این براتون باز میشه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این براتون باز میشه ؟نقل قول:
نه .نقل قول:
من دو روزه که طرح بعثتم تموم شد و چون دیگه شارژ زمانی نمیشد رفتم طرح پاییزی 2 M با حجم ماهیانه 3 G گرفتم (یکساله - 180 ت با مودم ) . خلاصه پریشب که شب اول بود سرعت عالی بود از 1 شب تا 7 صبح که رایگان بود 4.30 G دانلود کردم(میانگین سرعت دانلود حدود 250 کیلو بر ثانیه) . ای کیف کردم و خوشحال . حالا دیشب هنوز شب دوم تا صبح 1 G بیشتر دانلود نکرد !(میانگین سرعت دانلود حدود 50 کیلو بر ثانیه) . امیدوارم امشب خوب بشه
قاطیه کلا !!! کیفیت افتضاح
نه والا ... همیشه وصل بود .نقل قول:
طرح 1 مگ داشتم بدون شبانه ... تا 450 kb/s هم میرفت چه از داخلی چه از خارجی .
سری که درد نمیکرد رو الکی الکی دستمال بستم
آقا سرعت فوق العاده افتضاح اســـــــتـــــــــ
نمیدونم چرا مخابرات به جای پیشرفت هر روز پس رفت میکنه ؟!؟
خدایشش 1 ماه از های وب سرویس داشتم, اصلا هیچ دشواری نداشت.
فقط به خاطر شبانه رایگان برگشتم به مخابرات . که ای کاش نمی اومدم
داداش شما یه سرویس idownload بخر تا سرعت لینک خارجیت عالی شهنقل قول:
داداش برای ما هم همیجوریه سایتای خارجی اصلا باز نمیشهنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
مگه بای وب شبانه نداش؟نقل قول:
نمیدونم دیشب چش بود . من الان تازه دو شبه که تازه برگشتم به مخابرات . لااقل میذاشتن از راه برسیم بعد اذیتهاشون رو شروع کنن .نقل قول:
سه ماه طعم اینترنت نامحدود رو چشیدم و فقط به خاطر قیمت دوباره برگشتم مخابرات وگرنه فن اوا واقعا کیفیت سرویسهاش خوبه و لاقل اذیت نمیکنه .
این طرح های پاییزیش کسی گرفته؟چون الان 2مگا رو با 5 گیگ میده 17500 که با مخلفاتش میشه 20 تومان که شبانه رایگان هم داره
اگر کسی گرفته که به منم راهنمایی کنه چون محدود منم داره فن اوا تموم میشه با 41 تومان اصلا صرف نداره اونجا وایسم
گول شبانه مخابراتو نخورید اولین قدم کیفیت اینترنت و پشتیبانی است . الویتهای بعدی شبانه یا هر چیز رایگان دیگست...
اینم از سرعت من:n02:
من سه روزه گرفتم(2 MB پهنای باند .3 GB حجم ماهیانه . یکساله 180 تومن + مودم ) . شب اول از 1 تا 7 تقریبا 4.5 G دانلود شد ! اما چه فایده الان دوشبه شبی 1 G بیشتر نمیگیره اگه بخواد اینطور باشه که افتضاحه . اینم بگم الان که محدودیت حجمی داره دارم با سرعت 380 KB از سافت 98 که سرورش داخل ایرانه دانلود میکنم اما خب شبا ساعت 1 به بعد فکر کنم یکی رو گداشتن پای سیستم سرعت هارو یک سوم میکنه :n02: . ضریب اشتراک طبق حرف خودشون 1 به 8 . شبا میشه 1 به 50 :n08: . مادر مملکت:n02:نقل قول:
سلام میشه یک تست خارجی هم بگیرید ؟نقل قول:
ممنون
همین دیگه منم الان دو شبه گرفتم شب اول خوب بود و 3.5 گیگ گرفت اما دیشب 300 مگ توی IDM گرفت ولی توی ریز کارکرد زده 800 مگ .نقل قول:
نمیدونم چرا واسه من اینطوری زده . از ساعت 1 تا 2.5 همش 300 مگ گرفت که توی IDM هم همون مقدار دانلود شده . ولی بعد dc شده و تا ساعت 7 صبح 500 مگ گرفته . توی IDM فقط 4 تا فایل 100 مگی دانلود شده که چهارمی فقط 10% رفته و بقیه فایلها اصلا دانلود نشدن . اون 500 مگ از کجا تا صبح دانلود شده من نمیدونم . هر چند قبلا هم این سامانه اعتبار درست حسابی نداشت و اشتب زیاد میزد .
