دیگه ما نه خط نداریم یا غیره . برید سول کنید ببیند بهتون میدن خط 5 یا غیره را یا نه . خط 3 و 7 که میده
نقل قول:
Printable View
دیگه ما نه خط نداریم یا غیره . برید سول کنید ببیند بهتون میدن خط 5 یا غیره را یا نه . خط 3 و 7 که میده
نقل قول:
دوستان بهترین پینگ رو کدوم isp میده؟ یه پینگ پایین و ثابت و بدون قطعی میخوام که تو بازی آنلاین دیگه خیالم راحت باشه، گور بابای دانلود! اندازه کل عمرم دانلود کردم :n09:
در ضمن، یکی از دوستان پارس آنلاین گرفته خیلی تعریف میکرد، مثل اینکه یه چیزایی از شاتل یاد گرفتن! بر و بج از پارس راضی هستن؟
تو یه فایل Word :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما عزیز :نقل قول:
دوستان استاد چطوره .
سرعت دانلود شبانه ات چنده؟نقل قول:
آتیش تورم به دامن اینترنت هم افتاد
قیمتهای جدید از طرف سازمان تنظیم اعلام شد
برید حالشو ببرید منتظر حداقل 30% افزایش قیمت باشید
قبلا بین 80 تا 100نقل قول:
الان 30 - 15
قبلا که محدود داشتم تو ساعت رایگان از 1 تا ساعت 3 اینجوری بود یعنی سرعت واقعی رو بهت می دادن که 12 KB بود بعد از 3 دوباره میشد همون 80 تا 100، الان هم همینجوریه؟نقل قول:
دوستان محدود 256 اندیشه سرعت دانلودش چنده؟
تو روز و توی شبش رو قید کنید
خبر شنیدین قراره 50 درصد قیمت همه ی تعرفه ها افزایش بیابه!!
دوستان من یه مشکلی تویه فعال کردن صورت حساب بعد از شارژ اینترنت دارم!
یعنی وقتی شارژ میکنم تویه قسمت امور مشکترکین میرم، صورتحسابی وجود نداره تا تأییدش کنم!!:n27::n13:
چیکار کنم؟:n13:
شما اولش که میخوای شارژ کنی باید از quick task استفاده کنینقل قول:
ولی وقتی میخوای اکتیو کنی شارژتو باید از شماره مشتری وارد شی اونجا که میری خودش میاد
یا اینکه زنگ بزن پشتیبانی واست اکتیو میکنن :n02:
یه سوال فنی از مشترکین اندیشه داشتم :n02:
.
من تازه اولین ماهمه که اومدم اندیشه !!
.
این پنل کاربری اندیشه که بشه ببینی چقد ترافیک برات مونده یا ترافیک بخریو اینا کجاست !؟:n13:
من اینجا ثبت نام کردم اما معلوم نیست چی به چیه !! اصلا انگار یه جای بی ربط ثبت نام کردم :دی
یه قسمتی هم هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هرجور میخوام واردش شم میگه : شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد!
ممنون میشم از این سردرگمی نجاتمون بدید :n21:
یه زنگ بزن اندیشه؛ بهت میگن باید چیکار کنینقل قول:
سلام بچه ها من دیگه اگه خدا بخواد از این اندیشه میخوام برم جای دیگه . سرعتش خوب نیست. برای من سرعت دانلود مهمه . بین این چندتا شرکت کدومو پیشنهاد میدید. شاتل.صبانت یا پارس انلاین. بگید لطفا
حذف شود !!!!
سلام خدمت هم استانی های گل و گلاب :n11:
.
خوب خیلی وقت بود اینجا تست نذاشته بودیم و به یاد قدیما گفتیم لا اقل که تازه اومدیم اندیشه یه گذارشی ارائه کنم :n02:
+
رشت - اندیشه سبز خزر - مرکز 4 - 128 - محدود
خیلی خیلی از اون شاتل بهتره !! فقط پینگش نسبت به شاتل ضعیف تره !! وگرنه خیلی ایده الو نرماله همه چی ( لااقل برا من) !!
.
سرعت دانلودی هم که میبینید !! چه روز چه ساعات رایگان همش همینقده !! و هیچ محدودیتی هم مثه اون شاتل :n21:در کار نیست و اگه بخوای میشه شبی 1.5 تا تقریبا 2 گیگ دانلود داشت و من که به شخصه کاملا راضیم :n01:
:n11:
سلام دوست عزیز خوش به حالت من 1 مگ دارم سرعتم به 108 نمیرسه. مرکز 5 هستمنقل قول:
سلام هم استانی های گرام ،
راستش یه سوال داشتم میخواستم ببینم کسی میتونی کمک کنه ،
حدود یه ماه پیش یه نویز شدید افتاد رو ختم ، SNR برای آپلود و دانلود روی 6-7 بود یعنی میزان نویز خیلی بالا بود.
بعد سیمکش آوردم و یدونه سیم از خود انشعاب مستقیم به پریز وصل کرد (روکار) و بعدش تست گرفتم که پایین میبینید :
با اینکه نویز تا حد زیادی برطرف شده ولی من هر تستی که دیدم این دوتا نزدیک هم بودن ولی آپلود من زیاد تفاوتی نداشته ! :n03: کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
دوست خوبم خیلی تاثیر داره منزل ما هستم نوساز هست ولی کلی نویز شدید داشتم دیدم نتم پشت سر هم قطع میشه ما کلبل کشیمون نو بود ولی از روی دروازه اومده بود تو جعبه تقسیم از اونجا تقسیم شده بود که من رفتم از دروازه تا داخل برا موردم روکار اوردم مستقیم دیدم نویزم برطرف شد
سلام ایا ممکنه سرعت 256 از 1مگ بیشتر باشه.
سلام رفیق،نقل قول:
اتفاقاً واسه منم همینطوری بود. ولی سیمکشی قدیمی بود و خط تلفن از کنار سیم برق رد شده بود و نویز زیاد بود.
سیم کش که آوردم ، گفتم از سیم داخل کوچه مستقیم به مودم بیاره که همین کارم کرد.(فاصله 2متره).
ولی بازم واسه آپلود نویز دارم.
احتمال داره از مودم باشه ؟
این اینترنت با همین اوضاع و قیمت ، فاجعست . حالا بخوان گرونشم کنن (اونم 50 تا 70 درصد) اصلا دیگه ارزش نداره. مثلا نت 256 نامحدود با سرعت دانلود 50 کیلو و همه ی سایتای شیلتر ماهی 47600 تومن.:n28:
نقل قول:
كسي خبر داره قراره از كي گرون بشه
سلام دوستان.
سرعت دانلود شبانه اندیشه 128 محدود، برای مرکز 7 حدودا چقدره؟ یعنی مثلا در یک شب، حداقل و حداکثر چقدر میشه دانلود کرد؟
ممنون میشم دوستان جواب بدن.:n06:
همه چي گرون شده.سگ خورد اينم روش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام .نقل قول:
اگه ثابت رو 100 بمونه2 گیگ .
ولی اگه نمونه حداقل 600-800 مگ
اندیشه چرا اینجوری شده؟
256 محدود گرفتم حداکثر سرعت شبانه اش اندازه نامحدود 128 هست! 30 KB اون موقع ها من یادمه می گرفتم سرعتش 130-140 بود! چرا اینجوری کردن؟! همون نامحدود که می گرفتم بهتر بود که!
دوستان برا شما هم اینجوریه؟
خیلی وقته اینطوریهنقل قول:
به قول خودشون تو تایم رایگان سرعت ها رو واقعی کردن !!!
