منظورتون رو متوجه نشدم؟نقل قول:
منظورم من این بود که مخابرات مشهد به ظاهر روی فیبر نوری فقط سرویس میده. بعضی از شهرها مثل اصفهان رو فیبرنوری فقط سرویس میدند ولی محدودیت حجمی داره که مشهد اینطوری نیست.
Printable View
منظورتون رو متوجه نشدم؟نقل قول:
منظورم من این بود که مخابرات مشهد به ظاهر روی فیبر نوری فقط سرویس میده. بعضی از شهرها مثل اصفهان رو فیبرنوری فقط سرویس میدند ولی محدودیت حجمی داره که مشهد اینطوری نیست.
سپاس از پاسخ شما , ولی متاسفانه یا خوشبختانه فیبر نوری نیست .نقل قول:
امروز رفتم آمار پارس آنلاین و فن آوا رو گرفتم . این دو هم با تو جه به شرایط جدیدی که ارائه دادن می تونن جایگزین بشن . فقط می مونه نظر شما دوستان , که نظرت در مورد هر کدوم چیه ؟ مخصوصا اگه مرکز فرشچی هستید ؟
لطفا سریع جواب بدید ........:11:
من سرویس 512فن اوا رو دارم
شبانه و روزانش بین 50 تا 60 دانلود دارم
پینگش با صبانت فرقی نمیکنه
10 گیگ شبها از ساعت 1 تا 7 رایگان و جمعه ها کلا رایگان ماهی 33 تومن
سلام. من قبلا صبانت داشتم، (حدود یکی دو سال) بد نبود اما تازگی خونه رو عوض کردیم و چون پورت خالی جای ما نبود من موقتا پارس آنلاین گرفتم و الان خیلی راضی هستم... (دوبار زنگ زدن صبانت پورت هاش آمادست بذاریم؟ گفتم نه!)
سرویس من 128 ولی دانلود تا 256 داره قیمتش فقط یکم زیادتره از صبا (سه گیگ رومیده ماهی 16400!!)
الان صبانت 128 سه گیگ رو ماهی چند میده دوستان؟
البته از هر شرکتی که داشته باشید بازهم بستگی زیادی داره به مرکز مخابراتی تون... :)
سلام .
منم دو سالی بود صبا داشتم . اوایل خیلی خوب بود . سرعت روزانش حدود 250 هم میشد ( با سرویس 128 ) !
این بخاطر این بود که پهنای باند رو باز می ذاشتن .
صبانت معمولا وسط تابستون افت سرعت داشت تا وسطای مهر که باز خوب میشد . امسال هم همین جوری بود تا اینکه پای سازمان تنظیم مقررات و اینا باز شد و دیگه سرعتش مثل قبل نشد . من حتی زنگ زدم پرسیدم گفتن دیگه پهنای باند رو باز نمی ذاریم . اگه سرعت بالا میخوای 1 مگ بگیر . ( دوستم الان 1 مگ داره سرعت دانلودش 160 بالا نمیر )
این شد که پارس گرفتم . الان بشدت هم راضی ام . ( سرویس 256 سه ماهه )
روزا معمولا بالای 150 دانلود می کنم تا 200 هم میرسه . فقط یعضی وقتا عصر سرعتش میاد دورو بر 70 - 90
شبانه هم بین 40 تا 200 بوده . گرچه من شیا زیاد استفاده نمی کنم ولی چند شی ساعت 2 استفاده کردم با 80 میگرفت .
یه چیز جالبی که واسه منو یعضی از دوستان اتفاق افتاده اینه که اینترنت من که قراره تا ساعت 6 رایگان باشه تا 7 رایگانه اگه یکسره کانکت باشم .
من قاسم آبادم شمارمم با 66 شروع میشه . مرکز تلفنشو نمیدونم چیه .
آها فقط صبا یه خوبی که داشت پینگ پایینش بود اگه اهل بازی آنلاین یاشی بهتره پینگ پایین تر باشه . پارس یه تلقی بالاتره ولی مشکلی پیش نمیاره
نقل قول:
10 گیگ واسه سه ماهه ؟
ماهی 33 تومن یا سه ماهه 33 تومن ؟
سپاسنقل قول:
عزیز من دیروز رفتم شرکت کیانت (امامت19) که مدعی هست نماینده ی اصلی فن آوا هست . ادعا های اون ها با حرف های شما توفیر داره . اونجا گفتم سرویس های 128 تا 1 مگ بازن و سرویس های 256 به بالا تا 2 مگ بازن .
