آقا رضا لنگرود جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی هنوز قطع هست 3جی پس کی وصل میشه؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
Printable View
آقا رضا لنگرود جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی هنوز قطع هست 3جی پس کی وصل میشه؟
سلامنقل قول:
آقا راضا داری شوخی میکنی؟ همراه اول کجا سنگ تموم گذاشته تو تبریز !!
منقطه آخر عباسی از توانیر تا فهمیده داره با BTS گلپارک تغدیه میشه که آنتن دهی تو این مناطق بده !!( یا انتن نداره ) تو رشدیه و ولی امر آنتن دهی بده !!!
میدان ستارخان آنتن بده
سرعتش درسته 300-400 تاس ولی پینگش ابر افتزاحه !! چیه پینگ 300 !!
ایرانسل کجا و همراه اول کجا !!:n02:
در ضمن ورودی غرب تبریز تا نزدیکی های تراکتور سازی اصلا پوشش نسل 3 نداره !!!:n02:
تو منطقه چایکنار نزدیک آبرسان و مجتع جواهر یه دونه BTS هست تا اون ور نزدیک بیمه یکی دیگه !!(مدرسه شاه حسین ولی ) حدا فاصل اینها آنتن خیلی بده !!
سلام. سایت پارک اخر عباسی مشکل دارد . اگه این سایت ارتفاعش بالا برود و پنل عوض شود مشکل حل میشود. منطقه مورد نظر از اول دارای مشکل بود . سایت گلپارک و سایت اخر توانیر واقع در داخل مدرسه همان دکل 35 متری و سایت پاراک اخر عباسی پوشش در منطقه را توزیع میکند. سرعت را درست میفرمایید ولی پینگ هم مربوط به مهندسان شرکت است که اکثرا تجربه خوبی ندارند. تعداد سایتهای تبریز بیشترین سایت پس ار تهران و اصفهان است. ستارخان را هم گزارش میدهم.نقل قول:
فعلا زمان خواهد برد. مشکل سخت افزاری دارد. برد tre سوخته است.نقل قول:
سایت آخر توانیر تو مدرسه فرهنگ ( نمونه دخترانه )که تجهیز نشده !!! فقط نسل 2 رو دکل سوراه!! من تو این منطقه دکل نس3 همراه اول ندیم !! آخر توانیر داره با BTS ولی امر تغذیه میشهنقل قول:
مگر اینکه منظور شما از آخر توانیر مدرسه ( بعثت ) باشه !!
در مورد ارتفاع دکل هم گفتید اینو هم بگم !! تو فهمیده دکل رایتل هم بالای یه ساختمون 3 طبقه است که ارتفاع کمی داره و با وجود اینکه اون منطقه پر از آپارتمان های چند طبقه اس نمیدونم چرا ارتفاه دکل این همه کمه !! برا همین بیشتر از 100 متر برد داخلی نداره و تو اغلب خونه ها آنتن رایتل خیلی خیلی بده و باعث داغ کردن میشه !! ولی اون دکل ایرانسل آخر عباسی انقدر بلنده که از همه جا دیده میشه :n02::n02::n02:
سایت مدرسه دخترانه تجهیز است و 3g ان فعال است. فقط rru برای نسل 4 ندارد. رایتل تصمیم دارد به زودی در همین منطقه سایت دیگه نصب کند. سایت دیگر رایتل اخر ولی امر داخل یه خونه خرابه است که پاسداران را پوشش میدهد.نقل قول:
اقا رضا از بروجرد چه خبر؟ ایرانسل چیکار کرد پس؟ کلا استان لرستان رو مثل اینکه فراموش کردن ...
حدودا چقد زمان میبره مشکل حل بشه؟نقل قول:
اقای rezarain88 سلام
در تهران ، انتهای خیابان وحدت اسلامی، مابین ایستگاه راه آهن و ایستگاه مترو شوش آنتن دهی 3g ایرانسل خوب نیست (داخل ساختمان 91dBm-). همراه اول هم وضعیت مشابه دارد
لطفا در صورت امکان پیگیری بفرمایید.