سلام
باو زیاد سخت نگیرید...بره ما 20 روز خوبه 10 روز اذیت میکنه...
از سایت داخلی لینک بزارین برا دان شبانه...
........................................
تجربه ثابت کرده هرکسی اینجا اعلام رضایت کرده فرداش پشیمون شده:n02:
سلام من طرح دو مگ دارم با سرور خارجی سرعتم رو ببینین چقدر عالیه ،مخابرات خراسان رضوی نوش جونت تا وقتی ما باج میدیم تو هم تا میتونی بچاپ
ماهی 20 تومان واسه اینترنت زغالی ...نقل قول:
ماهی چند تومان هم واسه وی P ان .
ماهی هم چندین تومان واسه اکانت idownload
ماهی هم چندین هزار تومان بابت اکانت های پریمیوم سایت های لیچ
و ...
به نظرم آخر برج چیزی واسم نمونه ...
بازم خدا رو شکـــرت :32:
بله در جریان هستم ... چه فیبر چه کابل مسی ها همه و همه کلا سرور های خارجی به فنا رفتن ...نقل قول:
مطمئن هم هستم که از طرف خود مخابرات داریم به شدت محدود میشیم .
چرا داشت ...نقل قول:
سرویس 1 مگ از ساعت 4 تا 7 صبح شبانه داشت .
که بنده خام شدم و گفتم بدرد نمیخوره اون بازه زمانی .
در صورتی که در همون 3 ساعت اگر میذاشتم دانلود با اون سرعت 450 کیلوبایت به راحتی تا 4 گیگ رو میتونستم دانلود کنم .
من هم اولش میخوستم از فن آوا بگیرم . متاسفانه در لحظه آخر که میخواستم پول رو واریز کنم , بنا به دلایلی منصرف شدم .نقل قول:
در کل اینکه کاملا اشتباه کردم از اینکه با اینکه کابل مسی هستم و دوباره اومدم زیر سایه مخابرات .
شرکت های خصوصی اگر هم شبانه رایگان نداشته باشند ولی بازم شرایط عالی دارن.
مثلا همون های وب . یک سرویس به نام فشفشه داشت که 15 گیگ با 3 روز فکر کنم رو میداد به 9 هزار تومان .اصلا با لبات بازی میکرد .
بلانصبت دوستان , چیزی هم که زیاده توی مملکت ما همون بیکارها هستن .نقل قول:
دوستان سایت لیچر داخلی خوبی هست که بشه با خرید اکانت پرمیوم ، فایلهای مثلا رود فایل یا مدیافایر رو توش لیچ کرد و محدودیت نباشه ؟ این اکسپرس لیچ هم که الان عوض شده خوبه اما ایا لیچر هم هست یا فقط ریموت اپلود داره ؟
چون من خیلی از مدیا فایر و رودفایل دانلود میکنم . خوبی نامحدود به همین بود محدودیت سرعت داشتی اما محدودیت حجم و زمان نداشتی واسه دانلود . که دقیقا مشکل ما ها هم همینه الان . یعنی ساعت رایگان چه خود ISP ها و چه خود اپلودسنترها محدود میکنن سرعت رو . حداقل واسه کاربرای غیر پرمیوم . قطعیهای پیاپی هم که روش بزار تا شب نشه از سایتهایی مثل مدیافایر یا رودفایل دانلود کنی .
والا من که همون طرح 2 M جدید پاییزه رو دارم از filegir که یک لیچر هستش و ایرانیه شب اول با سرعت حدود 250 دانلود میکردم اما شبهای بعد شد 50 !!!!. همون شب اول خوب بود فقط سرعت !نقل قول:
سلام این هم تست سرور خارج :n01:نقل قول:
چند وقتِ پیش با یکی از آشناها که قبلاً بصورت خیلی کمی توی 2020 کار میکرده صحبت میکردم ؛
خودش میگفتم من کلاً یه هفته 2020 موندم ، چون نمیتونستم ببینم که خودمون داریم سرِ مردم رو کلاه میذاریم .
الانم خودش شاتـل داره خونه ـش و با اینکه کارمندِ مخابرات هست میگه بدترین اینترنت رو مخابرات داره میده .
سرعت دانلود از لینک خارج
سلام
ایا مخابرات طرحی داره که برای یک ماه بتونیم بگیریم ؟
خیلی ممنون
کدوم طرحی takdns ؟
نقل قول:
طرح های خود سایت 2020
طرح 8 مگ -----نقل قول:
وضعیت افتضاح....15 ثانیه زمان انلاین بودن بین هر قطعی...:n21:
برای منم همینطور شده تازه تقسیم بندی لینک idm هشت قسمتی تنظیم شده که به زور تا چهار تا میره سه تاشو میگیره و اکثرا دو قسمتیه!نقل قول:
جالب اینه که استارت میخوره سرعتش زیاد بعد افت پیدا میکنه!
نمیدونم اینا مرض دارن میگن شبانه رایگان!؟ اگه میخوان این کار ها رو بکنن ندن بهتره.
وگرنه من دیوانه که نیستم نت 2مگ بگیرم والا قبلم 128 کیلو داشتم 2مگ بود!من دو مگ رو گرفتم برا شبانه 256 بزنم تو رگ نه اینکه یک سریال 580 مگی رو به سه شب بگیرم !!!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
دوستان نزدیکای صبح اینترنت مخابرات کمی سرحالتره از بعد ظهر به بعد فشارش افت میکنه شبا هم که میترکه یه سایت apparat نمیتونه آنلاین پخش کنه هی لگ میزنه حتی اینترانت هم روش محدود میکنند دیگه حرفی واسه گفتن ندارم نگیرید اینترنت نگیرید نگید نگفیا نگیرررررررررررررررررررررر ررررر عزیز نگیر آقانگیر :n06:پولشو بدی خیریه ثوابش بیشتره
دوستان سوال
1. توی تعرفه های اخیر مخابرات، طرح 5 مگ کمپین پاییزی رو فاقد شبانه ی رایگان نوشته
اما اپراتور 2020 بمن گفت داره
شما تأیید میکنین؟!
2. سرعت تعرفه های 2 مگ و همچنین 5 مگ در روز تا چقدر بازه؟
در شب تا چقدر؟
:n16:
اپراتور 2020 هیچی سرش نمیشه
به همون pdf اطمینان داشته باش
نقل قول:
نقل قول:
کاش فقط این مشکل شماها بود... دیگه کلا همه مشترکین این کمپین یا مخابرات برای شبانه افت شدید سرعت دارن
علتش هم اینه که بسیاری از دانلودر ها برای دانلود فایل های سنگین خودشون به دلیل محدودیت ها و... که در شرکت های خصوصی داشتن حالا به این کمپین مخابرات هجوم اوردن که موجب افت سرعت برای همه
حتی به اندازه ای تعداد مشترکین این کمپین زیاد شده مخابرات داره منفجر میشه :32:که متاسفانه با بیشتر شدن کاربرها به مخابرات در اینده بد تر هم خواهد شد
خود منم همین مشکل رو دارم و از ساعت 1 شب سرعت دانلود لینک مستقیم سرور داخلی از نصف هم کمتر میشه که این مشخصه که از شلوغی هست چون از ساعت 4 صبح به بعد دانلود از سرور داخل و خارج یک درصد هم افت نداره
سلام دوستان ...
