درسته...نقل قول:
کاش 128 بود!!من خبر مرگشون،اکو 512 دارم!
Printable View
درسته...نقل قول:
کاش 128 بود!!من خبر مرگشون،اکو 512 دارم!
بله . بدبختی من هم همین بود اکو 512نقل قول:
حالا به نظرم بین 128 تا 512 فرقی نیست. همشون رو روی 2 مگ بستن اما پولش که فرق میکنه:13:
در ضمن هیچ تضمینی هم به باقی موندن روی 2 مگ نیست. همینطور که برای شما و بعضی از دوستان اتفاق افتاد و سرعتشون خیلی کم شد. متاسفانه :41:
یه روز خوب پاییزی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یک خبر از جدیدترین دزدی شاتل !!!
بعد از اینکه مشخص شد محدودیت های اعمال شده روی سرعت سرویس cra با یک رنج ای پی دیگر شاتل کار نمیکند و در اون رنج ای پی هیچ مشکلی ندارد و پشتیبانی شاتل ادعا می کند که هیچ دسترسی به ای پی ها ندارد. و حتی حاضر نشد برای امتحان ای پی من رو تغییر بده. به بنده درخواست دادند ای پی استاتیک بگیرم و هزینه ای دوباره پرداخت کنم !!!
هر چند مطمئنم اگر این کار رو هم بکنم که نمیکنم همون ای پی رو باز محدود خواهند کرد.
به هر حال دوستان در جریان باشند کهاگر این پیشنهاد جدید رو شنیدند زیاد تعجب نکنن !!!
همچنان محدود روی 5 کیلوبایت !
بچه ها شما هم در ساعات شبانه شاتل قطع و وصل میشید.
بعضی وفت ها من تا ده بار در یک شب قطع مشیم.
سلام
من یه سوال داشتم نمیدونم دقیقا اینجا جواب میدن بهم یا نه.من توی خونه همزمان با لب تاپ و کامپیوتر به صورت کارت شبکه وایرلس از نت استفاده میکنم الان دو روزه که وقتی با یکی شون وصل میشم بعد 2 دقیقه اون یکی (لب تاپ یا کامپیوتر ) دسکانتک میشه.زنگ زدم پشتیبان شاتل که گفت مشکل از ما نیست.حالا من کجا رو باید چک کنم تا مشکلم حل بشه؟
ممنون
سلام
خبر فوری
الان آقای اصغریان از سازمان تنظیم مقررات در شبکه آموزش داره صحبت میکنه 6:30PM
انقضاء خبر 7:10PM
اگر از Router یا هر وسیله ی دیگری برای به شاتراک گذاری اینترنت استفاده میکنید، دستگاه رو کلا ریست کنید(بهتره به روش Restore to factory setting یا همون Restore to Default باشه. البته این مشکل معمولا تو Router ها اتفاق می افته و راه حلش هم تا اونجا که میدونم اینه که باید لیست افراد وصل شده Refresh بشه.نقل قول:
من که نمی دونم روتر چیه اما سرچ کردم گوگل عکسشو دیدم نه از اینا ندارم.یه کارت شبکه است با یه آنتن ای که پشت کیسه.مشکی رنگه.:31:نقل قول:
مودمو خاموش روشن کردم.کارت شبکه رو هم دوباره نصب کردم بازم نشد.