شما که 512 گرفتی پس چطور سرعتت همون 512 هست ؟ شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟ صابری که نیستی ها ؟
سپاسنقل قول:
دوست عزیز اینطور که بنده متوجه شدم شما سرویس GP1-9X1 از پارس آنلاین داری . باز هم بر طبق گفته ها ی خود شرکت پارس آنلاین ( مجتمع بهزاد - احمد آباد ) و همینطور نماینده فروشش ( انگیزه نگار خاوران-فرهاد ) سرویس های 128 طلایی شون تا 1.5 مگ بازه و به این قابلیت میگن ( Burst ) و می گفتن معمولا سرعت ها دور و بر 512 تا 1 مگ هست . ولی بر طبق گفته ی شما تا 256 هست , حتی 512 هم نیست .
سرعت شبانه چند هست ؟ در ضمن شما کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟
هر چند همه این ها به این بستگی داره که تو مرکز شما داستان چی باشه , تعداد مشترکین پورت شما چند تا باشن ؟ اهل دانلود باشن یا نه ؟ و.... ولی بازم با این سرعت ها برا من یکی نمی صرفه . منتظرم ببینم آخر کدوم مرکز هستی ؟ من مرکز فرشچی هستم ( 608).
سپاسنقل قول:
دوست عزیز اگه لطف کنی بگی شما کدوم سرویس رو گرفتی ممنون می شم و از کدوم شرکت ؟ چون من به نکته ی جالبی بر خوردم که نمایندش از خودش ارزون تر میده . بر خلاف دوستمون که میگه تا 256 میگیر ه, انگار شانس شما بهتره . و تو مرکز و بخصوص پورت شما شرایط بهینه تره . اگه لطف کنی امروز و امشب هم یه آمار بدی از سرعتت و پینگت ممنون میشم .
در ضمن پارس انلاین شبانش مثل صبا قطعی نداره ؟
یا مثل صبا ابتدای دانلود سرعت 2 مگ باشه بعد بیاد رو 512 بعد چند ثانیه ؟ منظورم اینکه سرعت ابتدا و انتها ی دانلود یکیه ؟
با اجازه دوستمون من می جوابم . نه 33 تومن برای یک ماه هست . ایشون از قرار مایه دار تشریف دارن .نقل قول:
چون من لیست قیمت ها رو دارم و با گفته های ایشون میشه همون ماهی 33 تومن .
دوستان با سپاس از همه , من دیروز گفتم خطم رو از رانژه صبا خارج کنند . یکی دو روز حداقل طول میدن .
تو این فاصله می خوام تصمیم بگیرم بغیر از صبا و شاتل چی بگیرم , تا حالا که به فن آوا و پارس رسیدم .
خیلی لطف کردید آمار دادید . اگه کسی هم تو مرکز فرشچی از شرکتی غیر صبا و شاتل و مخابرات داره بیاد یه آماره کامل بده ببینیم چه گلی به سرمون بگیرمیم . :11:
تا جای که من میدونم نماینده فن آوا توی سلمان فارسی 5 هست منم از اونا گرفتمنقل قول:
اگه به سایت رسمی فن آوا برین لیست نماینده هاش رو زده
فن آوا گستر توس نماینده رسمی فن آوا هست که توی سلمان فارسیهکد:http://fanava.com/fanavadp_represents.html
لیست قیمتاشون به رو تو فایل pdf زدن از سایتشون دانلود کنین
کد:http://www.fanavagt.com/cost/
عزیز من که فعلن نرفتم ازش بگیرم ع فقط در حد آمار گرفتن بود . که اگه بخوام بگیرم آمارشم در میارم .نقل قول:
در هر صورت از توجه و پاسخ شما سپاس گزارم . شما نگفتی آخر کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟
آخه یکی از رفقا تو وکیل آباده میگه 110 120 دانلود داره ؟!!!!!!:18:البته با همون سرویس 128 فکر کنم میگفت
آمار گرفتم از تهران کیانت نماینده جدیده و معتبره .
خاک بر سرا یک هفتست شبا دیس میشه دیگه ولصم نمیشه