اقا رضا فردیس کرج به کجا رسیدش؟هم مشکل انتی دهی و هم 4g
یعنی با این 26 سایت کل دکل های تهران تجهیز میشن؟!نقل قول:
پس با این تفاصیر نباید به پوشش کامل تهران زیاد امیدوار بود چون فرکانس 2100 (3G) پوششی کمتر از نصف فرکانس GSM داره. فرکانس 1800 (4G) هم نصف فرکانس GSM پوشش داره.
نتیجه: در داخل ساختمانها باید شاهد ادامه پوشش ضعیف و مصرف باطری بالا و در فضای باز هم شاهد تغییر مکرر بین نسل 2 و 3 4 در گوشی باشیم.
سلام، اگه یادت باشه من یه مدت تبریز بودم، تو فرومش پست میزاشتم، دوست عزیز اوضاع تبریز در مقابل بقیه شهرا عالیه، کل چه از نظر adsl چه همراه! شاید باورت نشه، من که اطراف جمهوری تهران، با یک خط به 3g وصل میشم، دوستمون، همین آقا رضا، تو آذر گفتن تا 2-3 هفته دیگه پوشش داخلی هم درست میشه که تا خرداد امسال نشده! یا مثلا کرمانشاه، اطراف دانشگاه آزاد، من حتی پوشش داخلی 2 جی همراه اول ندارم! البته ایرانسل 2 جی داره ولی 3 جی باز کنار پنجره ای! خلاصه بهت بگم، اوضاع تبریز عالیه هرچند مردمش همیشه معترض، اما الان خودت با بقیه شهرا مقایسه کننقل قول:
بعله !! شما همیشه در ذهن و خاطر ما هستید :n02:نقل قول:
خوب عزیز من اگر وضعیت خوب باشه مرض نداریم که اعتراض کنیم !! بده که میگیم بده :n02:
الان ایرانسل و رایتل خیلی بهتر از تنهای اوله !! بیخودی که نمیشه گفت این خوبه یا بده !!
همین الانش خونه ما تنهای اول نسل 3 پوشش نداره !! رایتل آنتن -90 میده و ایرانسل -60
خوب بیام الکی بگم تنهای اول عالیه :n02:
خوب تبریز رو با بقیه کلانشهر ها مقایسه کن !! بعد ببین خوبه یا نه :n02:
اقا رضا تورو قرآن این قضیه 4g خرمشهرو پیگیری کن.
تو کل شهر انتن میده ولی فقط تودو تا کوچه میشه بهش وصل شد
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
سلام آقا رضا
چه خبر از پوشش 4G در شیراز؟
یک ماه پیش گفتید سایت چهارراه ملاصدرا مشکل لینک دهی داره و مجبورا از سایت دورتر ماکرو نصب کنن ولی متاسفانه هنوز هیچ کاری نکردن
آقا رضا توی خونه 2G ایرانسل 60- انتن دهی داره و این یعنی دکل نزدیک خونمون هس دقیقا کوچه 37 قصردشت که دو کوچه با چهارراه ملاصدرا فاصله داره ولی متاسفانه پوشش نسل سوم و چهارم افتضاح هست اینجا و مطمنم از دکل دورتر 3g و 4G میگیرم چون هر دو یه انتن داخل خونه میدن اونم لب پنجره و بیای داخلتر قطع میشه.
