نقل قول:
رفیق پارس آنلاین هم شروع کرده به محدودیت و شاتل بازی ( شما بخون شارلاتان بازی ) اینها از طرق مختلف با اکانتینگ دارن این کارها رو میکنند .....
خدا به راه راست هدایتشون کنه !
Printable View
نقل قول:
رفیق پارس آنلاین هم شروع کرده به محدودیت و شاتل بازی ( شما بخون شارلاتان بازی ) اینها از طرق مختلف با اکانتینگ دارن این کارها رو میکنند .....
خدا به راه راست هدایتشون کنه !
میخوام که به راه راست هدایت نشن... جدا از این قضیه... خدا برکت بده به مخابرات! خونه اخرش اینه که میریم سرویس اسمی رو از مخابرات میخریم دیگه
وضعیت سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22 روزه از پارس سرویس گرفتم!
سر 1 ماه میرم برای تخلیه اگر اینجوری بمونه...
رفیق یکم توضیح میدید که سرویستون چیه ؟نقل قول:
سرعتتون از اول اینطوری بود یا از موقع خاصی به بعد اینطوری شده ؟
.
.
.
سرویس 256 حجمی هستش!نقل قول:
از روز اول پینگم داغون بود،روزی 3-4 بار زنگ میزدم پیشتیبانی هربار یک کاری میکرد میگفت ببین درست شده اگه درست نشده دوبار زنگ بزن.همین روال پیش رفت و من متوجه شدم سیم کشی خونه یجا ایراد داره!سیم کشی رو درست کردم SNR از 6 اومد روی 35(فاصله تا مخابرات 700-800 متره)
گفتم بدبختا توی پشتیبانی هرکاری هم که میکردن با اون وضعیت خط نمیتونست درست کنن نتو!بعد که کیفیت خط اومد بالا زنگ زدم گفتم پینگ داغونم بخوره تو سرتون بجاش خط رو روی 9 مگ ببندین.یارو خطو بست روز اول درست بود سرعت حدودا 800-900 بود تا بعضا 1 مگ ولی الان به زور روزانه 500 کیلو میده!
شبانش هم به 50 نمیرسه
رفیق چون سرویستون 256 هست نمیتونید شکایت کنید آخه سرعت دانلود 256 باید 32 باشه که 50 سرعت مناسبی هست ........ سرویستون رو ماه دیگه ارتقا بدید احتمالا وضعتون بهتر میشه ......نقل قول:
البته خوب قبلا بودن کسایی که با همین 256 سرعتهای بالا در حد 500 میگرفتن .....
وقتی شما جوانان رشید رو میبینم به خودم فحش میدم!نقل قول:
یعنی الان سرعت شما با سرعت من که سرویس 2 مگ باشه یکیه... خوبه والا
سرعتت الان با idm همینه؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
رفیق سرعتم یه دفعه بیشتر شد نمیگم چقدر تا چند شب دیگه کامل تست بشه اگر وضعیت پایدار بود همچنان میمونم پارس ولی اگر یک اتفاق مقطعی باشه نمیمونمنقل قول:
آخه خیلی برام پیش اومده که بعضی شبا سرعت فضایی شده بعدش فردا شبش دوباره همون آش و همون کاسه بوده
از کدوم مرکز مخابرات هستید؟نقل قول: