قبلا شکایت کرده بودی خودشون زنگ زدن؟؟نقل قول:
ینی چی یکی دوماه؟ من زنگ زدم ... بهشون گفتن پهنای باد اضافه کردن
Printable View
قبلا شکایت کرده بودی خودشون زنگ زدن؟؟نقل قول:
ینی چی یکی دوماه؟ من زنگ زدم ... بهشون گفتن پهنای باد اضافه کردن
من الان زنگ زدم پشتیبانیش گفتم سرعت دانلودم 60ـه در حالی که موقع ثبت نام بهم گفتن سرعت دانلودت حداقل 90ـه ( یک مگ نامحدود برنزی ) .
بهم میگه : برو از همونی که گفته 90 بگیر ! ( ادبو داری ؟! ) . سرعت دانلود ما 80ـه .
میگم خوب من همون 80 رو هم نمی گیرم ! پینگم هفته ی قبل فاجعه بوده این هفته هم که بهتر شده کلی نوسان داره .
میگه : پینگ باید بین 200 تا 250 باشه .
بهش میگم خوب پینگم هم اینطوری نیست ! تازه پینگ با هر سروری فرق داره .
بعد ساکت میشه !
میگم میشه شماره ی مرکزو بدین
میگه ما خودمون مرکزیم !
----------------------------------------
پینگ من با فرانکفورت :
دیشب : 201
امروز صبح :256
دو ساعت پیش : 360
الان : 391
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نماینده بود یا دفتر اصلی تهران؟نقل قول:
سرعت 1مگ60 هست 2مگ80 هستنقل قول:
ارهنقل قول:
طول میکشه
سلام دوستان
یک اتفاق جالب که شاید شما هم متوجه شده باشید ,
برید به پشتیبانی زنگ بزنید و بگید الان از چه سروری دانلود می کنید , دقیقا بهتون میگه که شما از چه سایتی و با چه سرعتی دانلود می کنید :n02: , امروز این اتفاق برام افتاد که به یارو زنگ زدم و گفتم چرا سرعت 2 مگ رو کم کردید در صورتی که باید 120 باشه , گفت برو الان تست کن , رفتم و از سایت .....فایلی دانلود کردم و قبل از اینکه بهش بگم , خودش گفت که از این سایت دانلود می کنی و سرعتت هم خوبه که !!!:n02: یعنی آمارتون رو کامل دارن . حالا خود دانید.
نامحدودهای شرکت آسیاتک فعلا بدرد نمی خوره و اصلا صرف نداره , حداقل صبانت خیلی بهتره که با قیمت 22500 تومان برای 128 نامحدود , سرعت 100-120 رو میده! (برای نامحدود های صبانت باید زنگ بزنید , چون تو سایتش ننوشته , اما دارن و میدن )نقل قول:
قبل از این که آسیاتک ثبت نام کنم رفتم دنبال همین صبانت . اون موقع که نامحدودش واقعی نبود . یعنی همون قضیه ی استفاده ی منصفانه و ...نقل قول:
فعلا که روی خط دیگمون ا مگ "های وب " ثبت نام کردم .
نمایندگی مشهد بود . چون با پیش شماره ی شهر خودمون گرفتم .نقل قول:
حالا از آخر شماره ی نمایندگی تهران چنده ؟ :n27:
اقا 1 مگابات نامحدود برنزی خوبه یا نه من توئ کرمانم؟!
حالا همشهری عزیز از hi web راضی هستی ؟ چقدر با شبانه اش دانلود میکنی هروز ؟ بصرفه هست یا نه ؟نقل قول:
چون من هم مشهد هستم و دنبال یک سرویس خوب می گردم.
نه عزیزنقل قول:
1024 با 10 گیگ حجم بگیرید بهتره!
کلا اسیاتک دیگه پیشنهاد نمیشه!مگر تحقیق کرده باشید در مورد شهرتون و مرکز مخابراتتون!
برنزی کلا در هیچ سرویسی خوب نیست و سرعت دانلود با سرعت اسمی فاصله تقریبا زیادی داره، در آسیاتک نامحدود ها فقط نقره ای و طلایی خوبه.نقل قول:
نقره 1 مگابایت سرعت دانلودش چنده!
اصلا هیچی خوب نیست کیوان جونم .نقل قول:
فعلا از آسیاتک سرویس نامحدود نخرید که پشیمون می شوید . طرح های طلایی و نقره ای هم بعد از تمام شدن گیگ هدیه , سرعتش برمی گرده به برنزی . امروز تست کردم . :n05:
بیشتر بستگی به نفرات دیگری داره که با شما ضریب اشتراک شدند . اگر نفرات دیگر کمتر دانلود کنند , سرعت شما بیشتر می شه . چون ضریب اشتراک ها 8 هست , به 8 نفر همان سرویس تقسیم میشه .
بهتره سراغ صبانت برید و نامحدود بگیرید , البته قبلش با اپراتور شرکت صبانت و مخابرات صحبت کنید , سرعت نامحدود دستت میاد.
هنوز وصل نشده . تازه دیروز ثبت نام کردم . حتما هم میدونید که برادران گشاد مخابرات پنجشنبه و جمعه ها کار نمیکنن (!) پس احتمالا اوایل هفته ی بعد وصل میشه . اگر وصل شد حتما یک گزارش حسابی میدم :n01:نقل قول:
این پنجمین ISP هست که دارم تجربه می کنم و یک حسی بهم میگه اینم خوب از آب درنمیاد ! :n29:
به گفته اسیاتک پنجشنیه مخابرات تعطیله جمعه هم که دیگه بدتر!نقل قول:
پنجشنبه ها مخابرات باز هست و کار هم میکنه
شما باید پیگیر کارت در مخابرات باشی تا برات رانژه کنه اگه ول کنی پیگیری رو حتی تا اواسط هفته هم احتمالش زیاده که برات رانژه نکنن
پنجشنبه ها مخابرات تعطیل نیست برای امتحان فردا زنگ بزنگ مخابراتنقل قول:
آسیاتک برای این اینطور میگه که یه موقع رانژه نشده مشترکاش اعتراض نکنن
من خودم پنجشنبه رانژه کردم
پنجشنبه هفته گذشته اسیاتک هر چی زنگ می زد جواب ندادن! اینجا پنشنبه ها تعطیله برای ما! :n02:نقل قول:
ولی برای استان ما پنجشنبه ها باز هستش و کار هم انجام میدن
256 نقره ای
به به الان این سرعته منه :)
این اینترنته؟
با تمام توان از آسیا تک فرار باید کرد
هرکی میاد تو این تاپیک هی سوال تکراری میپرسه حالا لازم نیست 1406 صفحه بخونید همون پنج شش صفحه اخرم بخونید کافیه
نامحدود های 1 مگ و 2 مگ یکم فاصله سرعتی که بهت میدند با چیزی که قراره بهت بدن زیاده برا همین مردم شاکی میشند اسیاتک کافی بود اسم سرویس هاشو درست بذاره با همین قیمت ها اون وقت دیگه کسی مشکلی نداشت:n02:
نامحدود 512 برنزی هم 20 کیلوبایت سرعتش کمتر چیزیه که باید باشه ولی قیمتش خوبه
پول برای سرویس های نقره ای و طلایی هم ندید که اصلا نمیارزه بعد از اینکه سهم روزانه تون تموم شد سرعتتون میشه مثل برنزی
سلام خدمت دوستان عزیزم:n01:
بالاخره یکی اومد و حرف درست رو زد : بله طبق گفته اهریمن جونم :n02: و فرزان عزیز , اصلا سمت نامحدود آسیاتک نرید که پولتونو مثل ثبت نام پژو پارس ایران خودرو ریختید دور .
دوستان سعی کنند روی شرکت های دیگر تحقیق کنند , فعلا برای نامحدود پیشنهاد میشه اول مخابرات و بعد صبانت رو تحقیق کنید تا ببینید در منظقه خودتان کدام سرعتش بیشتر است , ضمنا این دوتا مصرف منصفانه ندارن و صبح تا شب میتونید دانلود کنید . (مثلا با تماس یا صبانت و صحبت با اپراتور , 512 نامحدود ماهی 82 تومان هست و چند گیگ هدیه هم داره و 256 نامحدود صبانت ماهی 22500 تومان است و چند گیگ هدیه داره و مخابرات هم تو شهر ما سرعتش پایین است و من سمتش نمی رم , با این نتیجه گیری می رم سمت صبانت .... , البته همیشه سرعتهای ثابت دانلود را دقیقا سوال کنید و به حرف یک نفر خاص اعتماد نکنید)
برای خودتون کاملا همین طوری که گفتم تحقیق کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید .
موفق باشید . :n11:
نداگستر که نماینده صبانت در اصفهان هست سرویس های نامحدودش مصرف منصفانه داره و بعد از 15 گیگ مصرف
ضریب اشتراک سرویس یک به ده میشه...
احتمال اینکه این سیاست واسه همه سرویس های نامحدود صبانت اجرا بشه زیاد هست ...
نقل قول:
خیلی ممنون بابت تحقیقت . مثل همین دوست عزیز تو شهر خودتون تحقیق کنید .
فقط من می دونم که تو تهران , بچه ها 128 نامحدود صبانت دارن و حتی بعد از گیگ هدیه , با سرعت 100-120 دانلود می کنند .این هم نقل قول از اون ها :
نقل قول:
من 128 دارم
ماهی 25500
توی این 16 روز 40 گیگی دانلود کردم !
سرعت دانلودم 100-120 هست
اما شما اول یک تحقیقی بکن ببین که ایا توی منطقه مخابراطی شما سرعتش خوبه یا نه
دوستان در لینک زیر از سایت الف یک کامنت گذاشتم و دزدی آسیاتک را اعلام کردم :
اگر دوست داشتید منو لایک کنید !
