اره 4 مگ :n02: همین سرویس من و خیلی های دیگه:n05:نقل قول:
نه بابا !!!:n02: اولین باره همچین حرفی میشنوم:n02:
حتما منظورش این بود که مهلت ثبت نام تا 31 شهریور هست و بعد از اون اونایی که سرویسشون تموم میشه باید یه تعرفه جدید رو انتخاب کنن:n02:
Printable View
اره 4 مگ :n02: همین سرویس من و خیلی های دیگه:n05:نقل قول:
نه بابا !!!:n02: اولین باره همچین حرفی میشنوم:n02:
حتما منظورش این بود که مهلت ثبت نام تا 31 شهریور هست و بعد از اون اونایی که سرویسشون تموم میشه باید یه تعرفه جدید رو انتخاب کنن:n02:
اگه اینطور باشه که باید گفت اینا دیگه کین؟:n04:نقل قول:
البته از اینا بعید نیست، هر کاری بگی ازشون برمیاد.
نه بابا امکان نداره!!!:n01:نقل قول:
این همه سرویس مختلف از شرکتهای مختلف از طرح های و جشنواره های گوناگون گرفتم هیچ کدومشون اینجوری نبوده:n02:
یه ایراد عجیب !!! شبانه که شروع شد 5 دقیقه داشت دانلود میکرد که یهو سرعت دانلود لینکهام صفر شد و تکون نخورد:n13: از سایت سافت 98 و آپلود باز!!!
ولی عجیبه که داره چند تا لینک دیگه از همون 2 تا سایت رو دانلود میکنه:n08:
آره، واسه منم اتفاق افتاده ولی امیدوارم امشب دانلود بی دردسری داشته باشیم.نقل قول:
تا الان 1.23 گیگ دان کرده!!! البته داشتم وبگردی میکردم نذاشتم سرعتش حداکثر بشه:n02:
بله وضعیت خوبه، مال منم تا حالا 1.42 گیگ شده ! البته دیشب هم تا ساعت 3:30 که بیدار بودم مشکلی نبود ولی ظاهرا بعدش قات زده بود. مثل پرستاری از بچه شیرخواره باید تا صبح بیدار بمونی و مواظبش باشی.:n02:نقل قول:
اینم دانلود 1 ساعت من :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مال منم تو نتورکس 1.51 ثبت شد واسه 2 تا 3.
آقا این نرم افزار چیه؟ از اینا به ما هم یاد بدید!!!
من نتورکس رو خاموش کرده بودمنقل قول:
برای همین از du meter عکس گذاشتم!!
من دی یو متر رو بیشتر از نتورکس دوس دارم :n02:
ما هم تست می کنیم ببینیم چه جوریاست؟نقل قول:
به نظر من که نتورکس همیشه از اونی که تو عمل دانلود شده، بیشتر نشون میده.
الان هر سایتی میزنم حتی گوگل فیلتر هست،باید چن بار رفرش کنم که بازم بعد چندین بار رفرش تمام عکسهای انجمن+شکلکهاش فیلترن!!:n08:
چه جالب :دی
قبلا ها از ساعت 4 به بعد سرعت تک لینک درست میشد ولی الان برعکسه از ساعت 4 به بعد سرعت ها کم میشه :n02:
نه حسین جون امروز من از ساعت 6 و 15 دقیقه تا ساعت 8 ،2 گیگو 240 مگ دان کردم!(سرعتای این پوت لوکر اصلا" غوقا میکنه به خدا!)
من فرق فری یوزرو با پریمیوم نفهمیدم تو پوت لوکر !(چون برا فری یوزر سرعت 340 تا رو پر میکنه !،اونوقت فک کنم برا پریمیوم از جیب خودش سرعت بده مثلا" بشه 400 یا بیشتر!:n02:)
الان که خوب دقت کردم دیدم که آپلود باز ریده:n02: چون فقط لینکهای لود بازم موندن که دانلود نشدن:n02:نقل قول:
نقل قول:
درسته، این همون مشکلیه که من دو شب پیش باهاش درگیر بودم.:n02:
تازه امشب که جمعه ست خدا می دونه چی در انتظارمونه.
نقل قول:
ولی نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه که موقعی که آی اس پی ام همارا بود، اینقدر با این مشکل روبرو نبودم.
نه دیگه امشب همه لینکامو منتقل میکنم به Uptoboxنقل قول:
این سرور رد خور نداره سرعتش مثل موشک میمونه :n02:
اینم از دانلود دیشب بنده که غیر بازه 6 تا 7 که نمی دونم چه مرگش شده (شاید به خاطر کپی فایلا بوده که تعداد لینک همزمان کم شده)، همه چی آروم بوده.
