق تر میفهمی ببخشید که من تا این حد میتونم کمک کنم.الان وقت ندارم اگه داشتم حتما میپرسیدم و میگفتم...
اگه بخوای LX بگیری سفارشی بگیر که باصرفه تر از مدل معمولیه... سورن هم بد نیست فقط قیمتش کمی گرونتره اگه قیافشو بپسندی مشکلی نداره!نقل قول:
در مورد EF7 هم که پایه گاز سوزه که اینم گزینه خیلی خوبی هستش.
يه سوال فني
با سلام
بچه ها فكر مي كنيد خريد يه پرايد مدل مرداد 86 از يه مربي آموزشگاه رانندگي ارزش داره طرف همسايمون هست و مي خواد ماشينشو بفروشه و به من گفته گاه بخواي مي تونم باهات راه بيام و يه مقدار نقد و باقيش رو مي تونم بهش چك بدم براي همين مي خواستم بدونم ماشيني كه توي اموزشگاه كار مي كنه تو اين مدت داغون نشده و البته تا به حال هيچ تصادفي هم نكرده و طرف مطمئن هست
نظر شما چيه
نقل قول:
خیلی ممنون بنظرتون همین نمایندگی آسان موتور معتبر هست برایه خرید برم اونجا ؟
کلا نمایندگی مجاز هیوندا اگه میدونید معرفی کنید.
بازم ممنون:11:
چون آدمهای نا وارد با اینجور ماشینها زیاد کار میکنن...ماشین از لحاظ فنی داغون میشه!نقل قول:
يه سوال فني
با سلام
بچه ها فكر مي كنيد خريد يه پرايد مدل مرداد 86 از يه مربي آموزشگاه رانندگي ارزش داره طرف همسايمون هست و مي خواد ماشينشو بفروشه و به من گفته گاه بخواي مي تونم باهات راه بيام و يه مقدار نقد و باقيش رو مي تونم بهش چك بدم براي همين مي خواستم بدونم ماشيني كه توي اموزشگاه كار مي كنه تو اين مدت داغون نشده و البته تا به حال هيچ تصادفي هم نكرده و طرف مطمئن هست
نظر شما چيه
مخصوصا گیر بکسشون داغونه!!! خورده خورده دنده هاش :دی
شما شک نکن که باید 150-200 تومن خرج ماشین کنی....
به نظر من کسی مناسبیه اگر:
1- یک نفر مکانیک خبره بشینه پشت ماشین و حتما دور بزنه و ok بده! یا بگه چشه!
2- اتاق ماشین و شاسی سالم باشه!
3- جلوبندی و لاستیکها سالم و خوب باشه!
موفق باشی :11:
کلا تو ایران آزرا تیپ زیاد داره! GL خیلی کمه! مشخصه اش رینگهای تابلو و کوچیک و 5 پره اشه!GLS مدل معمولیه که همه روزه تو خیابون میبینیم! هرچند همونم اینجا باز تیپ بندی کردن! یکی 12 تا ایربگ داره نویگیشن نداره! یکی 6 تا ایربگ داره ولی سنسور فابریک!!! داره! خلاصه تیپ بندی ها قر و قاطیه!(تو سوناتا که وحشتناک تره!) Limited هم مدلیه که خیلی کمه! اکثرا سفارش آمریکاس! بعضا موتور 3800 روشه! امکاناتش هم کامله!نقل قول:
سلام
میخواستم فرق آزرا 2010 با مدلای 2009 و 2008 رو بدونم چیه
و اینکه کلا آزرا الان چند تیپ داره ؟
منظور از GL
GLS
limited
چیه چه فرق هایی با هم دارند
تو کدوم مدل از GPS و مانیتور استفاده شده
کدوم مدل دارای تعویض دنده شیفترونیک هست .
در کل فول ترین تیپش چه تیپی هست؟
یه سوال دیگه اینکه زده 8 بلندگو آمپلی فایر مجزا و ساب یعنی رو خودش یه سیستم فابریک سواره؟
ممنون
همشون دنده تیپ ترونیک دارن! فول ترین تیپش همون Limited هستش که بعضا پشتش به جای آزرا گراندور نوشته شده!
راجع به سوال آخر هم باید بگم بله! یه سیستم فابریک سواره! کیفیتش هم بد نیست!(سوناتاش با 11 تا بلندگو یکم که ولوم میدادی خش خش میکرد!)
سلام اساتید لطفا راهنمایی کنن.آقا این سورن که الان ثبت نام میکنن 16سوپاپه؟ایربگ داره؟میشه از امکانات و فنیش یکم بگین.مرسی لطفا اگه میشه همه تو این بحث نظر بدن.نظر همتون واسم مهمه و قابله احترامه
فکر نکنم 16سوپاپ باشه!!!نقل قول:
سلام اساتید لطفا راهنمایی کنن.آقا این سورن که الان ثبت نام میکنن 16سوپاپه؟ایربگ داره؟میشه از امکانات و فنیش یکم بگین.مرسی لطفا اگه میشه همه تو این بحث نظر بدن.نظر همتون واسم مهمه و قابله احترامه
ایربگ فکر کنم داره!
در کل یه چیزی بگم؟؟؟
همون سمند LX خست....منتها همه چیزش برقی هست!
مثل صندلی و .....
تحویل 20 روزه تندر!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
میشه نمایندگیش را معرفی کنید؟
سلام . کسی قیمت هیوندای کوپه 2005/2006 رو میدونه ؟