سلام دوستان من میخواستم مانیتور lg مدله w2286L برا Ps3 بگیرم به نظر شما خوبه....؟
راستی 1 سوال دیگه داشتم وقتی ps رو به مانیتور وصل میکنیم اگه مانیتور speaker نداشته باشه باید چی کار کنیم.....؟:13:
Printable View
سلام دوستان من میخواستم مانیتور lg مدله w2286L برا Ps3 بگیرم به نظر شما خوبه....؟
راستی 1 سوال دیگه داشتم وقتی ps رو به مانیتور وصل میکنیم اگه مانیتور speaker نداشته باشه باید چی کار کنیم.....؟:13:
سلام
من با انلاين فيفا 10 مشكل دارم.
من به سرور های ea وصل میشم ولی وقتی دارم آنلاین بازی می کنم به دقیقه ی ۱۵ بازی نرسیده اون علامت لود کذایی میاد و بعدشم پیغام connection with your opponent lost
اينترنتم مكس نت است لطفاً راهنمايي كنيد.
:31: میگم شما چطوری تونستی GT رو یا Alan Wake مقایسه کنی !!!؟؟؟نقل قول:
شما دستگاهت رو از کجا گرفتی ؟؟!!نقل قول:
فکر میکنم وقتی داشتی میخردی پیشت وایساده بودم !! :31:
رامتین اصلا نگران نباش !نقل قول:
اولا که باید صبر کنیم تا امتحانش رو پس بده که خودش 1 سال طول میکشه. PS3 هم که هنوز آخرین قدرتش رو ندیدم پس خیلی جا
واسش داریم که به قل معروف حالشو ببریم :31:
میلاد جان Sony به بدی داره اونم اینه که یه موقعه هایی زیاد حرف میزنه !نقل قول:
جوجه رو آخر پائیز میشمارن !
مانیتور های جدید LCD که قابلیت Full HD رو دارن , از پورت Aux یا همون 3.5mm بهره میبرن که بواسطه ی اون و یک کابل 3.5mmنقل قول:
صدا رو هم داشته باشید.
Please پست I پاک Done :31:
توي پي اس پي يه گزينه ريموت پلي هست بلوتوث يا وايرلس رو روشن كن بعد با پلي 3 سرچ كن وقتي اونو يافت كار تمومه كه البته به هيچ دردي نميخوره :19:نقل قول:
فقط ميشه از طريق پلي3 با پي اس پي به نت وصل شي:11:
تو یسری از بازی ها مثل Grand Turismo میشه از PSP به جای آینه عقب استفاده کرد.نقل قول:
فقط خواستي منو هويج كني؟:31:نقل قول:
خوب همون هيچيه ديگه:31::11::46::10:
من اي دي اس ال وايرلس دارم --- برادرم طبقه بالاي خونمون با لب تاپ كار ميكنه من پايين با ps3 ----ميخوام ببينم اگه مودم طبقه بالا باشه من مهم ميتونم پايين استفاده كنم---فعلا تست نكردم گفتم شايد شما بدونيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تو محدودش باشي چرا كه نه
الان قيمت بازي هاس ps3 چنده؟ منظورم بازي هاي روزه مثل assassins creed 2 و ...