اقا اینترنت هی داره میره رو حالت ملی هی برمیگرده به حالت اولش !! امتحان کنید سایتای ایرانی همه باز میشن موقع قطعی !!! مثل ----------
Printable View
اقا اینترنت هی داره میره رو حالت ملی هی برمیگرده به حالت اولش !! امتحان کنید سایتای ایرانی همه باز میشن موقع قطعی !!! مثل ----------
آقا پارس آنلاین هم همین جوریه... چه خبر شده؟ :n04:نقل قول:
اینترنت د رحالت ملی و اینترانت و اینترنت بین اینها هی سوئیچ میشه و گیر میکنه...چه خبره؟
1 ساعت می خوام 2 تا اتک بزنم تو clash of clans به سرورهای اونا دسترسی نداره بازی
یه چند % سرورهای خارجی دسترسی هست اما چند % قطع شده...
یه جورایی میشه گفت اینترنت 80 به 20 شده 20 % اینترنت کم شده..
یه سایت دانلود فیلم خارجی هست راحت میره توش اما باز یسری سرورهای دیگه قطع شدن..
به این ترتیب باز بچه های زیرساخت دارن کابل رو گاز میگیرن:n02:نقل قول:
خیر سرم کار پژوهشی انجام میدم از صبح مدام قطع و وصل میشه.نقل قول:
دوستان به نظر شما چیکارکنم؟
خط تلفن فیبر
وایمکس که ترکیده
موایل 3g هم که ندارم
تجهیزات وایرلس هم که خیلی گرونه
پشتیبانی مخابرات به واقع که افتضاحه! تلفن رو معمولاً جواب نمیدن، جوابم بدن، سعی میکنن بپیچوننت و سر کار بگذارنت!
یکی از آشنایان ما، در ساعاتی از روز و شب قطعی های طولانی داشت. بعد از تماس های مکرری که من براشون گرفتم و بررسی از سر خط تا توی خونه، آخر سر مشخص شد که این عزیزان به دلیل امنیت بالای شبکه ـشون، افرادی توش از اکانت های دیگران استفاده میکنن (حالا چه با دسترسی به بانک اطلاعاتی مخابرات و چه با نفوذ به مودم های مردم و دزدیدن اطلاعات) و اصن یه فاجعه ای بود.
این موضوع رو خودشون به من گفتن که کس دیگه ای از این اکانت داره استفاده میکنه ولی هرقدر تماس گرفتم، گفتن قادر به جلوگیری از این موضوع نیستن! تعویض رمز هم تأثیر موقت داشت...
دیگه این آشنای ما چند هفته بعد رفت مخابرات و با داد و فحش کاری خطش رو تخلیه کرد :laughing:
یه سوال دیگه:توی تعرفه های مخابرات 10 مگ رو بدون حجم قیمت نزده بود.یعنی میشه مثلا 10 مگ بگیری،پول رو فقط برای حجم اضافه بدی؟مثلا 30 گیگ حجم اضافه؟چون اینجوری مثلا ماهی 30 گیگ سرعت 10 مگ حدود 48 تومن درمیاد.دوستان یه راهنمایی می کنید،اصلا این چیزی که من گفتم میشه؟
امروز رفتم مرکز مخابراتی خودمون میگم من کمپین تابستانه ثبت نام کردم بعد زده بودن 1 تا 7 رایگانه ... درسته دیگه ؟؟/ بعد جواب میده من اطلاع ندارم برو از رییس مرکز بپرس رفتم به اون میگم میگه هیچ چیز معلوم نیست باید قبض بیاد مشخص بشه
اینا اصلا اندازه جلبک اطلاعات نداره حداکثر کاری که میتونن بکنن قبض المثنی بدن دلیلش هم کاملا مشخصه چون دولتی هست بر میدارن فک و فامیل خودشون رو جمع میکنن که اصلا هیچ اطلاعاتی ندارن چون مسول مخابراتی که حقوق اینا رو نمیده دولت میده برا همین دلش نمیسوزه ولی شرکت های خصوصی چون از جیب پول میدن برا همین چند تا کارمند درست و حسابی با اطلاعات کامل میارن که راندمان شرکت هم زیاد بشه
سرویس اون آشناتون چی بوده؟محدود یا نامحدود؟نقل قول:
نامحدود 256Kbpsنقل قول:
الان از های وب گرفته و مشکلی دیگه نداره! واقعاً یه جوکی بود این وضعیت... :biggrin:
دوستان عزیز لطفا توجه کنید
حتماً پسورد پشفرض مودمتون رو که admin هست تغییر بدید
وگرنه مثل این دوستمون ممکنه کسی بتونه به یوزر و پسورد مودمتون دسترسی پیدا کنه
بسیاری از دستگاه ها، باگ های امنیتی فراوان دارن و پسورد رو داخل یه فایل به صورت plain text ذخیره کرده و کسی اگر بخواد بهتون حمله کنه، هر پسوردی گذاشته باشید ممکنه بتونه به راحتی پیداش کنه یا دورش بزنه.نقل قول:
برخی از این دستگاها ممکنه از فایلی که توش پسورد دستگاه رو ذخیره کردن، یکم محافظت کنن ولی احتمالش زیاده که یوزرنیم و پسورد اکانت pppoe و غیره که باهاش به اینترنت وصل میشید رو محافظت نکنن و یکی توی شبکه ی سمت ISP اگر یه حمله ی کوچیک بکنه راحت بتونه اطلاعات اتصال رو دربیاره از مودمتون.