""
از یکی از شرکت های مطرح ارائه دهنده سرویس ADSL سرویس 256 نامحدود برنزی تهیه کرده ام و در صورتی که در هنگام خرید به من تضمین حداقل سرعت 32 کیلوبایت را داده بودند و من هم به همین امید پول سرویس 6 ماهه را یکجا دادم ، اما هم اکنون... ( ادامه رنج نامه مرا در سایت الف بخوانید ! :n02:)
"
ما سایت طننظیم مغرراط رایویی شکایت میکنیم کسی جواب نمیده، این سایت الف چیه که بریم درد و دل کنیم؟!؟ همینجا هم داریم درد دل میکنیم باهم!!!! فرقی داره؟
نه عزیزم زیاد فرقی نداره ، سایت الف وابسته به احمد توکلی نماینده مجلسه که نسبت به خیلی از سایت های خبری تحلیلی دیگر متعادل تر و منصف تره...نقل قول:
گفتم اگر یه 10 15 نفری زیر کامنت من اغتشاش:n24: کنید و بلاخره اسمی از این دزد بزرگ ببریم شاید یه فرجی بشه ! بی خیال ! زیاد جدی نگیر :n02:
ای کاش یکی از مدیران سایت آسیاتک رو میاوردیم اینجا تا ببینه چقدر مردم عزیز مشکل دارند و ناراضی هستند , اینطوری شاید یکم بهتر می شد , دوستان عزیزم شما چه فکر می کنید ؟ :n01:
بچه ها این برقراری موقت چه صیغه ایه؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مدت برقراری موقت تمام امکانات قبل رو داره یا نه ؟ مثلا دانلود شبانه رایگان داره تو مدت 3 روزه اش؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلتون خوشه! طرف پولش اضافه کرده باشه بیاد این شرکت! قانون میگه آسیاتر به جای 32 به من 4 بده اشکالی نداره؟ باشه.اما منم خ.... نیستم.... مجبور نیستم از این خراب شده نت بگیرم.... این دورم تموم شه میرم محدود میگیرم، همون حداقل 2 گیگ راحتی
2 مگ نقره ای گرفتی بعد از هدیه پر سرعت شد مثل برنزی ؟؟ ، اگر اینطوره که احتمالا آسیاتک در شهر شما مشکل دار هست.نقل قول:
چون من الان در تهران 2 مگ نقره ای دارم همیشه روی 1 مگ ثابت بوده و برای یکی از کاربرای همین فروم به نام RealMadrid (اگر اشتباه نکنم)، اونم همین سرویس من رو داشت واسه اون سرعت بیشتر بود و تا 150 هم میرفت.
بهر حال اینترنت ایران هست و حساب و کتاب نداره !
=================
در ضمن دوستانی که 2 مگ محدود دارن الان سرعت شبانه رایگان هنوز همون 1 مگ هست یا برگشته به حالت نرمال ؟؟
512 نامحدود برنزی آسیاتک اصفهان
تست با سرور لندن
یه تست از سرور تهران میزاری؟نقل قول:
اپلودت از دانلودت بیشتره.:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت من که مثل قبل شده و توی IDM سرعت دانلود 512 برنزی بین 50 تا 65 هست...
پینگ خارج هم که خوب شده و امیدوارم اوضاع همینطوری بمونه ...
کی میگه قانون مصرف منصفانه نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
حتی واسه سرویسای محدوداش هم این قانون صادقه!!
سال پیش منو بخاطر دانلود شبانه 3 گیگ سرعتمو محدود کردند.
صبانت دزده.....
خدائیش آسیاتر شرف داره به صبانت
نمیدونم جریان چیه
قاطی کرده یا چی
پینگ با تهران 352
سرعت هم که دیگه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من یه مشکلی دارم لطفا کمکم کنید
من با باز شدن صفحات و سرعت دانلود توی لپتاپ مشمل دارم که البته بعضی وقتا درست میشه
ولی با گوشی هیچوقت مشکل ندارم
مثلا توی لپتاپ یه پیج رو یه ربع طول میکشه تا باز کنه ولی تو گوشی همون رو در عرض چند ثانیه باز میکنه یا مثلا توی لپتاپ دارم با 1کیلوبایت دانلود میکنم ولی با گوشی که speedtest میزنم روی سرور خارج سرعت درست رو بهم نشون میده
به نظرتون مشکل کجاست؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
ویروسی چیزی نداری؟نقل قول:
dns تنظیم کردی؟
بعید میدونم ویروس باشه چون آنتی ویروسم آپدیتهنقل قول:
با dns public tool عوض کردم dns رو ولی باز همونجوره
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
نرم افزار ccleaner رو نصب کن و رجیستری رو ترمیم کن ببین نتیجه میده:نقل قول:
[HTML]http://share724.com/download91/user5/optimization/CCleaner.4.01.4093.rar[/HTML]
من پینگم با speedtest بالا بود ولی با ترمیم رجستری درست شد!