یه عکس از اونجا که یوزر و پسوورد ایرانسل وارد شده تو مودم بزار ، البته روی یوزرت رو سیاه کن !نقل قول:
بعدش از روش ببینم چه آپشن هایی داره تا شایط بشه گفت کدوم گزینه رو باید عوض کنی
Printable View
یه عکس از اونجا که یوزر و پسوورد ایرانسل وارد شده تو مودم بزار ، البته روی یوزرت رو سیاه کن !نقل قول:
بعدش از روش ببینم چه آپشن هایی داره تا شایط بشه گفت کدوم گزینه رو باید عوض کنی
سلام دوستان می خواستم بپرسم کسی اینجا سرویس 128 مبین رو از تهران داره؟ سرعتش رو رو چند بستن؟
دوستان الان 4 5 شب هست ه بعد از ساعت 2 مثلا دارم دانلود میکنم یک دفعه میبینم سرعت 0 میشه اون لحظه همه چراغهای روی مودم هم روشن هست و قطع و وصل نمیشه .. دوباره بعد از 2 3 دقیقه بعد از قطع شدن سرعت دوباره سرعت میره بالا و این اتفاق هر 10 دقیقه میفته... کسی میتونه کمکم کنه؟
تا چند روز ديگه يه صفحه جديد E-Care مياد . چيزه رديـفـيـه . . .
512 20 گیگ که می گرفتم 55 هزارتومن الان شده 15 گیگ 60 هزار
لعنت بر تو ای دزد...:n24:
نقل قول:
متاسفانه بجز یه راهنمای خشک و خالی توی سایت ایرانسل هیچ منبع دیگهای در مورد تنظیمات مودم شما پیدا نکردم. اما هر چی هست توی همون راهنمای ساده به وضوح گفته که مودم شما قابلیت استفاده هر دو حالت Route و Bridge برای وایمکس (منظورم وایرلس یا WiFi) نیست. شما کافیه تنظیم کنید که بجای Route از حالت Bridge استفاده بشه که بعدش همیشه آیدی و رمز بخواد. اگه خواستین مورد faramobile عزیز رو انجام بدین از صفحه تنظیمات وایمکس یا WLAN هم عکس بگیرین که ایشون یا باقی اساتید بتونن راهنمایی کنن.
من 2 ماه 128 داشتم سرغتش رو 256 بستن و سرعت دانلودش بین 35 تا 40 هستش ولی بازم بستگی به منطقه شما دارهنقل قول:
راستي پايين همين صفحه هم فقط يه قسمت مربوط به آپلود Certificate هست..كه مربوط به كار من نميشهنقل قول:
من ميخوام فقط وقتي كه از طريق كابل Lan , كسي ميخواد به مودم وصل بشه, تا URI و Password را نزنه, نتونه از اينترنت استفاده كنه..و يا اينكه اصلا از طريق كابل Lan كسي نتونه بره تو اينترنت
ولي ميخوام از طريق وايرلس كه وصل ميشيم, بدون احتياج به URI و Password وايمكس وارد بشه(چون رمز و امنيت وايرلس رو بالا بردم و همون براي حالت وايرلس كفايت ميكنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم تاپیک قدیمیه ولی برای اطلاع دوستانی که می خونند می نویسم
با عرض احترام استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان ربطی به ارزش ندادن به سایت نیست، من خودم طراح هستم و اگر مشتری اسکریپت اختصاصی نخواد ترجیه میدم از بعضی از این سیستم ها استفاده کنم، چون این سیستم ها دائم بروزرسانی و رفع مشکل می شوند و معمولا" تیمی چند ده نفره روشون کار میکنن که اگر بخواهیم خودمون مثل اونها رو بنویسیم چند صد میلیون خرج بر میداره که هیچ شرکتی اینقدر خرج نمیکنه و اصلا" به صرفه هم نیست، الان هم هیچکدوم از سیستم های پولی که توی ایران نوشته شده انگشت کوچیکه همین جوملا نمیشه
سلام
من frimware برای BM635 میخوان البته یه ورژن قدیمی از اینکه ایرانسل تو سایتش داره
برای مبین نتشم میخواستم
خواهشا کمکم کنید
ممنون میشم
کسی واقعا مشکل 0 شدن سرعت برای چند ثانیه رو نداره|؟ انتن هست ولی سرعت دانلود 0 میشه و در اون لحظه هیچ سایتی هم باز نمیشه؟
بله دوست عزیز منم همین مشکلو دارم ،2روزی میشه البته با این تفاوت که واسه من صفر میشه ولی دیگه به حلت عادی بر نمیگرده مگه ایمکه ریست کنم که باز همون آشه و همون کاسه....:n27:نقل قول:
داداش یعنی وقتی ریست میکنی باز هم شدت قطع شدنش همیجوریه؟ من شیراز هستم.. الان 1 هفتست اینجوری شده... 17 تا 22 بهمن هم همینجور شده بود... چند روزی بود درست شده بود... شانس مارو میبینی تورو خدانقل قول:
البته منم وقتی با wifi باشم حتما باید ریست کنم تا درست بشه ولی وقتی با کابل هستم خودش ظظاهرا دانلود رو ادامه میده... مودم رو هم دیروز ریست کردم..
منطقه ما طرف چهار راه پاسداران هست
آخه این چه قیمتایی هست با این سرعت کم؟
آسیاتک 13 تومن میدی 3 گیگ 128 با سرعت 300 کیلوبایت بر ثانیه داری!
پاسداران که سرویس ندارهنقل قول:
جدیدن مبین نت اکانتهای 2مگش رو دیگه رو 3مگ نیمیبنده؟
منظورم اینه که تو Service Flow قسمت downlink رو میزد 3مگ ولی الان میزنه 2مگ و uplink که 512 بود رو زده 1مگ.
برای دوستانی 2مگ دارن همینطوره؟
سرویس ها واقعی شدن
منم سرویس 1 مگابیت 12 ساعته دارم مفت نمیارزه(12 ساعت که کلا اینترنت نداری الان هم با ایرانسل اومدم)
عمرا میگرفتم اگر میدونستم اینجوریه
اینم دانلود دیروزم همش هم مستقیم بوده از هات فایل
مبين نت كرج امروز چرا اينقدر افتصاح شده؟ ! تا الان ساعت 12 ظهر سرعت دانلود روي خط 512 به روز به 4kb ميرسه ! با ديسكانكت هاي ناگهاني و زياد. براي بقيه دوستان كرجي هم همينطوره؟
اکانت دو مگ قدیم رو تمدید کردید یا دو مگ با سه گیگ حجم جدید هستش؟نقل قول:
بابا اشغال تر از مبین نت ندیدم.... دلم خوش بود رفتم اینتر نت پر سرعت راه انداختم -- 100 شرف به دیال اپ
من از آخر هفته ی قبل به این مشکل دچار شدم ... سند و ریسیو یهو صفر میشه ...نقل قول:
چند تا سوال درباره شبانه دارم:
1.اگه مثلا یه فیلمی رو داریم قبل از ساعت 2 شب دانلود میکنیم به محض اینکه به دو برسه خود به خود مجانی حساب میکنه یا نه باید یه بار دانلود رو قطع کنیم و دوباره ادامه بدیم؟
2.راه حلی وجود داره که کامپیوتر خودش ساعت 2 شروع کنه به دانلود و قبل از 8 صبح خود به خود قطع بشه یا کامپیوتر خاموش بشه؟(اگه هست چطوری؟؟)
1- مشکلی پیش نمیاد ولی شده که بعضی وقت ها شبانه رو هم حساب کنه (ولی خیلی به ندرت)نقل قول:
2- با دانلود منیجر ها مثل IDM
باید بری به بخش زمانبندی شون(schedule)
نقل قول:
مرسی
پس اگه از 1 بزارم برا دانلود برم بخوابم تا قبل از 2 عادی حساب میشه بعد از 2 مجانی درسته؟(بدون قطع و وصل کردن)
راستی سرعت من برا 512 کم نیست:
نقل قول:
متاسفانه شرکت تایوانی سازنده مودم شما بخش پشتیبانی و عملاً چیزی برای راهنمایی نداره و هر چی گشتم فایل راهنمای کامل براش پیدا نکردم. اینجاست که باید گفت باز صد رحمت به مودمهای هواووی.
اما در کل سیستمهایی که تابحال دیدم، برعکس درخواست شما عمل میکنن. یعنی میشه کاری کرد که دسترسی وایرلس یا همون WiFi محدود یا حتی قطع بشه، اما برای دسترسی از طریق سیم شبکه محدودیت خاصی نمیشه گذاشت جز تعیین اولویت در دانلود که البته بعضی از مودمهای هواووی دارن و نمیدونم مال شما هم داره یا نه. البته منطقی هم هست چون احتمال هـــک از طریق وایرلس هست و نه از طریق سیم شبکه که مصرفکننده اون نزدیک مودم هست و قاعدتاً بایستی صاحب مودم باشه.
نقل قول:
کلاً تا حالا دیدم که سرعت توی مبیننت خیلی حساب و کتاب نداره. الان سرعت دانلود شما یک چهارم سرعت تعیین شده هست، اما مال من جالبتر هست که سرعت آپلودم یک دهم اون سرعتی هست که قولش رو دادن و تازه پینگ نسبتاً خوبی هم داده.
دو نکته هست:نقل قول:
۱− اگر از ۲ تا ۸ صبح فایل شما دانلود میشه؛ نیازی نیست که از ۱ بگذارید. کامپیوتر را روشن کنید و دانلود منیجر را برای ۲ تا ۸ تنظیم کنید.
۲− متإسفانه مبین نت یک مرضی داره که حدود ساعت ۳ تا۴ آیپی را عوض میکنه و دانلود شما قطع میشه. یعنی باید بیدار باشید تا مودم را روشن و خاموش کنید.
البته برای بعضیها انگار اینطور نیست.
سایت خودشون فک نکنم درست نشون بده این برا منه :نقل قول:
ولی اسپید تست یه چیزه دیگه نشون میده!!
بله. دقیقا. اسپید تست سایتشون هم کلاه برداریه. این هم مال من:نقل قول:
لطفا بگيد, مودم من ساخت كدوم شركت هست؟سايتش رو هم بدين بي زحمتنقل قول:
در ضمن تنظيمات زيادي تو قسمت هاي ديگه مودم من هست..اگر خواستيد اون قسمت ها رو هم عكس ميگيرم ميزارم.
و اينكه من مودم رو چون اتاق خودم, سيگنال كافي نميداد, مجبور شدم يه جايي دورتر از اتاق خودم بزارم, و با وايرلس اينترنت بگيرم..ولي ميخوام زمانيكه نيستم, كسي نتونه با استفاده از كابل Lan از اينترنتش استفاده كنه..
اکانت دو مگ جدید هستش, یعنی همین 3گیگی ها...نقل قول:
مگه فرقی میکنه؟
دوست عزیز تو اسپید تست سایت خودشون از سرور خود مبین نت در تهران براتون تست می گیره و عملا ارزشی نداره چون همه کاربرا عملا از اینترنت داخلی کشور استفاده ای ندارند و تقریبا تموم سایتهای مورد استفاده سرورشون در خارج کشوره.نقل قول:
پس بنابر این باید تست سرعتتون باید از خود سایت speedtest.net و از سرورهای خارجی مثلا لندن تست بگیرید.
سلام
توی صفحه مشترکین جدید از کجا باید پرداخت اینترنتی انجام بدم؟پیدا نکردم.توی صفحه مشترکین قبلی(فارسی) هم نمیره و access denied میزنه.
از اینجا پرداخت کن.نقل قول:
توی صفحه مشترکین جدید از کجا باید پرداخت اینترنتی انجام بدم؟پیدا نکردم.توی صفحه مشترکین قبلی(فارسی) هم نمیره و access denied میزنه.
من همین الان پول واریز کردم،چون شارژم تموم شده بود. چرا وقتی شارژت تموم میشه نمیتونی بری توی صفحه مشترکین جدید؟
یه سوال دیگه
من فردا طرحم تموم میشه و میخوام همون دو مگی که دارم با دو گیگ حجم رو تمدید کنم میشه؟ یا حتما باید 30 تومن بریزم و جدیدشو بگیرم؟
منم برای تمدید میخواستم بریزم.پشتیبانی هم زنگ زدم گفت چون فعلا صفحه مشترکین نسخه بتا هست،پرداخت از داخل اکانت ممکن نیست.برای پرداختها باید از داخل سایت مبین نت استفاده شود.نقل قول:
طرحهای قبلی هم تا وقتی تغییر نکنن قابل تمدید هستند.
بالاخره یک کار مثبت از مبین نت دیدیم
صفحه مشترکین جدید فوق العاده زیبا و کاربرپسند شده:
سلام به دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم از خدمتتون.
من در محل کارم ADSL از شاتل دارم منتها چون کارم طوری هست که هر از چند گاهی باید به شهرستان برم به همین خاطر میخوام وایمکس مبین نت هم داشته باشم.
1) اگه بخوام یک ماه شارژ کنم و ماه بعد نخوام میشه؟ یعنی هر ماهی که باید برم شهرستان شارژش کنم.
2) چیز پی ان جواب میده روی وایمکس مبین نت؟
3) برای طبقه پنجم مسکونی چه مودمی بگیرم؟
4) مودم رو خودم میتونم نصب کنم یا طرف باید حتما خودش بیاد نصب کنه؟
ممنون
نقل قول:
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلامنقل قول:
۱- بله میتونید هر وقت خواستید شارژکنید
۲-واسه من که خیلی راحت جواب میده
۳- باید ببینید توی نقشه پوشش مبین نت اونحا چطوره ، در کل اول تست کنید بهتره خودشونم میان تست میکنن براتون اگه آنتن کم بود مودم اوت دور یا بیرونی بگیرید
۴- من که خودم نصب کردم یعنی اصلا نصب نداره فقط باید تنظیمات رو وارد کنید که میتونن تلفنی راهنمایی کنن
خیلی لطف کردین دوست عزیز...ممنوننقل قول: