صلوات محمدی !!
الله هم سل علی محمد و عال محمد
Printable View
صلوات محمدی !!
مرگ بر سیلورررررررر
به به به به :دینقل قول:
یه غلط دیگه هم داشتم !!!نقل قول:
من پیداش کردم:دینقل قول:
نمیشه ه همه رو من بگیرم به بچه هم باید فرصت داد : آلنقل قول:
یه غلط دیگه هم داشتم !!!
به افتخارش یه کف مرتب :دینقل قول:
همین الان اعلام کنم پست 14100 برای منه
کسی این پست رو بگیره کامپیوترش رو منفجر میکنم !!
چرا خودتو میزنی به اون راه !!نقل قول:
اگه نگاه کنی دیگه شهر را ترک کردم 2 روزه چون می خواهم مشنگ را بیارم اونجا حالا هر جور راحتی اگه بگین من مشنگ را نمی یارم الان مشنگ اسکیلاش فقط برای ساخته اگه به دردتون نمی خوره من اسکیلاش را برای فورت برگردونم ؟؟
اون زمانی که اونجا بود از سیلوری ها کسی گفت چرا برای راحتی خودت از یه کارگر لول بالا استفاده میکنی ؟
هر کاری دوست داری بکن . من بشخصه حتی نیم درصد هم روی کمک تو حساب نمیکنم .
تو داری تو تاپیک به اشتباه آنالیز میکنی و به اشتباه ملت رو راهنمایی میکنی !نقل قول:
مگه تو وکیل هستی من پیشنهاد دادم بهش اگه تو بهش پیشنهاد داری تو هم بده ولی نمی تونی به پیشنهاد های من چیزی بگی
ضمنا اگه با من مساله شخصی داری پیغام خصوصی حل کن نمی خواهم تاپیک به بگو مگو بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند صفحه پیش هم گفتم برو تو یه شهر عضو شو یه دوئل می کنیم یه چند تا دوئلر هم من میفرستم سراغت بعد بهت میگم آنالیزات در چه حدی هستن .
در آخر هم برای اینکه بگو مگو نشه من اصلا از روی پست های شما رد میشم و جواب هم نمیدم .
تو بازی هم من شما رو به عنوان دوست قبول ندارم و با هم هیچگونه همکاری نخواهیم داشت حتی اگه مجبور بشم با ایرانی ها نباشم .
به نظرتون وست يه ست سرباز كم نداره؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم حاجی .نقل قول:
چاقال هدف هايي رو كه روي دست گذاشته رو اگه روي شونه بزارم (همون طرف باشه) مشكلي پيش نمياد؟!!
داراكولا تحويل بگير!!
بعد بگو هادي چرا اينطوره چرا اونطوره!!! ما خودمون همينجوريش با خودمون در گيريم!! بي خود نيست هادي نمياد اينجا!!!
نقل قول:
اسبت چقدر خوشگله !! دختره ؟! :دی
من به جز این لباس هایی که الان دارم ، فقط 3 تا آینم دیگه دارم !!
والا توي اينجور چيز ها تو تخصص داري من چه ميدونم!!! فقط مي دونم اسمش اسب سفيده!! همين!!نقل قول:
نه حاجی این دو نفر نمی دونم چرا با همدیگه نمی سازن؟....بابا شما با هم دیگه دوست هستین حالا اگه یکی اشتباه می کنه بهش بگین اما نه با الفاظ بد...نا سلامتی پیر این تاپیک شما دو نفر هستین...ما قراره از شماها یه چیز یاد بگیریم!نقل قول:
دستبند بیشتر بدرد دوئلر میخوره
ایول ، سفید هم هست ؟ :دینقل قول:
حق با شماست حاجی .نقل قول:
داراكولا تحويل بگير!!
بعد بگو هادي چرا اينطوره چرا اونطوره!!! ما خودمون همينجوريش با خودمون در گيريم!! بي خود نيست هادي نمياد اينجا!!!
هادی هم دید داره ازش سوء استفاده میشه رفت منم همین کار رو میکنم تا جمعتون بهم نخوره .
یا علی
اینا نیستند:دینقل قول:
نا سلامتی پیر این تاپیک شما دو نفر هستین
یکی هادی هست :دی و چند مورد دیگه
تورو خدا نگاه کن ببین چقدر الکی الکی میونه چند نفر خراب میشه!
