Canon SX100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزعکسهای زیبایی شدن حیفم اومد این سیب رواینطوری رها کنم با اجازه یکم دستکاریش کردم فکرکنم این طوری بهتر ه ببخشید.نقل قول:
قهوه شیرین :31:
FZ35
f/2.8
2.5sce.
ISO-80
خواهش میکنم کپی نکنید ....! :27:
:40:
با موبایل.ایزو کم
و اما نتیجه گردش و عکاسی امروز:
«شبنم»عکس از روی یک برگ کوچیک گرفته شده که روش شبنم داشت. اول متوجه نشدم این برگه اینجوریه، بعد که امدم خونه روش زوم کردم اینجوری :18: شدم!
F 3.5
Iso-80
1/200
FL 6mm
خب نظرتون رو بگید
سلام
این عکسو حدود یه ماه پیش با دوربین canon ixus 110 is از پشت چشمی تلسکوپ دابسونی 5 اینچی گرفتم+ یکم ادیت
Salam
Sony H20
F 3.5
1/500
Is-80
FL 8mm
ادیت = level + کانتراست + سچوریشن + کراپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ســـــــــــــلام به همه دوستان!
فردا روز تولد منه:26::26::26::26: و فردا من 21 سال عمرم تمام میشه.:23:
الان گفتم چون فردا دانشگاه هستم و نمیام اینجا!
به خودم که نگاه میکنم باورم نمیشه 21 سالمه.:24: جدا می گم اصلا باور نمیشه 21 سالمه!
این گل هم از طرف من تقدیم به شما به خاطر این روز مهم!:15:
راستی من و احسان (ehsan_wwe) تو یه روز به دنیا آمدیم دقیقا :دی
با این پست آخر فروم باز هم شدیم! :دی