البته بعضاً امنیت سمت isp ها کمه و اطلاعات کاربرانشون توسط هکرها دزدیده میشن.
این موضوع مربوط به حدود 1 سال پیشه، پسورد مودم این آشنای ما هم admin نبود! از الان و امنیت شبکه ی مخابرات در حال حاضر اطلاع ندارم. الان روی شبکه ی های وب با همون مودم و همون شرایط قبلی، تابحال مشکلی نداشته.
یادمه یه زمانی حدود 4 سال پیش توی صبانت برای خودم این اتفاق افتاد که بعداً امنیت شبکه ـشون رو افزایش دادن و دیگه این اتفاقات نمیفتاد.
منظور از "شبکه" هم اینترنتی هست که بهش وصل میشید و هم ارتباطتون با تجهیزات isp در مخابرات که از طریقش اگر فردی بتونه، میتونه نفوذهایی انجام بده و این موارد تا جایی که میدونم نه از طریق اینترنت بلکه از طریق همین ارتباط ابتدایی رخ میداد.
بسیاری از isp ها این اقدامات امنیتی ابتدایی رو بهبود بخشیدن در طی سال های اخیر و این اتفاقات خیلی کم دیگه رخ میدن که اطلاعات لو بره؛ ولی مخابرات در کل در همه ی زمینه ها به نظر نمیاد زیاد روی این چیزا کار کنه! یارو به من میگفت "ما هیچ راهی برای جلوگیری از وصل شدن اون طرف دیگه نداریم و حتی نمیتونیم بفهمیم کیه!" lol
در کل بهترین روش اینه که مودم روی bridge باشه و با سیستم عامل یا یه روتر جدا و حرفه ای تر و امن تر، به pppoe وصل بشید...
دوستان.
کسی هست اینجا که از مرکز مخابرات کاشانی سرویس حجمی با شبانه رایگان گرفته باشه.؟من زنگ زدم 2020 گفتن کلن شبانه رایگان نداریم.
بعد یه سؤال دیگه. سروس نامحدود 5مگ و 10مگ به خونه میدن؟ اگه جواب مثبته، با چه مدارکی؟
ممنون
برای من یه روزه قطعه :-(
منطقه سلمان فارسی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلمان فارسیه نظام آباد ؟؟؟نقل قول:
منطقه مخابراتیت شهید نظری هست ؟/
نه، سعادت آبادنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام
دوستان مرکز پیام نور کسی هست که آمار سرعت از محدود یا نامحدود بده؟
جریان این رایگان شبانه کلا خالی بندی بود نه؟
خودشون میگن رایگان ولی تا فبض نیاد نمیشه فهمید...
مخابرات مگه کنترل حساب کاربری اینترنتی و مشاهده ی حجم مصرفی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پووووووووووووووف هرچی پهنا باند فک کنم دارن میدن ایرانسل و همراه اول !! حدود 1 ماه هست که اینجوری شده باز هم مخابرات هم شاتل این ساعتا تعطیل
داره ولی خیلی داغونه هر 5 6 روز یکبار بروز میکنه !نقل قول:
معلوم نمی شه چقدر مصرف کردی:n34:
فکر کنم شبانه رایگان برای هر منطقه متفاوت باشه اینجا من پرسیدم گفتن 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
سرعت بالاتر از 2 مگ رو فقط با جواز کسب - کارت دانشجویی و.... میدن
من که از مخابرات اصلاً راضی نیستم. افتضاح اندر افتضاحه.... یعنی ادمو به ...خوری میندازه..... امشب داشتم گزینه های پیش رومو بررسی میکردم. وایمکس ایرانسل و موبین نت که خط نمیده و هزینش بالاست. پارس آنلاین، شاتل، فن آوا و سپنتا. توس همه اینها سپنتا از نظر قیمت مناسبتر به نظر میاد. کسی اینجا تجربه سپنتارو نداره؟
اﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪﻡ ﺑﺎ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺗﻤﺎﺱ
ﺑﮕﯿﺮﻡ
ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﭼﺮﺍ ﻫﻤﺶ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻗﻃﻊ ﻣﯽ ﺷﻪ ؟ |
ﮔﻔﺖ :
.
.
.
.
ﺍﮔﻪ ﻣﺎ ﻗﻃﻊ ﻧﮑﻨﯿﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﯽ ﻣﯿﺮﯼ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ؟
ﮐﯽ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﺗﻮ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ؟
ﮐﯽ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﺭﺳﯽ ؟
ﻛﻲ ﺩﺭﺳﺘﻮ ﻣﻴﺨﻮﻧﻲ ؟
ﮐﺎﻣﻼ ﻗﺎﻧﻊ ﺷﺪﻡ
ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻗﺪﺭ ﺩﺍﻧﯽ ﺭﻭ دﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﻓﮑﺮﻣﻮﻧﻦ،،،،:n21::n24:
دوستان خواهشا یه همکاری لطفا. بقول ببعی جون مادرت کمک کن بدجور گیرم
این مخابرات سرویس نامحدودش مثلا برای 512 چقدر میشه رو 64 کیلو دانلود حساب باز کرد؟ عشقیه یا میده همین سرعتو؟
کسی مرکز پیام نور پونک نیست؟
همین سرعت رو معمولا ثابت میده مگر اینکه مشکلی چیزی باشهنقل قول:
ممنون آقا شایاننقل قول:
تجریه ی شخصیتون هست این سرعت؟
میتونم منطقه مخابراتیتون رو بپرسم؟
من از مرکز لطیفی دارم. اولاً که از سرورهای خارجی افتضاحه.... یعنی سرور خارجی از اینترنت DialUp هم ضعیف تره....... اما سرور داخلی در 80% مواقع (از ساعت 8-9 صبح تا 9-10 شب) سرعتش خوبه البته نزدیک دو هفتست که شبا سرعت سرورهای داخلی هم افتضاح میشه. من تست سرعت از سرور داخلی عدد 50 کیلیوبیتو داشتم.......... کیلوبیت نه کیلو بایت.نقل قول:
سرعت پینگ از داخل حدود 15 تا 25 میلی ثانیه متغییره. و سرور خارجی هم از 230-40 به بالاست.
پشتیبانی هم زیرصفر. اولاً هیچکس هیچی حالیش نیستو دوماً فقط در حد اینکه مودمو چطور نصب کنی و ... بتونن کمک کنن. سوماً برای هر بار تماس حد اقل 10 دقیقه باید منتظر بشی. من زمان انتظار 20 دقیقه هم داشتم....
پنل کاربری و اینکه چقدر مصرف کردی و ... هم که داغون..... خودشون میبرن و خودشون میدوزن. حجمت تموم بشه خووشون حجم برات میخرن ...... حجم خریداری شده هم فقط برای همون ماه استفاده میشه... مثلاً اگه توی یو دوره تصمیم بگیری بری مسافرت نمیتونه حجم اون مدتو توی دوره بعدی استفاده کنی.........
خلاصه خود دانی......
قیمتاش تحریک کننده هست. ولی به نظر من با این کیفیتی که ارائه میکنه اصلا ارزش نداره.
من قبلاً صبانت داشتم. نزدیک 7 سال باهاش بودم و همیشه هم رازی بودم. سرعت ثبت نامیم 128 کیلوبیت بود اما در واقع سرعت 1 مگابیت را بهم میداد.
اینم از تجربه شخصی بنده.....
ممنون دوست عزیز
شما سرعت تک کانکشن رو میفرمایید یا دانلود با منیجر
ممکنه در مورد دانلود با دانلود منیجر و تورنت هم تجربه تون رو بفرمایید؟
بله خودم داشتمنقل قول:
مرکز 13 آبان
دوستان قیمت نامحدود 1 و 2 مگ چرا تو سایت مخابرات نیست؟
کسی میدونه چنده؟
چه مدارکی لازم داره؟
دایی من توی مخابرات کار میکنه ولی بخش دفتریش. از اون طریق تاثیری داره؟
من خیلی اهل دانلود کردن نیستم. بیشتر اینا مربوط به سرعت تست از سایت Speedtest ایناست که در حقیقت سرعت تک کانکشن را نشون میده. ولی خودت تصور کن. اینترنت 10 مگابیت گرفته باشی. بعد سرعت تک کانکشن روی 4-5 کیلوبایت باشه............نقل قول:
البته اینم بگم که با دانلود منیجر از سایتهای خارجی من روی سرعت بالاتر از 200 کیلوبایت بر ثانیه را ندیدم.
سایت speedtest سرعت تک کانکشن رو نشون نمیده!نقل قول:
ارائه نمی شه چوننقل قول:
چند صفحه قبل رو بخونید دیگه
هیچی نمیخواد چون نمی دن اصلا
چون توی لیست سرویس هاش تو صفحه ثبت نام هست پرسیدمنقل قول:
دکوریه؟
ممکنه یه فایل از سرورهای مطمین با دانلود منیجر دانلود بفرمایید و سرعتش رو بفرمایید؟نقل قول:
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرورگر اوپراست
چشم. الان منزل نیستمنقل قول:
رفتم حتماً در چند ساعت مختلف تست میکنم.
سایت شون جزو داغون ترین سایت هاست :n02:نقل قول:
هر 5 6 سال یکبار بروز میشه !:n33:
دوستانی که میخواهند تازه از مخابرات سرویس بگیرن توجه کنند.
مخابرات رو آخرین گزینه درنظر بگیرید.....
اگه از هیچ شرکت دیگه ای نتونستید سرویس بگیرید ....
دیگه چاره ای نداشتید اونوقت برای adsl مخابرات اقدام کنید...
دیگه از این واضح تر بلد نبودم بگم...