هیچی نیس!! یه حس زودگذره:n02: مرد مومن این همه یا مخابرات دانلود کردی الان داری از پشت بهش خنجر میزنی:n02:نقل قول:
خوب عزیز من شما 9.5 گیگ دانلودترو کردی دیگه!!! دیگه از این بهتر چی میخوای :n02:نقل قول:
شما چند تا لینک همزمان دانلود میزاری؟
دیشب از کدوم سرور داشتی دانلود میکردی؟
نقل قول:
البته پریمیومش رو نمی دونم ولی واسه رجیسترها سرعت ریموتش آدم رو به فنا میده!
اتفاقا خیلی ها عالیه :n02: البته برا پریمیوم:n02:نقل قول:
البته آپلودد هم عالیه :n02::n02:
نقل قول:
حق با شماست، اسپید تست بعد تست یه چیزی می پرسه که آیا شما از داشتن اینترنت خوشحال هستید یا نه، انصافا باید گفت که تا حالا اینقدر خوشحال نبوده ام.
کل نت هم فیلتر بشه تا وقتی دانلودام رمبراهه، مشکلی ندارم که هیچ، خیلی هم راضیم.
راستی شما مرکزت فهمیده بود نه!!!نقل قول:
اینجا مرکز تجلایی کسی هست که جشنواره داشته باشه؟
اگه هست میتونه بگه سرویسش رو ببرن رو 8 مگ هر شب 20 گیگ دانلود کنه حالشو ببره:n02:
9.5 گیگه ولی به درصدام رو که چک می کنم، یه 400 مگی کمتره که فکر کنم به خاطر پینگا و وبگردی ها و اینا باشه ولی خدا رو شکر.نقل قول:
6 لینک همزمان
دیشب از سرور خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم به صورت رایگان(رجیستر). الان حدود 200 گیگ روش فایل دارم!:n02:
بله فهمیده م ولی اگه اینو بدن ارزش فروختن خونه رو داره!:n08:نقل قول:
یکی از دوستان اونجاست بهش خبر میدم. ممنون.
مگه آپلودد ریزوم میده؟نقل قول:
من لینکاش رو لیچ می کنم و بعدش ریموت می کنم و بعدش دانلود. البته این مراحل برای نت لود هم صادقه. 99 درصد دانلودام از این دو تا آپلودسنتره.
این سایت شبها چند تا باید لینک بذاری تا حداکثر سرعت رو بده؟ با 3 تا لینک 450 رو میده؟نقل قول:
شما از هر دانلود سنتری که بخواید من اکانت دارم ، همش هم پریمیوم:n02:نقل قول:
نه نمیده، با 4 تا فول میده ولی موقع کپی فایل تا شروع دانلود بعدی سرعتش افت می کنه، و چون بعضی مواقع کپی دو تا لینک همزمان میشه، مجبورم 6 تا بذارم. البته اکثرا تا ساعت 3-4 اینطوریه. بعدش حل میشه.نقل قول:
بابا شما وضعتون خوبه، ما پول پرداخت هزینه ماهیانه یه آپلودسنتر داخلی رو هم نداریم!نقل قول:
خخخخخخخخخنقل قول:
مگه پول مفت دارم بدم به این مفت خور ها:n02: حرفا میزنی ها:n02:
خوبه، خوشم اومد ازتون، گفتم شاید شما از اونایی باشید که می خوان به چرخه شیر و دانلود تو دنیا کمک کنن!:n02:نقل قول:
نت شما هم بین ساعت حدودا 3 تا 6 مشکل داشت؟ مشکل که تقریبا نیمه قطع بود؟
مال من فقط 6-7 بار DC شدنقل قول:
ولی مشکلی نداشت غیر اون:n02:
همارا هم گفت مشکلی نبوده ولی منم غیر نصب دیو متر و تست اون کار خاصی انجام نمیدادم.نقل قول:
حسین داداش این مشکل نیست دقیقا"!؟:n02:نقل قول:
حتما" باید یه موشک بالستیک قاره پیما از همارا بیوفته خونه تون تا بگی مشکل دارم؟!:n02:
خخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
بالستیک رو خوب اومدی:n02:
ببینم Gateway شما هم با مال من یکیه؟
در مورد مشکل هم از ساعت 15 تا 15:14 7 بار قطع شده بود!!!