دوست عزیز شما میتوانید به جای عکس گرفتن با موبایل از دکمه های alt+print sysrq استفاده کنید و یک کپی از صفحه مورد نظرتون را در برنامه پوینت ویندوز ذخیره و اپلود کنید :n16:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما میتوانید به جای عکس گرفتن با موبایل از دکمه های alt+print sysrq استفاده کنید و یک کپی از صفحه مورد نظرتون را در برنامه پوینت ویندوز ذخیره و اپلود کنید :n16:نقل قول:
یه سوال:!
اسیاتک شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
این اقا طرف دار شدید اسیاتکه ... بعید نیست از کارمند هاشون باشهنقل قول:
دل خوشی داری ها کارمند که حقوقش زیاد نمیشه طرفداری کنه اگر بخواد کاره ای باشه نمایندگی فروش آسیاتک رو گرفته .نقل قول:
دل خوشی داری ها کارمند که حقوقش زیاد نمیشه طرفداری کنه اگر بخواد کاره ای باشه نمایندگی فروش آسیاتک رو گرفته .نقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه بسته ترافیک سرعتی 160گیگ، 30روزه (2تا8صبح) تا2مگ یعنی چی؟
160 گیگ یعنی چی؟
آیا 2 تا 8 رایگانه؟
این طرح شب رایگان آسیاتکه، کل ماه ۵۰۰۰ تومان ۲ تا ۸ صبح دانلود تا سقف ۸۰گیگ واقعی در ماهنقل قول:
شاتل برای شب رایگانش ۱۰,۰۰۰ تومان میگیره
این دو شرکت دو رقیب اصلی isp هستن، آسیاتک همیشه ارزونتر بود
نسبت به سابق ۸۰ گیگ برا ۵ تومان عالیه
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"نسبت به سابق" شبانه رایگان ماهی ۵۰۰ گیگ میتونستم بگیرم پس خیلیم "عالی" نشدهنقل قول:
نقل قول:جالب بود دوستان :n08:نقل قول:
من نه کارمند آسیاتکم نه نمایندگیشو دارم
وقتی از آسیاتک کیفیت خوبی میبینم بیام بگم بده؟ مضخرفه؟
تا الان دو بار از آسیاتک شکایت کردم به 195
یک بار در مورد سرعت دانلود کم که سال پیش بود و بار دوم هم همین چند روز پیش که به خاطر جریانات پیش اومده نت قطع شد!
هر دو بار زنگ زدن و مودب عذرخواهی کردن و گفتن جهت رضایت شما یک ماه به زمان سرویستون اضافه میکنیم
خب من وقتی از سرعت راضیم (2مگ بر ثانیه)
قطعی ندارم
پس از هربار شکایت با احترام زنگ زدن و مشکل رو حل کردن
و ...
چرا باید بیام بد بگم از آسیاتک؟
بد نیست به صفحات قبلی برگردید ببینید چه موضع هایی در مقابل آسیاتک گرفتم!
حتی گفتم که یک ماه تمدید میکنم اگر حجم ها اضافه نشد انتقال میدم اما آسیاتک تعرفه ها رو برد بالا
الانم که حجم شد 400 گیگ + 160 گیگ شبانه
برای من کافیه و انتقال نمیدم
موفق باشید :n16:
دقیقا دوست گرام منم 5 ساله مشترک این شرکتم و فقط اوایل تغییرات سرعتم رو رو 16 کیلو اوردن که زنگ زدم گفتم درست کنید درست کردند(بر اساس کش خطم سرعت رو باز کردن)و دیگه هیچ بدی ندیدمنقل قول: