از نظر قطعي و ثبات خوب بود راضي بودم حدود ٣ سال داشتمش. ولي حجم دزدي داشته اواخر هم كه يهويي كم ميكرد ! ( نظر شخصي ) من كه تخليه زدم.نقل قول:
Printable View
از نظر قطعي و ثبات خوب بود راضي بودم حدود ٣ سال داشتمش. ولي حجم دزدي داشته اواخر هم كه يهويي كم ميكرد ! ( نظر شخصي ) من كه تخليه زدم.نقل قول:
اتفاقاً آسیاتک ثبات خوبی داره، درسته سرعت dsl بیکیفیته و پایین ولی این بیشتر به زیر ساخت محلی و سیم کشی منزل مربوطه. IPTV و streaming با آسیاتک خوبه و هر چه خط بهتر کیفیت بالا تر
الان با طرحهای ۲۰۰گیگ در ماه، راحت روزی دو سه ساعت hd ستریمینگ
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
آسیاتر عملا ارتباط خارج رو قطع کرده...حتی download.com باز نمیشه گوگل پلی هم همینطور... شیلتر شکن که بماند...با صبانت تست کردم حداقل ارتباط خارج قطع نیست
باید به کره شمالی شدن سلام داد!
برای من که سایت ها مشکلی نداره ولی vpn عملا قطع شده و هیچ کدوم کار نمیکنهنقل قول:
بعد از 3 بار خاموش روشن کردن مودم در حد دیال آپ دانلود دات کام باز شد... ولی باز کامل لود نمیشه (خط رو 10 مگ بسته شده)نقل قول:
ترس از یه مشت !! فریب خورده !! تا چه حد... این همون اقتداریه که زیاد دم ازش زده میشه...!
نه ایرانسل نه همراه اول و نه adsl هیچ کدوم کلا پورت هارو بستن :n03:نقل قول:
والا من الان با رفیقم تهران طرف های آزادی نیم ساعت با voip صحبت کردم بدون هیچ مشکلی، اینترنت برقرار و ثابت. کلی با دوستان تلگرام کردم بدون مشکلی.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
اینم یکماهه ۲ مگابیت ۴۰ گیگ بین الملل اسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
+نه شاتلنقل قول:
شما فکر کنم تنها آدمی هستی که تلگرام براش فیلتر نیس!!نقل قول:
دوستان گل سعی کنید هرچی معرفی میشه اینجا دانلود نکنید
حالا باز اگه از سایت اصلی برامه باشه و اسم و رسمی داشته باشه یه چیزی
هرچی که تو اپلودسنترها اپلود میشه نشونه ای از safe بودن نداره عزیزان