راست مي گي!! اون اوليه خيلي بهتره!نقل قول:
حاجی اینا برا سرباز بهتره:
والا منم نمي دونم!! در مورد ساخت و ساز كه قرار تا مشنگ لباس بخره فوندر كلاب شهر رو بسازه!! در مورد اتحاد شهر با سيلور، مثل چيزي كه خيلي وقت پيش بود اسم سيلور فورت رو به عناون Private Alliance يا همچين چيزي مي نويسيم!!نقل قول:
تورو خدا نگاه کن ببین چقدر الکی الکی میونه چند نفر خراب میشه!
ميمونه مسائل جزئي كه اونا هم با صبر و حوصله و ... حل ميشه!!
نقل قول:
کجا میری بیا اینجا بینیم باو !! توی یاهو که نیستی بزار حد اقل اینجا زیارتت کنیم !!! :دی
يه كوئست زدم پرميوم اوتميشن داد!!!
برنامه پاس اوت كردن چي ميشه؟؟!!! و ..نقل قول:
حق با شماست حاجی .
هادی هم دید داره ازش سوء استفاده میشه رفت منم همین کار رو میکنم تا جمعتون بهم نخوره .
یا علی
عجب اوضاعيه!!!
نتیجه:
مرگ بر سیلور مرگ بر.......
نقل قول:پس اون موقع تمام پست ها را نخوندی برو بخون بعد بیا 2 روز قبل به خیار پیغام اومد که چرا یک شهری که اعضا نداره را با فورت join کردی منم زود زمد از فورت dissmis کردم الانم ویتامین بیابونه و پول می ده می خوابهنقل قول:
اون زمانی که اونجا بود از سیلوری ها کسی گفت چرا برای راحتی خودت از یه کارگر لول بالا استفاده میکنی ؟
مشنگم بیرونه چون کار می کنه تا بتونه لباسا را بخره اگه به اینونطوره اون کارگری که برای کوروش اومده نگاه کنی می بینی ست لباسه کارگر پیا هست چون می خواهم دقیقا همون ها را بخرم
من نگفتم حتما این کار را بکنند یا اون کار را فقط پیشنهاد دادم که به جای اینکه با لیبور خیلی زیاد کارای پر تجربه را انجام بده می تونه با کمترین لیبورم اون کار را انجام بده چون اگه دقت کنی کارای پر تجربه ای که ممد و یا من انجام می دهم هیچ کدوم برای پول به دست آوردن مناسب نیستد و لیبور فقط برای به دست آوردن پول زیاد و کاهش خطر اون کار است به جای بی مصرف موندن اسکیلاش می تونه به اسکیلایی بزاره که به دردش بخوره حالا اگه بازم دقت کنی من نگفتم فقط به این اسکیل بزاره گفتم می تونه به شوتینگ و ایم و رزیستانس و اپرنس بزاره اگه بازم دقت کنی کل اسکیلای دوئل را نام بردم حالا انتخاب برای خودشه که کدوم به دردش بخورهنقل قول:
تو داری تو تاپیک به اشتباه آنالیز میکنی و به اشتباه ملت رو راهنمایی میکنی !
منم گفتم فعلا دوئل نمی خواهم بکنم :31: ولی خیلی می خواهم بهت آتاک بدم :21: ضمنا در هیچ کدوم پستام نگفتم که می تونم ببرمت گفتم اگه بتونم ببرمت و یا خیلی بدونم چه طور می شه یعنی نگفتم می برمتنقل قول:
چند صفحه پیش هم گفتم برو تو یه شهر عضو شو یه دوئل می کنیم یه چند تا دوئلر هم من میفرستم سراغت بعد بهت میگم آنالیزات در چه حدی هستن .
اینم از اون کارای آرش بود که از روی احساساتش و سن کمش انجام داد بعدش فهمید و همه چی روبه راه شدنقل قول:
در آخر هم برای اینکه بگو مگو نشه من اصلا از روی پست های شما رد میشم و جواب هم نمیدم .