بزرگواران یه راهنمایی بکنید ببینیم چه کاره ایم :
من طرح طلایی پاییزه ( 2 مگ ) با شبانه رایگان دارم ، دهن ما رو سرویس کرده ... قبل اونم بعثت داشتم که اونم سرعت نداشت ... حالا این طرح طلایی اولا که دیگه سرعت در روز هم مثل قبل نیست و نزدیک 300-400 هم نمی شه چه برسه به 1 !! شبانه هم که خیلی داغون شده ، می خوام بازی کنم فرت فرت می ندازه بیرون ... می خواستم ببینم کمپین 10 مگ که توی سامانه زده چطوریاست ؟ جهنم که شبانه نداره ، حداقل به کارمون برسیم دانلود بخوره تو سرمون ، کمتر دانلود می کنیم ... سرعت این 10 مگش چطوریاست عزیزان ؟ یه آمار دقیق می دید ؟ چون شبانه نداره روز و شب ثابته سرعت یا بازم شب باید سماق بمکیم ؟ سرعت دانلود با idm از سرور خارجی و ایرانی ؟ پینگ ؟ سرعت تک کانکشن ؟
ممنون می شم یکی یه توضیج کامل بده به ما ببینیم تکلیف چیه ...
نقل قول:
اصلا بهش فکر نکن که طرح عوض کنی و مشکلت حل میشه. سرویسی که فعلا داری باید به سرعت 8 مگ یا 1000 کیلوبایت برسی ولی وقتی از 400/300 بیشتر نمی رسی سرویس 10 مگ هم بگیری عمرن فرقی نمیکنه علتش اینه که مرکز مخابراتتون مشترکین زیادی داره و یا...
برای بازی شاید اگه از مخابرات بری یک شرکت دیگه بهتر باشه
ساعت رایگان شبانش مگه چند تا چنده؟نقل قول:
از ساعت 1 شب سرعت دانلود لینک مستقیم سرور داخلی از نصف هم کمتر میشه که این مشخصه که از شلوغی هست چون از ساعت 4 صبح به بعد دانلود از سرور داخل و خارج یک درصد هم افت نداره
1تا7نقل قول:
از اینکه گفتم ساعت 4 سرعت نرمال میشه منظورم این بود که از اون ساعات به بعد کاربرا کم کم میرن میخوابن تا خلوت بشه سرعت هم بهتر میشه
سلام دوستان
یه سوال! پست ها رو خوندم اکثر نارضایتی ها مربوط به شبانه بود
دانلود روزانه چطوریاست؟ مخابرات یه طرح داره یک مگ ماهی 15 گیگ 21 تومن شبانه هم نداره (فقط باید قرداد یکساله ببندی و پولشو ماه ب ماه وایز کنی)
میخواستم بدونم کسی داره؟ یا کلا سرعت روزانه ی دوستان یک مگی رو چنده؟
ممنون
داداش جون سیم خونه ی شما حتما مسی است و خوش به حالتون.از ما که فیبرنوری هستیم و مرکز امت لینک داخلی بیشتر ۲۵۰ نمی ره و لینک های خارجی از جمله آپلود بوی و رود فایل و جدیدا هم فورآپلود از ۳۰ بالاتر نمی رهنقل قول:
دوستان شنیدم این طرح هایی که رو قبض میاد مثلن اگه ماهی 21 تومن هس بیشتر از این برات میاد یکی از فامیل ها میگف البته استان دیگه هس میگفت طرح داره 17 تومن باید میومده ولی هر ماه نزدیک 30-40 رو قبضش میاد؟
این مخابرات خراسان هم اینطوریه؟؟؟ قضیه این پس پرداخت ها؟
برو و بچ بی زحمت سوال زیر رو جواب بدین
سر بازکردن هر لینک مثل لینک زیر نزدیک15 مگ واسه هر پیچ میره :n04: اما پیج های عادی باشون مشکلی ندارم و مصرف مگ اونا عادیه
نقل قول: