در تکمیل فرمایشات دوستمون جکسون اقای اصغریان گفتند شخصاً در تلکام وغرفه سازمان تنظیم مقررات حضور دارند به شکایات رسیدگی می کنندنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6623665&postcount=148
Printable View
در تکمیل فرمایشات دوستمون جکسون اقای اصغریان گفتند شخصاً در تلکام وغرفه سازمان تنظیم مقررات حضور دارند به شکایات رسیدگی می کنندنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6623665&postcount=148
شکایت را تنظیم کنید ما باهاتون هستیم
سلام
پیرو صحبتهای آقای اصغریان این مطلب رو ایشون گفتند که:
کلا یک سرویس 128kb بین حداقل 4 تا حداکثر 41 گیگ (41 گیگ یعنی 24 ساعت 1 ماه دانلود) میتواند استفاده کند با اشتراک 1 به 10
و در ساعات رایگان قطعا سرعت کاهش پیدا میکند. هزینه راه اندازی قانونی است ولی هزینه ی اتصال غیرقانونی است.
حالا اصل و قانون اینه ولی در عمل که به نظرم اینجوری نیست:13:
من یک شـنبه 17 مهر 1390 محدود شده بودم ،شــــنبه 14 آبان 1390 از محدودیت در اومدم امروز یک شـنبه 22 آبان 1390 باز محدود شدم ولی خبر خوب اینکه 23 آبان یعنی فردا قراردادم تموم میشه وخوب شد که محدود شدم و دیگه بهانه ای ندارن که نزارن از شرکت برم
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
من نمیدونم شما از کدوم سرویس شاتل استفاده میکنی ولی
خیلی جالبه شما در طول 7 شب تقریبا "28 گیگ دانلود کردی!" با کل دانلود من بدون محدودیت در کل 1 ماه برابری میکنه:18:
اونوقت پشتیبانی به من میگه شما پر مصرف هستی!!!!!!
اینم عکسش:
دستاورد عظيمي ديگه از شاتل ..
باز هم شاتل بر زمره جالبترين سرويس دهنده ي اينترنتي كشور قرار گرفت ... ساعت از سه گذشته منتظر بوديم از محدوديت كاسته بشه كه طوري ديگه باهامون برخورد شد : (تصاوير خود گوياي همه چيز است ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار مودم رو روشن خاموش كردم ديدم نه خير محدود كردن چه محدوديتي هم سرعت به كيلوبايت نميرسه !!:18: بالاترين سرعتي كه ميگيره 900 بايت بر ثانيه هست :18: !!! ...
جاي همگي خالي نصفه شبي مادر دوستانمون در شاتل رو يكي يكي صفا داديم و به عرش رسونديم :27:
شاتل اين رو هم بزار به پاي مشتري مداري .. چندين ساله مشتري شاتل هستيم و اولين كسي كه تو شهرمون از شاتل سرويس گرفت من بودم ... اهل دانلود زياد هم نبودم ...
( اميدوارم شخص خارجي اين عكس و تاپيك رو نبينه !!)
این مشکل منو یکی جواب کنه :19:
پست 35211#
بچه ها من در طول ساعات شبانه بیش از ده بار قطع میشوم.
کسی هست که مشکل من رو داشته باشه.
اکثر اوقات در ساعات شبانه شاتل قطع میشه.
هرکی ندونه فکر میکنه این شرکت از همه بهتره که هفت ساعت دانلود رایگان گذاشته.
غکس سایت زیر را ببینید.
منظورم بنر سوم بود.کد:http://www.esfahanadsl.com
نوشته دانود نامحدود و سرعت بالا.
خواهش میکنم شما به همه اطلاع رسانی کنید که در شاتل از این خبر ها نیست تا اونها مثل ما سرشون کلاه نره!
ممنون
بله دوست عزیز دیشب عنایات خفیه ی شاتل شامل حال بنده هم شد و از 3 به بعد هم بدتر از قبل:19: محدودیت!نقل قول: