با سلام
من متولد 1371/6/1 هستم و پارسال دی ماه فارغ التحصیل شدم و پارسال کنکور دادم قبول نشدم,آیا لازم هست من تو این 6 ماه اول سال 90 دفترچه بفرستم؟واسه ثبت نام تو دانشگاه نیازی به برگ سبز برای من می شه؟
با سلام
من متولد 1371/6/1 هستم و پارسال دی ماه فارغ التحصیل شدم و پارسال کنکور دادم قبول نشدم,آیا لازم هست من تو این 6 ماه اول سال 90 دفترچه بفرستم؟واسه ثبت نام تو دانشگاه نیازی به برگ سبز برای من می شه؟
یکی از دوستان پدرش 24 ماه سابقه جبه تو سربازیش داره ! دوستم الان دانشجو هست آیا باید اقدامی بکنه ؟
خب خدا رو شکر:27: نظام وظیفه گفت تا 90/09/18 وقت دارم تا مدارک رو بفرستم:31:نقل قول:
من از سامانه الکترونیکی استفاده کردم،خیلی سریع جوابم رو دادند یعنی دیشب درخواست دادم ساعت 9 صبح جوابم رو دادند من به دوستان پیشنهاد می کنم از این سامانه استفاده کنید که واقعا کارتون رو راه می ندازه!:10:
کد:http://www.police.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=210f916e-c237-43f0-aca7-e943ed123537
نقل قول:
سلام،
متولدین 70 مشمول هستن و شما آذر 1389 مشمول شدید ، اگر دانشجو نبودید و معافیت تحصیلی نداشتید، غیبت خوردید و برای معافیت نمیتونید اقدام کنید
اگه نظام وظیفه گفته غیبت نخوردید ، باید ازشون دقیقتر بپرسی .
نقل قول:
الان دانشجو هست نمیتونه اقدامی واسه کسری بکنه باید بعد از دانشگاه و موقع ارسال مدارک اقدام کنه.
نقل قول:
یعنی چی؟
یعنی الان من دیگه نمیتونم معافی بگیرم؟فقط به خاطر چند ماه دیر اقدام کردن؟
موقع احضار و غیبت کردن طبق دفترچه من دارای شرایط معافیت بوده ام.سن بابام اون موقع 64 بوده.پس شرایط رو داشتم.
حالا میگید چی کار کنم؟
در ضمن من تا 31/3/89 مدرسه میرفتم(پیش دانشگاهی)
سلام عزیز:20:نقل قول:
من فکر میکنم حتی اگر غیبت هم داشته باشی بتونی معافیت رو بگیری چون قبل از اینکه غیبت کنی شرایط کفالت رو داشتی:46:
اما برای اینکه مطمئن بشی و خیالت راحت بشه حتماً از نظام وظیفه سوال کن و زودتر هم اقدام کن:46:
اینجا هم میتونی مشاوره بگیری(چندتا پست بالاتر یکی از دوستان معرفی کردن):
کد:http://www.police.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=210f916e-c237-43f0-aca7-e943ed123537
یعنی اگر نشه ، بدبخت میشم.نقل قول:
الان تمام کارها رو کردم.واکسن و معاینه پزشک و فرم مدرسه و حساب بانک سپه و فردا هم میخوام دیگه شاهد ببرم و تمام.
سلام مجدد به دوستان:11:
من استرس بدی گرفته بودم سر این مسئله سربازی :20: پس از کلی تحقیق فهمیدم که مشکلی نیست :27: (حتی سازمان نظام وظیفه هم درست بهم جواب ندادن) گفتم این مطالب رو بذارم شاید بعضی از دوستان از این مسائل اطلاع دقیق نداشته باشند :20:
***مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام
(نظر شخصی بنده این است که این نوع مطالب هم به پست اول اضافه بشه،تاپیک جامع تر از این خواهد شد)
یا علی:40:
به شدت سرباز کم دارند.
جدای از اینکه کسری ها رو کم کردند امروز که مراجعه کردم مناطق عملیاتی و مناطقی رو که جزو جبهه هم حساب می کردند کمتر شده است.(در ارتش)
با این حساب تقریبا قانون کسری منقرض شده مگر برای کسی که پدرش 30 ماهی جبهه بوده اونم از نوع لب مرزیش و زنده مونده باشه!
مورد جالب تر اینه که در حین خدمت(بعد از آموزشی) باید برای کسری اقدام کرد(که البته منطقی هم به نظر میرسه چونکه کسی که کسری می خوره حداقل 8 ماهی خدمت داره!)
من الان سربازم تا 3 روز دیگه هم هستم بعد باید برم اگه سئوالی درباره نحوه و فوت وفن های دوره آموزشی خواستید بپرسید بهتون می گم...اول بگم که من کارشناسی ارشد پارسال قبول شدم اما از اونجایی که 1سال کسری داشتم ترجیح دادم نرم و حالا هم معلوم شد خوب کاری کردم
من اعزامی 1 12 هستم و کسری شامل من میشه و از الان به بعد حداکثر کسری فقط 9 ماهه