من میرم از صبانت 12 مگ میگیرم!شنیدم تو مشهد خیلی خوبه!سگش شرف داره به این پارس!نقل قول:
حداقلش اینکه اگر سرعت دانلودم خیلی بالا نباشه،پینگم خوبه میشه باهش بازی کرد!
این پارس که کلا داغونه،پینگم هم لهه لهه!
Printable View
من میرم از صبانت 12 مگ میگیرم!شنیدم تو مشهد خیلی خوبه!سگش شرف داره به این پارس!نقل قول:
حداقلش اینکه اگر سرعت دانلودم خیلی بالا نباشه،پینگم خوبه میشه باهش بازی کرد!
این پارس که کلا داغونه،پینگم هم لهه لهه!
کسی توی منطقتون میشناسی که از پارس داشته باشه سرعتش بالا باشه؟نقل قول:
میگفتی ارتقا بدم به 1 مگ سرعتم 4 برابر میشه؟ میشه 200؟
واگه دو مگ بگیرم میشه 400؟
اونوقت جوابش شنیدنی بود
پینگ پارس عالیه که . پینگ 8.8.8.8 چنده برات؟نقل قول:
آره یکی از رفیقام هست!هنوز نتونستم پیداش کنم ازش آمار بگیرم!نقل قول:
اصن هزار تومن هم زیاده بریزی تو حلق این حروم خورا!نقل قول:
نه والا،برای ما که اینطوری نیست!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه از کابل اترنت به جا ارتباط بی سیم استفاده شه تاثیری رو سرعت داره؟سپاس
امروز از پارس تخلیه کنید بهتر از فرداست.... چون چیزی جز پشیمانی براتون نمیاره دست آخر ببخشید ببخشید خرتون میکنه میگه یک ماه دیگه هم سرویستون تمدید کنید
و شما هم میرید تمدید میکنید میبینید همون آشه و همون کاسه !!!! من که خودم رو از پارس نجات دادم و منتظر تخلیه فیزیکی هستم دیگه تو سیستم پارس نیستم
پارس آنلاین خوبببب می تونه پول بگیره از مشترک پول بگیره 2مگی که دانلودش روی 27کیلوبایت هست بده دست مشترک... بعد نمی تونه از زیرساخت پهنای باند بیشتری بخره پخش کنه بین مراکز مخابراتیش؟!...
اینها همه نشون دهنده اینه که پارس فقط به دنبال کسب درآمد بیشتر و کمتر کردن هزینه هاشه.به پهنای باند بیشتری نیاز داره و این کاملاً واضحه ولی سود بیشتر خیلی خیلی برای مدیر این شرکت مهم تره ظاهراً...
یادمه یه زمانی حدود 5سال پیش همین شرکت داشت با شاتل واقعاً رقابت می کرد ولی الان مثل اویلی که مخابرات شروع کرده بود به واگذاری اینترنت هم نیست واقعاً ... اصلاً زیر ساخت خودشو گسترس نداده متناسب با جذب کاربرش...