تو بازی هم من شما رو به عنوان دوست قبول ندارم و با هم هیچگونه همکاری نخواهیم داشت حتی اگه مجبور بشم با ایرانی ها نباشم
انشاالله تو هم درک کنی که این فقط یک بازی هست اونی که مهمه اینه که بیاییم باهم حرف بزنیمو خوش باشیم
====================================
در مورد ضد حالم بگم ما دیروز مسالمون را باهم حل کردیم البته ضدحال یک حرفی زده بود که به نظر خودش یک معنای دیگه داشت ولی من اونجوری که اون معنا می کرد معنا نمی کردم فعلا همه چی روبراهه می خواهم بیاد به جمعمون مثل قبلیا
=============
از آرش صبح خواهش کردم دیگه مسائل سیاسی را در تاپیک بیان نکنه چون جو تاپیک به هم می خوره :10::11:
بس كنيد اين حرف ها رو!!
من نميدونم چرا بعد از اون جنگ كذايي با ميدلتون توي فورت چرا اينجا همه به جون هم ميفتن!!!
چاقال ما منتظریم یالا
چاقال ما منتظریم یالا
همه زیر سر این سیلور ها هستنقل قول:
من نميدونم چرا بعد از اون جنگ كذايي با ميدلتون توي فورت چرا اينجا همه به جون هم ميفتن!!!
الانم که ادمینش چینی هست....
آرشم این وسط اسپم می ده و می خواهد تاپیک را با این حرف ها ببره جلو :13:نقل قول:
حالا یعنی با این کارات می خواهی چی کار کنی ؟؟
مگه سیلور خاندان منه مگه سیلورا موجودیت خارجی دارند که اینقدر ازشون متنفری !!!!
من فقط یک کلمه گفتم اسم سیلورم بگذارید حالا اصلا نگذارید مگه سیلور مالکیت داره یا مثلا میدیل و سیلور و چانگ آن و ... موجودیت دارند
والا من موندم دیگه چی بگم
خوب چینی باشه مگه می خواهد چی کار کنه :31: فقط وقتش را تلف می کنه چون من خودم به این و اون تلگرام می دم اون هیچکاره است اسمش را گذاشته لیدرنقل قول:
الان اگه نگاه کنی مثل یک آدم معمولی در شهر است هیچ سمتی بهش ندادم و نمی دم :31: فورتم تموم بشه پرتش می کنم از شهر بیرون و کودتا می کنم چون چند تا باهاش صحبت کردم بعضی چیزا گفته که اون تلگرام ها را بدم به فاندر ها دیگه هیچ کس بهش راه نمی ده :31: فقط می خواهم چون لیدرشیب کاره آیتم ها را بریزه فورت تموم بشه بعد بای بای :31:
اين يه حدسه!! قطعي نيست!! احتمالش هست كه چيني نباشه و بيچاره رو از شهرش بيرون انداخته باشن!!نقل قول:
الانم که ادمینش چینی هست....
چینی هم نباشه حتما از میدیل ها هست چون با اون چیزایی که من بهش گفتم و اون جواب داد فکر کنم سیلوری نباشه چون به طرفداری از میدیل ها بهم جواب دادنقل قول:
اسپم نیست حرف دلمه....نقل قول:
آرشم این وسط اسپم می ده و می خواهد تاپیک را با این حرف ها ببره جلو
حالا ول کنین این بچه بازی هارو دیگه
برو بگو چرت و پرت ننويس تو فروممون:31:نقل قول:
تاثيرشو در آيتمها نميشه فهميد اما بر پوينهايي كه ميگيري تابلو كه تاثير ميزاره يكبار با دعا بساز يكبار بدون دعا ببين كدوم بيشتر ميسازه!
مگه من مادرتم که حرف دلت را می گی :31:نقل قول:
و یا p30world مادرته که اینجا می گی ؟؟ :31: فکر کنم پس سینا مادرت هست ( البته یکی دوستایی که تو و من می شناسیم ) ( این سینای ادمین را نمی گم ) :31:
اول درست صحبتنقل قول:
مگه من مادرتم که حرف دلت را می گی
و یا p30world مادرته که اینجا می گی ؟؟ فکر کنم پس سینا مادرت هست ( البته یکی دوستایی که تو و من می شناسیم ) ( این سینای ادمین را نمی گم )
دوما من کی سفره حرف های شخصیمو جلوی تو باز کردم؟
سوما اون حرف همگانی بو شما منظورم نبودی
الان دوباره دعوا میشه!
===================
بچه ها از این دوتا اسلحه کودوم بهتره؟:
یا