دوستان کسی لطف کنه بگه MTU چنده
Printable View
دوستان کسی لطف کنه بگه MTU چنده
استانداردش 1492
دیشب بزنم به تخته یکم سرعت بهتر شد تقریبا تا ساعت 5.5 سرعت ها خوب شده بود و به حداکثر رسید ولی بعدش افت کرد:n10::n09:
ولی برای من خوب نبود.نقل قول:
درودنقل قول:
برای ما خلافش نیم ساعت اوله بعد افت میکنه! :n28:
دانلود من از 8 مگ شد 7 مگ :|||||||||||||
سرعت ماکزیمم من شد بین 8 مگ تا 11 مگ :||||||||||
کیفیت خطم داغووووووووون شده
نکا-پیشگامان ( ستاره شرق)
دوستان وضعت هیچکس بهتر نشده مال من هنوز 80
برای من که خوب نشده.نقل قول:
بابل
مخابرات خیلی داغون شده، میانگین سرعت شبانه از حدود 600 شده حدود 250
جای دیگه ای هست که دانلود شبانه رایگان درست حسابی داشته باشه؟
دوستانی که سرعت شبانشون کمتر از سرویسیه که خریدن از طریق 195.ir شکایت ثبت کنن
سرعت سرویس های بدون شبانه ثابته اما شبانه بصورت عمدی کم میشه، این موردو حتما بنویسین، اینکه میگن مشکل فنی و crm بود دروغه چون فقط ساعات شبانه سرویسهایی که شبانه دارن قطعی داشتن و الان سرعتشون شده نهایت 80
این موردو حتما تو شکایت بنویسین
شکایت به 195 خوبه چون براشون دردسر درست میکنه موضوع رو تحویل سرعت کمتر از قرارداد بنویسید با اینحال به 2020 هم زنگ بزندید و کلافشون کنید چون جواب 195 رو دیر میدن در ضمن اگه قضیه 1 به 8 رو گفتن چرت میگن چون تو جواب به شکایت 195 من نوشتن در مورد سرعت شبانه هم در سطح استان يك كاهش سرعتي وجود دارد كه واحد ديتا استان اقاي مهندس طبري در حال بررسي ميباشند كه از واحد ديتا استان قابل استعلام مي باشد و به زودي مشكل برطرف خواهد شد.نقل قول:
1 به 8 هم دروغه چون همه سرویسها روی پورت مشابه هستن درحالیکه سروییس با شبانه سرعتش کم میشه بدون شبانه ثابته! در سطح استان هم مشکلی وجود نداره فقط سرویسهای با شبانه روش محدودیت سرعت گذاشتننقل قول:
تعداد شکایتها در 195 بره بالا مجبور میشن دست از این شارلاتان بازیا بردارن
دوستان حتمن به 195 شکایت بزنید
ظاهرا دیشب سرعت خوب بود:n13: برای دوستان دیگه هم خوب بوده؟
درودنقل قول:
بله تو بابل هم سرعت خوب بود! امشب مشخص میشه شانسی بود یا خبریه! شایدم خواستن بخاطر تولد امام رضا یه شب حال بدن! :n02:
برا من یکشنبه هفته قبل هم مثل دیشب رو 350 بود غیر اون 80 پس شک دارم امشب هم خوب باشه
بابل دوباره سرعت رفت رو 80! :n03:
گفتم که 80 هفته ای یه بار فیتیله رو میکشن تا زیادیمون نشه
آملم سرعت پایین اومد:n30:
با سلام
اول اینکه سرویس دانلود شبانه فقط برای اونایی هستش که سرویس یکساله را فعال میکنند؟
دو اینکه قبلا طرح های نامحدود بوده (مثلا 512k حجم نامحدود) آیا دیگه این طرح وجود نداره؟:n03:
ممنون میشم جواب بدین
سلامنقل قول:
1 - بله فقط یکساله هایی که از سال گذشته قرارداد داشتن شبانه داره که سرعتش الان کم شده یا قطع شده!
2 - خیر مازندران نامحدود نداره اما تهران همچنان نامحدود دارن
چرا تو روز هم سرعتم کم شده ؟؟
درودنقل قول:
ریت خطتون بالاست؟ همین الان تست کردم تو بابل که مشکلی نیست.
چرا سرعت درست نمیشه:n15:
فکر نمیکنم امیدی به درست شدنش باشه عزیز! باید کم کم جمع کنیم از مخابرات بریم! نه پینگ خوبی برای بازی انلاین داره، نع میشه دانلود کرد پ ماهی 28 تومنو برای چی میدیم! :n27:نقل قول:
دوستان چرا سرعت تو روز اینقدر نوسان داره کسی مشکل سرعت تو روز نداره (مشکل نویز ندارم) :n34:
سرعت من تا الان خوبه ساعت 3
دیشب باز سرعت خوب بود:n02:
25 ماهی دارم پول میدم 5 گیگ ترافیک میگیرم یعنی هر گیگ 5 تومن
در حالی که میشه تو شرکتهای دیگه با طرح سه ماهه و هزینه 60 تا 70 تومن 100گیگ ترافیک گرفت
به نظرم موندن خریت ی چند روز تا پایان ماه مونده
دزدی هم حدی داشت که اینا از اون حدش هم گذشتن واقعا موندم معنی کمپین چیه صد بار تا حالا سیخش کردن هر روز هم بدتر میشه دیشب هم سرعت رو 60 بود صبح هم اینقدر نوسان داره مثل نوار قلب میمونه
نقل قول:درودنقل قول:
دیشب تو بابل که خوب نبود! احتمالا شانسیه!!! :n29:
شما از کدوم سایت در حال دانلود بودید؟
نور که ساعت 1:11 رفت رو 80
چجوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] املیه سرعتش خوب بود ولی بهمن نه فکر کنم شانسیه وربطی به شهر نداشته باشه
درود
طرح های جدیدی امروز تو پنل قرار گرفت که دوتاش عالی بنظر میرسه! :n38:
استاندارد پيش پرداخت- یک ماهه سرعت 1024 کیلوبیت حجم36.7گیگ(25000تومان)
استاندارد پيش پرداخت -يک ماهه سرعت 2048 کیلوبیت حجم 55گیگ(40000تومان)
کسی میتونه از طرحهای جدید عکس بزاره ؟؟؟
راستی مخابرات سرور نداره که بشه روش اپلود کرد و رایگان دان کرد ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه چنین سرویسی نداره مخابرات!! :n27:
البته برا مخابرات اصفهان یه سایت هست که با پرداخت کمی دانلودت نامحدود میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت 60
مخابرات دزد خاک بر سر
برا تو که خوبه تا دو طول کشیده مال من الان چند روزه ساعت 1:10 نشده سرعت رو کم میکنندنقل قول:
نه داداش برا من 1 و 3 دقیقه سرعتم کم شد :(نقل قول:
ببخشید فکر کردم ساعت دو این متن رو نوشتی پس همون ساعت سرعتت کم شده بودنقل قول:
تا شنبه یا یکشنبه اگه طرح درست و حسابی و یا معجزه ای نشد تو مخابرات میرم ی isp دیگه
باز سرعت پایین بود :n34: