سلام Zimka جان اقا خز کدومه ... این حرف ها همش کشکه شما کار خودتون رو بکنید .
خوب چون برادم P990 داره روی اون تسلط کامل دارم پس جواب هاتو با دقت میدم .
1 - حساسیت صفحه لمسی P990 بالاست به طوری که با کوچکترین اشاره عمل میکنه اما نظر شخصی خودم اینه که یک مقدار از W950 کمتره . چون صفحه W950 هنوز دستتو نزدیکش نکردی عمل میکنه ...
2 - سرعتش فوق العاده هست از N73 خیلی بیشتره .. (اگر فرانسوی اصل باشه هنگ تو کارش به هیچ وجه نیست ) با آخرین آپدیت 2007 سرعت اینترنت و وایرلس تا حد زیادی افزایش پیدا میکنه (خود گوشی هم همینطور ولی چشم گیر نیست)
3 - کیبورد مجازی هم داره ( میتونی با نصب برنامه فارسی کیبور فارسی رو هم داشته باشی !)
4 - کار باهاش راحته منتها یکم بزرگه یعنی خوش دست زیاد نیست ( البته اگر صفحه کلید روش رو بکنی گوشی باریک تر میشه و خوش دست تر )
5 - منوها به دو صورت هستند یکی منوهایی که تو صفحه دستکتاپ قرار دارند که 5 عدد هستند و موقعی که درب گوشی بسته هست تنها باید از دکمه استفاده کنی ... اگر در گوشی رو باز کنی دیگه باید با قلم کار کنی
البته منوها تغییر پیدا میکنند و حالت افقی پیدا میکند...
6 - کیبورد روی صفحه اصلی گوشی کار کردن باهاشون بسیار راحته یه چیزی تو مایه های W700 یا K300 میمونه اما کیبورد آبی رنگی که پایین اسکرین قرار داره یکم دکمه هاش ریز هست ولی اگر دقت کنی اشتباه زده نمیشن ( در ضمن شما هیچ وقت نیاز به اونها پیدا نمیکنید چون کیبورد مجازی کار رو برای شما بسیار بسیار اسون میکنه !)
7 - رم داخلی در حدود 80 تا هست البته وقتی گوشی رو آپدیت میکنی بعد اینستال میکنی حدوداً 60 مگی اینا میشه ...
8 - هنوز تجربه ای براش کسب نکردم ولی صدای خروجی خود گوشی شما رو راضی میکنه ...
9 - اره میخوره چون همه از sym V9.1 و UIQ3 استفاده میکنن.
10 - فیلم رو عالی نشون میده در حد همون W950 نه بیشتر و نه کمتر از لحاظ فرمت هم ، هم 3GP و هم MP4
رو قبول میکنه و پخش میکنه ...
11 - صدای تو هدفون زیاد تعریفی نداره ولی یه دیده نسبت به اون دارم چون کیفیت خروجی تو هندزفری زیاده احساس میکنی راضیت نمیکنه ولی تعریف خاصی نمی تونم دربارش بکنم ....
12 - شارژشم خوبه ولی اگر بخوای مرتب باهاش گلف بازی کنی شارژش تموم میشه (در کل دوامش خوبه)
13 - بلوتوث p990 بسیار قویه یعنی اگر شما تو یه جای شلوغ یه سرچ بکنی هر چی بلوتوث ON هست رو سر 3 سوت پیدا میکنی اما تو مدل های دیگه نه 3 ساعت طول میکشه تازه 4 تا میاد بالا !...
14 - AutoFocuce دوربین گوشی زیاد تعریفی نداره به ویژه در فاصله های دور در موقع عکس برداری ولی عکس هایی که از نزدیک میگیره محشره ... دوربینش رو با k810 مقایسه کردم !....
اگر بازم امری بود در خدمتم..
موفق باشید