آقا رضا تو رو خدا این چهارراه ملاصدرا که مرکز شهر و بالاشهر شیراز هست رو پیگیری کنید :n28:
حدس یزنم رشتت به این موضوع مربوطه که اینقدر لا علاقه پیگیری میکنی، درسته وضعیت جالبی نیست، الان من خودم از هر دو اپراتور ایرانسل و همراه اول رو یه گوشی استفاده میکنم آنتن دهی 2 جی همراه اول راضی کننده نیست چه برسه به 3 جی! گوشیمم هر دو سیم کارت gsm only تنظیم شده، اما پارسال یکی دو ماه اینترنت گوشی استفاده میکردم، شاید باورت نشه یه بار کل شمال به جنوب کرمانشاه رو گشتم که یه نقطه درست حسابی پیدا کنم که سرعت همراه اول خوب باشه اما سرعت بالای 40 پیدا نشد! اگثر نقاط هم کلا 0 بود! در مورد وضعیت کلانشهر صحبت کردی، کرمانشاهم کلانشهر ه، وضعیت ایرانسل خوبه اما همراه اول کلا افتضاحه! رایتل نداشتم که بخوام توضیحی بدم. پ.ن : دوستان من از هر مرور گر گوشیی که استفاده میکنم با این فرووم مشکل داره، فقط uc ورژن قدیمی کار میکنه که نه میشه برگردی عقب ویرایش کنی نه تایپ خودتو میبینی، اگه مرورگر بدون مشکی رو میشناسید لطفا معرفی کنید!نقل قول:
لطفا شرایط تعویض سیم معمولی با 4 جی رو اعلام کنید! هنوز رایگانه!؟ کارت ملی صاحب سیم رو ببرم، عوض میکنن؟؟
سلام آقا رضا خسته نباشید.میخواستم ببینم همراه اول تو رشت نسل چهارمش راه افتاده یا نه.رایتل نمیخواد نسل چهار ارایه بده
آقا رضا لطفا جواب منو میدیدنقل قول:
سلام آقا رضا
میخواستم بپرسم که در حال حاضر 3G برای هر سه اوپراتور ایرانسل و همراه اول و رایتل روی چه فرکانسی هست؟
طبق مطالبی که اینجا خوندم،گویا هر سه اوپراتور روی 2100 هستن ولی من با یکی از پیمانکاران که در حال نصب دکل رایتل بودن سوال کردم گفتن که 3G رایتل هم روی 900 هست و هم روی 2100.میشه توضیح بدید که قضیه چیه؟؟
آیا اوپراتورهای دیگه هم مثل رایتل روی 900 هم 3G دارن یا فقط روی 2100 هستن؟
برای 4G دقیقا چه فرکانسهایی دارن هر سه اوپراتور؟
ممنون میشم اگر در این مورد توضیح بدین
آقا رضا عکس اون دکلی که گفتین احتمالا رایتله رو از نزدیک گرفتم همراه اول بود اینم بقیه عکسها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میشه بپرسم که نسل سه هست یا چهار ؟ بعد هم از پوشش دهی بجنورد چه خبر ؟
فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk
حالا تا آقا رضا بیاد من جواب شمارو بدم دوست عزیز :n01:نقل قول:
2G همراه و ایرانسل روی باند 900 هست و 3G 2100..رایتل چون کلا شبکه 2G نداره تونسته از باند 900 هم برای 3G هم استفاده کنه بجای 2G که همین قضیه باعث شده پوشش دهی سایت های رایتل خیلی خوب باشن.
ایرانسل و همراه اول هم نمیتونن روی 900 هم نسل 2 ارائه کنن هم نسل 3.از این نظر واسه رایتل خوبه.تنها ارائه دهنده نسل 3 روی باند 900 هست تو کشور.
مهندس فکر کنم ایرانسل روی 1800 هم نسل دو داره اما مطمئن نیستمنقل قول:
4 جی همراه اول 2600 b7
ایرانسل 1800 b3
رایتل هم فعلا معلوم نسیت اما من حدس می زنم همون 2600 باشه
بله 2G 1800 داشت ولی الان چون 4G روی 1800 میده دیگه 2G 1800 نداره.نقل قول:
این دوستمون هم در مورد 4G سوالی نپرسیده بودن.
مطمئنی نپرسیده بود
بله ببخشید حواسم نبود. :n06:نقل قول:
میشه یو سیم گرفت؟نقل قول:
از نوع سکتور و rru معلومه همراه اول هستنقل قول:
سلام
اینترنت 3G ایرانسل سرعتش از دیال آپ هم کمتره تو خونه E هست باید رو پشت بام بری که H بشه
یا تو حیاط گوشی بزاری تو ارتفاع که آنتن H بیاد ولی بازم سرعتش یکیه فرقی نمیکنه خیلی از ساعتها اصلا هیچ صفحه ای باز نمیکنه اصلا انگار که نه انگار خدمات اینترنتی وجود داره یه پشتیبانی فنی که هزینه آنچنانی نداره برای اینترنتش نذاشته پشتیبانی فنی که نباشه نمیشه روش حساب باز کرد
نقل قول:بعد از 9 ماه منطقه ی ما .شاهین ویلا. کرج .بجای پیشرفت پسرفت کرده:n22::n07:>.. تاریخ. ساعت . اچ پلاس. 4جی. تو عکس ها همه چیز مشخصه ..نقل قول:
نقل قول:
ناظر محترم حرف چرت زده ! الان منطقه ما اصلا سیگنال نیست خیلی جاهای تهران هم سیگنال از آنتن های دور دست میاد چی میگه 26 سایت !