والا شنیدم خط های STM1 که قبلا بوده 37 میلیون الان شده 55 میلیون توماننقل قول:
مطمئنا این رو قیمت تعرفه ها هم تاثیر میزاره
به علاوه اینکه هزینه های آب و برق و تلفن و کارکنان شرکتها و ... همه و همه رو هم حساب می کنند و قیمت اینترنت رو بالا میبرن
به قول یه بنده خدایی : این روزها همه گران میکنند ، شما چطور !!؟
نقل قول:
با اون اس ام اسی که برات اومده برو تو سایت و شماره مشتری و رمز عبور رو بزن . میتونی وارد بشی !!!
ولی مطمئن شو از کدوم سایته اینها دوتا سایت دارن
rasht.askiran .com
dci.askiran.com هم هست شاید اینجا باید وارد بشی
آخه این نت کوفتی که دیگه گرون شدن نداره اونم با سرعت 60 کیلوبایت!:n21:نقل قول:
برا من توی روز هم همینقدره که!!!نقل قول:
حداکثر 30 KB سرعت دانلودمه!!! خب اگه اینجوری بود که همون نامحدود رو می گرفتم!!!
برا شما هم همینجوریه؟؟؟
من سرعت دانلودم تو روز هم 30 KB هست!!! آخه این چه فرقی با 128 نامحدود داره دیگه! خب اون که سرعتش همین بود تازه نامحدودم بود! این که هم پول بیشتری دادم هم حجمی شده با همون سرعت!!!نقل قول:
برا شما هم همینجوریه؟؟؟
اندیشه هم اندیشه های قدیم:n10:نقل قول:
گاهی اوقات اینطوری میکنن ...
برای من شبانه یک بار 400 هم رفته بود با 128 نامحدود:n19:
کانکشن موقت 3 روزه ( رایگان )
پینگ خیلی بهتر شده ....:n10:
سرعت 128 حجمی تو رورز حدود 100 KB میرسهنقل قول:
اما شب میشه 16
اما نامحدود 128 همیشه بین 25 تا 30 KB هست
سلام خدمت دوستان ...
.
رشت - اندیشه سبز خزر - سرویس 128 محدود !! مرکز مخابراتی 4
+
خدارو شکر یه مشکل پینگ بالا فقط با اندیشه داشتم !! که اونم چند روزیه کاملا حل شده !! و واقعا راضیم از این سرویس :n01:
سلام بچه های گل رشت ...
من یک هفته است که سرویس نامحدود شاتل رو گرفتم و سرعتم به طور متوسط ۸۰ هستش و راضی هستم کلا بابت سرعتش ولی ...
ولی این قضیه ی fair policy خیلی گیجم کرده " منظورم همین محدود کردنه کاربرا در نتیجه ی زیادی دان کردنه ... از هرکی هم میپرسم یه چیزی میگه :
یکی از اپراتور ها بهم گفت سعی کن بیشتر از ۱۰ گیگ دان نکن
اپراتور۲ گفت شما نامحدود گرفتی و راحت باش ...
از کارشناس نصاب پرسیدم گفت تا ۲۴ گیگ میتونی دان کنی
اپراتور ۳ گفت اون مال موقعی بود که سرعت ۱۲۸ شاتل ۲۵۰ بود .. الان که پایین اومده اون مسئله تقریبا منتفی شده...
اپراتو ۴ بهم گفت فقط سعی کن دانلود هات پشت سره هم نباشه وگرنه سرعتتو پایین می آرن
چرا آدمو اینجوری گیج میکنن ؟ الان من نمیدونم با خیال راحت دان کنم ؟ یا اینکه دستم بلرزه موقعه دان؟ تا چقدر میشه دانلود کرد ؟
بر فرض اگه سرعتم کم بشه موضعی هستش(ساعتیه) یا اینکه تا آخر ماه سرعتمو میگیرن ازم ؟؟
اینا که راهنماییم نمیکنن اگه یه نفر جوابمو بده ممنون میشم ...