مگر اینکه سیاست پوشش 100% آنتن ها نبوده باشه از اول .
حالا زیادم مهم نیست تهران پوشش کامل بشه یا نشه انواع اینترنت تو تهرانهنقل قول:
کاش به شهرستان هایی میرفتن که حتی adsl درست حسابی ندارن
بله انواع اینترنت آشغال تو تهران زیاده.نقل قول:
همه هم داریم مثل شهرستانی های عزیز از اینترنت آشغال بالاجبار استفاده میکنیم.که یکی از یکی داغونتره.
جوری گفتی که خودم دارم تو تهران زندگی میکنم باورم شد،وای به حال شهرستانی ها.
فقط یه isp هستش تهران که بصورت AIR DSL اینترنت میده که عالیه ولی خدادتومنه.
یه isp هم تو تبریزه که خیلی عالیه،البته شنیدم.
XPERIA Z3
مثلا من تو خیابون با خودم ای دی اس ال دارم ؟ اینترنت موبایل یعنی همراهت وقتی E آشغاله مجبوری به 3جی 4جی پناه بیاری .نقل قول:
من مسافرت خارج بودم باورم نمیشد E چقدر خوب بود ! کل مسافرت رو E بودم به خاطر باتری گوشی و اصلا اذیت نشدم .
ضمنا حتی از لحاظ درآمدی به نفع ایرانسله تهران رو اولویت اول بذاره برای تکمیل پوشش
سلام
اگر گوشی از LTE ساپرت نکنه راهی هست که بشه فهمید سیمکارت usim هست یا معمولی؟
ممنون
سلام آقا رضا چجوریه که همراه اول توی اصفهان داره این همه سریع رشد میکنه ولی مخابرات اینقدر برای ایرانسل و رایتل مشکل درست میکنه؟ ارتباط خاصی بین مخابرات و همراه اول هست؟ پارتی داره توی مخابرات اصفهان؟نقل قول:
هیچ راهی نیست که ایرانسل بتونه سرعت کارش رو بیشتر کنه؟ مثلا الان دارن اذیت میکنن از طریق قانونی راهی نیست؟ هر چند عموما قانون معنایی نداره خصوصا توی اصفهان..
احتمال زیاد یه مدتی که بگذره شبکه به پایداری برسه درست میشه ، من توی مشهد و اصفهان مناطقی که 3G هست سرعت رو تست کردم از ADSL خودم سرعت دانلود بالاتره البته واسه اشتراک ADSL خیلی سرعت بالایی نگرفتم 512 شاتل هستش ولی خوب کلا 3G ایرانسل بهتر بوده صفحه های اینترنتی رو هم خیلی خوب باز میکنه...نقل قول:
3G ایرانسل
شهرستان آذرشهر - استان آذربایجان شرقی
زمان راه اندازی سرویس در سطح شهر : 9 صبح امروز
محتوای مخفی: Speedtest
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال -85 !!!
[QUOTE=MOH@ND3S;8646518]3G ایرانسل
شهرستان آذرشهر - استان آذربایجان شرقی
زمان راه اندازی سرویس در سطح شهر : 9 صبح امروز
[SPOILER=Speedtest]R]
[SPOILER=وضعیت سیگنال -85 !!!]
؟
سرعت دانلود با idm پی سی تست کردی؟ چند بود؟
9 ماه پیش که H+ ایرانسل تو منطقه ی ما کرج شاهین ویلا افتتاح شد رو 15 مگابیت بود عکس ها هم موجوده ولی الان H+ رو 6 مگابیت و 4جی رو 10 مگابیت هست.. در کل ایرانسل خیلی خیلی هم از نظر پوشش دهی هم از نظر کیفیت بهتر از همراه اوله... همراه اول تو منطقه ی ما رو H+ یه خط آنتن بیشر ندارم و همیشه اتوماتیک سویچ میکنه رو EDGE !!!
من با ایرانسل اصلا نمیتونم به هیچ سرور داخلی از طریق PPTP یا L2PT وصل بشم، ولی همراه اول و رایتل کار میکنن.